-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Lortech #210389 üzenetére
...visszanéztem, mit kapott itt a kapus Diaz tarolásáért... semmit (mondjuk, ha nem lett volna gól, lehet ment volna a sárga+büntető)
-
mephi666
nagyúr
matematikuskodok: (legrosszabb kimenetelre számítva)
B-csoport:
spanyolok megnyerték, nekik már mindegy... olaszoknak viszont tekerni kell, hogy legalább x legyen, mert ha a spanyolok eldobják a meccset és ők kikapnak a horvátoktól, akkor lecsúsznak a 3. helyrenekünk az a legrosszabb, ha az albánok ma nyernek, mert akkor +1 4pontos 3. helyezett lesz (spanyol és olasz x minimum kötelező ma)
C-csoport:
angoloknak minimum egy x kell, különben belőlük is lehet 4pontos 3. helyezett... viszont ha elégedettek egy x-el, akkor az azt jelenti, hogy szlovénia 0gk-val és 3 ponttal ott lehet a 3. helyen, ami nekünk szívás... de ha a dán-szerb lesz x, akkor a dánokról mondható el ugyanez... ez a csoport 2 döntetlennel úgy nézne ki, hogy anglia 5, dánia 3 (0gk), szlovénia 3 (0gk), szerbia 2 ...mi meg szívunkD-csoport:
ausztria most a 3. 3 ponttal és +1 gk-el... a hollandoknak nagyon el kéne verni őket, hogy mögénk kerüljenek, kár is ezzel számolni (4 gól difi a mutatott játék alapján nincs köztük)E-csoport:
na itt mindenki 3 pontos... ukránok -2, szlovákok meg 0gk-val... belga-ukrán meccsben még tán benne lenne a 2 gól difi, de hogy a szlovákok vagy 4-el többet rúgjanak közben a románoknak? ezzel a csoporttal is kár számolniF-csoport:
csehek+grúzok 1-1 ponton... portugálok szerintem keményen megnyakalják a grúzokat, de közben a török-cseh meccsnek is legalább x-nek kellene lennie...itt olyan érdekesség is van, hogy ha esetleg a csehek nyernének, tegyék ezt +3 góllal, hogy gk-ben a törökök mögénk kerüljenek
legnagyobb probléma az, hogy annyit borult a papírforma, hogy ami most biztosnak tűnik, lehet azokból a csoportokból fognak megszívatni
-
mephi666
nagyúr
válasz
bandus #210381 üzenetére
"LARKE: ELMARADT EGY SZÁZSZÁZALÉKOS TIZENEGYES; MAGYARORSZÁG NEM VOLT JOBB"
...szerinte meg félre volt fújva
...és első félidőben helyettük is mi kaptuk a világ összes sárgáját, valamint ott volt 2 11-est érő szituáció, amiből ez volt az egyik... az a durva, hogy ezt vizsgálta is a var és nem adták meg... nem ez volt az eb legrosszabb játékvezetése, én fel se veszem, ha "csak" ennyire fújnak ellenünk klub/válogatott szinten, de hogy valaki az ellenkezőjét állítsa? a lófasznak is van ám vége
...ja és arról a helyzetről beszélünk, amikor a skót megjátszhatta volna simán a labdát, de inkább bevetődött Orbán elé büntetőben bízva?
az nálam inkább sárga+kifelé szabad volt (ami elmaradt)
ui: Csoboth Kevinért bejelentkezett már a cselszki?
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #210346 üzenetére
látszott rajta a visszafogottság a gesztusaiban is... lehetőségeihez mérten próbált belerakni mindent, de másik oldalról arra is ügyelni, hogy ne szakadjon bele teljesen és essen ki... (mert továbbjutás esetén is lenne rá szükség) a meccs vége felé mintha elgurult volna kicsit a gyógyszere, amikor mutatott az igazi önmagából és pillanat alatt bejátszotta magát az 5ösig 3 ember közt
ha ez nem eb lett volna és nem számít rá az egész ország, szerintem táppénzre ment volna már hetekkel ezelőtt... ja és a 99. percben ki indította az akciónkat? lefutotta a játékosok nagy részét és majdnem be is fejezte... csak meglátta az előnyösebb helyzetben érkező Kevint és átadta a lehetőséget... arra a lövésre nem érhetett senki
-
mephi666
nagyúr
Kevin
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #210270 üzenetére
...ha jól láttam mozgott és mutogatta az oldalát... bordasérülés?
-
mephi666
nagyúr
...mi történt ebben a csörtében? ...közben penalty check
-
mephi666
nagyúr
...némá' ez a füttyögő buzi kihozta a skótoknak tartogatott lapot
Szoboszlai és Robertson jól elszórakoztak
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #210232 üzenetére
...azt is elfelejtik sokan, hogy ő nem befejezőcsatár, akinek minimum minden 2. meccsen illik gólt lőnie... a feladatát ma (is) megoldja, plusz távoli lövésekkel is operál, ami akár be is jöhet ezzel a labdával
...annyira tolják, hogy hamis illúziót ébresztenek mindenkiben, aki nincs teljesen képben a részletekkel... mégy kocsival a városban és Szoboszlai egyik héten tuningol, utána mekdonáldszot reklámoz... aztán aki belenéz a semmiből egy meccsbe, elvárja hogy félpercenként csináljon egy CR7-es cselt, vagy félidőnként rúgjon egy gólt
-
mephi666
nagyúr
-
-
mephi666
nagyúr
...azért ez a lagymatag fos ellenére mi héderelünk többet ellenfél boxon belül... hiába adtuk át fél órára a pályát, sokat nem tudtak vele kezdeni
-
mephi666
nagyúr
Own Goal gólpassz: +1
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #210127 üzenetére
...inkább fejlődne ki az ifiből egy Owen 2.0
akit tartani kéne és 10 évre megvagyunk befejezővel
...na Lukaku gól, ami nem les?
...na oké, helyreállt a világ rendje
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #210124 üzenetére
...korábban azt a bokorugró Leao-t is pletykálták
...na, ő nem kéne
...helyzetkihasználásban ezek a románok Darwini magaslatokban szárnyalnak
KDB mit rajzolt oda, ezt már bent láttam
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #210115 üzenetére
...az a jynx, hogy 20perc alatt rúghatnának a belgák 3at az első percekből kiindulva, de majd a románok fordítanak
...na a lükebaknyúl jó ráverte
románok kapusa eddig nem rossz... gólról nem nagyon tehet, mert Tielemans 18ról irgalmatlanul rábaszta
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #210112 üzenetére
...ki jynxeli el, hogy "ebből mészárlás lesz"?
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #210110 üzenetére
...öreg krumplit, véletlenül se újkrumplit
...na nézzük, hogy románékat mennyire vitte el a győzelem? ...vagy Lukaku kézenfogja őket és beviszi a faszerdőbe
...szerintem a belga valóság érkezik hamarosan és kikapnak vagy 3 góllal
...szép ez a belgacsoki-válogatott... nyomokban fehérembert tartalmazhat
-
mephi666
nagyúr
Pepe nem semmi, amit művelt a 80. perc környékén... kb csak azért cserélték le, hogy más is lehetőséghez jusson
nálam ő a legnagyobb 180 fokos fordulat... amennyire rühelltem a madridi korszakában, válogatottban mostanra legalább ekkora kedvencem lett...
lassan róla is szobrot készíthet a híres szobrász, aki CR7-et megörökítette... modellnek vehet reggel a piacon egy szép krumplit
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #210100 üzenetére
Own Goal aranylabdára hajt... Messi retteghet
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #210082 üzenetére
...bejelentkezhetnének a grúz kapusért is a mai teljesítménye alapján
a nemzeti csapat értékének kb 2/3-át ő és Kvaradona teszik ki
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #210033 üzenetére
...ugorjon ilyenkor neki, a labdát követve... 5ösön belül ő az úr... ha elakad a krumpliban, akkor tényleg zavarta...
...a kopasz fasznál ez a szituáció annak függvényében les, hogy épp kik játszanak... a 'pooltól már var nélkül elvette volna
egy citynek meg var nélkül érvényes, tiszta gól
-
mephi666
nagyúr
...egyétek, buzik
...mindjárt elveszi ez a féreg
...de mire? ...butakrumpli nem ért bele és nem takarta a kapust
-
mephi666
nagyúr
...oké, hogy szabálytalanul beakasztotta a labdát, de a csigazabáló retkek azonnal rúgtak bele párat, mivel következmények nélkül megtehették... többek közt az ilyen sportszerűtlen húzások miatt is rühelltem ezeket a férgeket, mióta eszemet tudom
...hát ez már a sokadik 100%os ziccer volt, amit megúsztak a hollandok
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #210018 üzenetére
...na Virgilt már ismeri, fújt is ellene a semmire szépen
...ezt betudom a szokás hatalmának
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #210010 üzenetére
...semmit nem ér, ha közben a lábadon a cipő nem memphis
...kommentátor regél, hogy x éve azért a Memphis nevet használja, mert köcsög fater lelépett és ezért ő se tart igényt a Depay névre... erre 20 másodperc múlva ugyanúgy "Memphis Depay"-ozik
...meg azóta is
210015: mekkora reteknek kell lenni, hogy angol létére a csigazabálókat tolja?
...na jó, most kompenzált kicsit... igazi vakegér
-
mephi666
nagyúr
...holland védelemnek ez remélem jó ébresztő volt
...Gakpo 2. neve Simons? ...vagy valamiről lemaradtam?
-
mephi666
nagyúr
...na a gép bedobta a pl egyik kopaszgeci bíráját
BenHans-nak is kedvence ez a nyomorék téjlor
...van ám kész állatkert a csigazabálóknál: kutyamakákó, csukanéni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #209989 üzenetére
...az az istenbarmautovic akkora tuskó, hogy nem anya szülte, hanem kihányta magából a föld
-
mephi666
nagyúr
...jól számolom, hogy a fradi 2 edzőt is adott az eb-n résztvevő válogatottaknak? Rebrov - ukrajna, Stöger - ausztria
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #209981 üzenetére
...a 11est hogy nem kapták meg: csuklóra ment a labda, ami le se volt testhez szorítva
...var ma is dísznek van
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #209972 üzenetére
kellett volna még közéjük a rocksztár... vagy ő már a szigeten nem olyan tetszetős név?
-
mephi666
nagyúr
...persze, működhetne így is és biztos tetszetősebb lenne ilyet nézni
...de nem hiszem el, hogy nem találnak egy olyan edzőt, aki lehet nincs sehol se jegyezve, de rendelkezik annyi sütnivalóval, hogy a 2 tucat játékosának tisztában van a képességeivel (erősségeivel, gyengéivel), hogy a meccs képét látva legyen egy halvány fingja, miként tud effektíve szükség szerint belenyúlni... csak ehhez (át)látni is kéne a játékot, nem csak nézni
...de hogy annyi töke sincs, hogy legalább 15-20 percre be merje küldeni a hajrára szerencsétlen Palmert? ...azt aki 34 meccsen rúgott 22 gólt és adott 11 gólpasszt? és ez csak a pl-stat... ott volt mellette mindenféle fiszfaszkupa, amiben szintén rúgta a gólokat és adogatta a gólpasszt... életveszély a gyerek, erre nem meri játszatni
igazi balfasz
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #209964 üzenetére
...az lett volna szép, ha Klopp lemondása után bedobnak egy olyat, hogy Pep is év végén lelép a citytől, de eb-re már átveszi az angol válogatottat
ilyen kerettel rommá tudták volna verni a világot
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #209953 üzenetére
én azt semlegesen néztem, nem is nagyon emlékszem már rá
...az viszont megmaradt, hogy általánosban egyik osztálytársnak Baggio volt a nagy kedvence
ja, azt lehet már tudni, hogy csodálatos szószgét miért nem küldte eddig Palmert pályára, aki pl-ben igen kiemelkedő statot mutatott?
sőt minden sorozatot összevetve ebben a 23/24-es szezonban európa szintjén is top5-ben van... de lehet inkább top3 az
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #209947 üzenetére
...az ilyeneket bezárnám egy cellába Vinnie Jones-al, hogy egyesével szaggassa le a tökeiket... milyen nyomoréknak kell lenni ahhoz, hogy ne tiszteljenek egy Roberto Baggio-t? ...vagy ezek esélyes, hogy nem olaszok voltak, hanem "bevándorlók?"
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #209945 üzenetére
...aztán Lukaku holnap megtáltosodik és faszra húzza az egész bandát
egyet meccseltek eddig és nem is élcsapat ellen... oké, hogy a balgák kiszoptak a szlovákoktól, de nem hinném, hogy holnap is betliznének...
-
mephi666
nagyúr
Own Goal hogy kapja meg a trófeát a gólkirály címért?
-
mephi666
nagyúr
...bodrikutya bemutatta a "paltra vetett hal vergődése" koreográfiát
...ha ivótársat kéne választanom ebből az olasz bandából, szerintem Dimarco lenne, hogy tuti ne kössenek belénk
kemény, mint a szög
Pedri = Darwin álruhában
-
mephi666
nagyúr
...ennek a Ruiznak nagyon gólra áll a csülke
-
mephi666
nagyúr
...elég füstölőseket eregetnek ezzel a labdával... szósz zsenialitását bizonyítja az is, hogy Maddisont kihagyta a csapatból... aki ezeknek a lövéseknek a szakértője
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #209893 üzenetére
...mondjuk ilyet rólam is lehetne mondani, ha betenne a keretbe
...sőt bárki másról is... a kérdés az, hogy ez a mondat pozitív, vagy negatív értelemben hangzik el
...megnézném amúgy a válogatottat pl egy Rooney vezényletével, aki 5:0 vezetésnél a 95. percben leüvölti a fejüket, ha alibizni mernek
...mi a pék ez a spanyol pressing?
szokatlan látvány ez tőlük
-
mephi666
nagyúr
...szószgét pedig hideg profizmussal nyugtat
minden szép, minden jó, így kell ezt csinálni
...remélem este Spalletti megmutatja, hogy kell ezt tolni
-
mephi666
nagyúr
...dickford dicséri az angol védelem csodálatos teljesítményét
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #209878 üzenetére
...annyira balfasz, hogy ha elkezdene próbálkozni a "nem posztra" cserékkel, behozna kezdésnek dickford helyett egy hombárt
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #209875 üzenetére
...feltűnt már neki, hogy egy ideje 1-1 az állás és nem ezt a kényelmes tilitolit kellene nyomni, mintha 5-0 lenne?
Rice örülhet, hogy nem a mai meccs alapján kell beárazni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #209870 üzenetére
...mert megérdemli a moslékfejű
...persze amikor az előnyszabály valós előnyt jelenthetne, akkor visszafújja félpályáig a bíró
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #209837 üzenetére
lehet megtanul pár hét alatt perfekt indiánul és szót ért a fejével
ui: amúgy új edző, mindenkinek tekernie kell becsülettel, hogy bizonyítson nála és helyet kapjon a kezdőben
kíváncsi vagyok, milyen hatással lesz a csapatra és az egyéni teljesítmény kinél hogy alakul
-
mephi666
nagyúr
...csak 10 percet néztem az elejéből, mert nem akarom lefárasztani az agyam korán reggel a fordítással
én bizakodó vagyok Arne Slot-al kapcsolatban... szerénynek, intelligensnek tűnik, aki objektíven látja a dolgokat... angolul meg úgy pörög, hogy már majdnem azt hittem, hogy hollandiában angol az anyanyelv
szimpatikus figura, kíváncsi vagyok, hogy a szurkolókkal hogy indul a kapcsolata
-
mephi666
nagyúr
válasz
#91658752 #209823 üzenetére
...sorban ez volt a 3. eb, ahol kint vagyunk és a 2 előzőn erőn felül teljesítettünk... 2016ban 0 vereséggel nyertük a csoportot, amiben ott voltak a portugálok is... 2020/2021-ben pedig német+francia+portugál csoportból kis híján tovább mentünk
a halálcsoportból, ahol az ellenfél csapatok domináltak az előző eb/vb-ken...
az előző kettőnek 0 eséllyel mentünk neki és kihoztuk belőle a maximumot... az szerintem a baj, hogy most már túl korán kezdtünk számolgatni továbbjutást, sőt egyesek eb győzelmet is
mivelhogy:
- veretlenül nyertük a selejtezőcsoportot
- nálunk van Szoboszlai, aki a 'poolban játszik és topjátékos
- a németek erősek, de svájc+skócia simán verhető...
- stb...szerintem pont a fentiek tettek akkora nyomást a csapatra, hogy svájc ellen 60 percig pályán se voltunk...
nem kérdés, hogy a németek sokkal jobbak és ez a 2-0 betudható a realitásnak... a skótoknak ezek 1 hete vertek 5öt, a 2-0 a mutatott normális játék ellenére a valóság
svájc ellen viszont semmi kreativitás és tűz, ingyen meg nem adtak 3 pontot...
nem kell számolgatni: lesz, ami lesz... a szurkolók felé viszont szerintem minimum ki kell hajtani az egész csapatnak a belét, hogy az első meccs elejét feledtessék... és ha távozunk, emelt fővel tehessük
-
mephi666
nagyúr
válasz
stellaz #209811 üzenetére
...nem elképzelhetetlen, de szerintem túlzás volt úgy nekimenni, hogy "ez most a reális elvárás" ...inkább szerényen, de 200%on pörgéssel kellett volna már svájcnak is bemutatkozni
elértük, hogy egyik oldalon ott a mákfaktor, amire építünk, másik oldalon pedig egy nagy adag győzelmi kényszer a skótok ellen... nehéz dolgunk lesz
...lesboló... szép hogy ilyen szinten is páran milyen szarul helyezkednek lesre, holott ha normális helyen áll, akkor is kényelmesen meg van a tempója, hogy mindenki lemaradjon
-
mephi666
nagyúr
...Shaq amúgy jó nagyra nőtt ott svájcban... biztos sok tejet ivott, amit a lila milka tehenek adtak neki és ismerte a mondást: "erő-izom, tejet iszom, attól nő meg majd a
facombom" -
mephi666
nagyúr
válasz
dellfanboy #209806 üzenetére
...a nagyobb baj az lenne, ha pl a skótok ma véletlenül raknának vagy 3at svájcnak... szép körbeverés után jöhetnének a matematikusok, akik megmondanák, hogy "továbbjutunk, ha a németek elpicsázzák a svájciakat legalább 7-0-ra miközben mi adunk vagy 5öt a skótoknak, a többi csoportharmadik meg úgy nyeli a gólokat, mint kacsa a nokedlit"
...én betudom ezt annak, hogy most "reális elvárás volt a továbbjutás" ...nagy volt ez a teher
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #209728 üzenetére
...most kéne jól belecserélni és felrakni a kecskeméti harcost, Krisztofert
amúgy tényleg becsülendő, ahogy megy mindenki
-
mephi666
nagyúr
...most 10 perc alatt kéne 3 olyat vágni a németekbe, hogy azt is elfelejtsék hol vannak és milyen rendezvényen
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #209650 üzenetére
...na kikotortam és kivágtam ezt a részt ...nem mellékesen ezután az ellentámadásból kapták a 2. gólt...
nem mondom, hogy egész meccsen megvolt a hátszél, de 1-1 ilyen cifrát azért elengedtek a portugáloknak, másik irányba meg könnyebben fújt a bíró
ui: na yt le is tiltotta gyorsban a köcsögannyát
feltöltöttem ide
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #209646 üzenetére
2022 szeptemberben nemzeteklibája meccsen jött össze az 1-0, ezt leszámítva 3db barátságos győzelem volt az elmúlt 70 évben... 54-es vb-n győztünk 8-3-ra, de arra innen szerintem nem sokan emlékeznek
#209647: ugyanebben a szériában vertük az angolokat a szigeten egy 4-essel
oké, hogy más a nemzetek ligája, viszont nem írható le egy sörmeccsnek amiatt, hogy jegyzik az eredményt és számít a ranglistán
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #209642 üzenetére
...az elmúlt 70 évben tétmeccsen 1szer győztük le őket, kb 2 éve
...tudom, kicsi az esély... de Szenegálnak is 20 éve mekkora esélyt jósoltak a csigazabálók ellen, akik egymás után nyertek vb-t és eb-t? ...egy Nagy Ádámnak, vagy Ádám Martinnak is lehet akár jó napja, amikor összejön nekik minden (pl angolok ellen idegenben szerintem Ádám Martin az egyik legjobb volt nálunk)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #209639 üzenetére
...tavasszal a kék retkek és a CP ellen is asszem úgy indult a 'pool meccs, hogy az ellenfél győzelmére 5-10%-okat jósoltak... majd szopás lett belőle
én nem írnám le előre... oké, hogy hiába vagyunk sokszor kemény ellenfél ellen nagyon jók, ma valószínű mégsem építhetünk erre, mert csak a németekről van szó és hazai rendezésű tornáról... "de mi van ha mégis kijön nekünk a lépés?" ...úgy vagyok vele, hogy tegyük oda magunkat és nem lesz bennem rossz érzés, ha rendes játék mellett kapunk ki 3-1-re
...csak ne azt a céltalan-lelketlen fost produkáljuk már, amit svájc ellen 60 percig...
-
-
mephi666
nagyúr
tipszmiksz nem sok jót jósol az esti meccsre:
1,25 - 6,5 - 11,5
jól fizetne a meglepetés... remélem esélytelenek nyugalmával megyünk fel, de mindenki kidolgozza már első perctől kezdve a belét...
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #209628 üzenetére
...nézd meg a lökést, ilyet pl-ben is azonnal lefújnak
az amúgy nem gyenge, hogy Pepe 41 évesen végigvitte a meccset... látszódik, hogy a sebessége megkopott, de komolyabb hibát nem vétett és a madridi korszakból megszokott türhő viselkedését is rég levetkőzte... egy csehország ellen tökéletesen elég volt a teljesítménye
-
mephi666
nagyúr
válasz
Piftuka #209624 üzenetére
...szerintem felrugdostak vagy 1 tucat labdát a lelátóra
...a végén nem értettem, hogy a győztes gólt 2 olyan szabálytalanság is megelőzte, ahol simán szabadot kellett volna kapni a cseheknek... az első a portugálok 16osának magasságában, amikor a majomszabású olyan bodycheck-el kirakta a csehet a pályáról, ami már jégkorongban is szabálytalan... ott fordult meg a fejemben, hogy edzőnek a másik Hasek kellett volna: a Dominik
...és leoktathatta volna a taktikát, ami arra épül, hogy legyen alapja a portugáloknak a fetrengésre... (szerintem másik irányba röpködtek volna azonnal a sárgák)
-
mephi666
nagyúr
...ez hogy a kivert faszba nem volt szabálytalan? ...ér a bodycheck, mint hokiban?
-
mephi666
nagyúr
...baszki Jota, ilyet 1 hónapja kellett volna 'pool meccsen
...lesvan, jóvan... most akkor egy cseh gól helyretenne mindent
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #209604 üzenetére
...úgy hívják, hogy murphy
ha már kezd egyre jobban borulni a pálya és nem tud gólt szerezni a fölényben levő csapat, garantáltan szopni fog az ellenfél első komolyabb helyzetéből
Jota most valakinek zoknival szárította a haját
-
mephi666
nagyúr
...nem akarom elkiabálni, de ez a cseh védelem ma jól megdolgozik a pénzéért
...hát ezután a csere után már nem Shickes a cseh válogatott
...odabaaaasz
sírnak a cigánylányok
-
mephi666
nagyúr
...addig jó, míg így elrugdossák a portugálok a gecbe az összes labdát
...de csak egyszer induljanak meg a csehek rendesen
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #209588 üzenetére
...mondjuk ez a stat is csak arra jó, hogy az ilyen hajdúbénaféle statbuziknak merevedése legyen rá
attól, hogy valaki nem volt előző szezonban top7, lehet jövőre az lesz és sorra szopatja a nagyokat
...úgy tűnik ezek a csehek nem fostak maguk alá a papíron jóval erősebb portugáliától
...ui: ezt Air Sanyi befejelte volna
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #209545 üzenetére
na igen, a mi vitézjánosunk
...csak az a probléma, hogy szemből érkezik többek közt Jota (akinek a klubnál annyira nem ment, pont ezért fog jól kijönni az eb)
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #209523 üzenetére
pöcsorrliszon 2.0
...ezen a meccsen is sikerült jól bealudni... ma lehet bízni Kvaradonában és CR7-ben, hátha jobbat produkálnak
-
mephi666
nagyúr
...na ez a tahó hernandez is egy igazi fekete öves büdös gyökér
-
mephi666
nagyúr
...ma eddig győzött a keleti szomszéd, az északi szomszéd... most a nyugati szomszéd játszik... csak szólok a csigazabálóknak
...a himnuszuk nálam ott van a top3-ban az orosz mellett, ha a lelkesítő hatását nézem
...na az istenbarmautovics padon kezd
...kutyamakákó viszont ott van: benne lehet bízni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #209385 üzenetére
...mondom én: már a gólt is átaludtam, pedig az a 13. percben volt
gyorsabban bealudtam rá, mint egy átlag Juve meccsre... (mondjuk ez a hétvége mintha nem is lett volna, annyi tennivaló volt, így elég hulla lettem estére... de jobb meccsre ilyenkor rá tudok pörögni azért)
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #209359 üzenetére
...nem kérdem, hogy mit szív, mert a nemzetiségéből kiindulva elég egyértelmű
rég nem aludtam ilyen jót meccsen, mint ezen a szerb - angolon... statot nézve jól is tettem 6/1/0 vs 5/3/1 a lövés/kapura/gól arány...
...ezek ellen a szerbek ellen 10/4/2 vs 16/6/1 és 9/3/2 vs 15/3/1 arányú meccseken győztünk 2-1-re... ránézésre jobb meccseken
az angolok 3db kapura tartóját mi is megrúgtuk kicsit gyengébb kerettel
-
mephi666
nagyúr
Spalettiből kinézem, hogy erre a szériára csodát művel a válogatottal, mint 1 éve a Napolival... németek mellett az olaszok eddig meggyőzőek... és ezek az albánok nem is mentek le skótok mintájára kutyapózba
...ui: albánok közt van aki hosszú mezben nyomja... vagy fázik, vagy pedig csuklóig ki van varrva, de nem akarja hogy anyukája meglássa?
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Viccrovat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motoros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Politikai mémek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- GARMIN kerékpáros szett
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest