Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Na látom egyedül maradtam, jóéjt evríbádi!!!
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
Az a gáz, h nekem csak Alvin írásai jönnek be, nem tom Téged hol választhatnálak, de addig is, még a ''zalmanosítás'' előtt korszakból egy gyönygszemet tudok ajánlani a figyelmedbe (mindenféle szerénységet magam mögött hagyva...) a vganfo.uw.hu-n a minitesztek között Bandit21-ét... Az enyém..
-
Bandit21
addikt
Én is megyek, mert még így is hajnal 4-ig fogok röhögni az ágyamban...
Köszönöm mindenkinek a közreműködést, találkozunk egy hét múlva, telefonszámunk 923642366
emilcíműnk PH!@prohardver.hu
A viszont látásra!!!
Kérném a moderátor Úrakat, hogy ne töröljék ezt, tegyék át a fáradtgőzbe, az átlagot úgyse rontja... Köszönöm!!!regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
Nem tudom de a kedvesemnél is MINIMUM szinte óránként egy pisi az átlag... A jóisten tudja, lehet, h azért alakult ki mert túl sokat jártak a budira ''orrot púderezni'' ami idővel elmaradt és rohadt unalmassá vált csak úgy benntlenni a fürdőszobában 5 percet, és egyszer kitalálta vmelyik példány, h akkor már pisilni is lehetne...
[Szerkesztve]regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
Hát ez egy irodalmi hasonlat volt, bár most én is beleégek mert a szerzőt és a címét, még ha 4 kopasz hónaljat ígérsz postán, h reggel ideér se jut eszembe a lényeg, h valami 20. sz. második felében íródott mese, irodalmi mű, szereplői többek között Mikka-makka, Aromó a fékezhetetlen agyvelejú Nyúl és Dömdödöm, (akit a TV változatban Mikó István játszott felejthetetlen átéléssel) Dömdödöm ugyanis CSAK azt tudja mondani hogy ''domdödöm'' szóval bonyolult irodalmi összezagyvalak képzettársítás volt...
-
Bandit21
addikt
válasz Andikátok #87 üzenetére
A BIZONYÍTÉK!!!!
TÉNYLEG NŐ!!!! Éjjel CSAK NŐK PISILNEK!!! (ez kb 10 éves kutatómunkám eredménye!) ELÁRULTAD MAGAD!
A témánál maradva van rá akár gyári víhzűtés is nézd meg itt a legalsó képet:
[L]http://vganfo.uw.hu[/L]
Az ''Ati radeon videókártyák''-ban legalsó kép.
-
Bandit21
addikt
Hónalj...
Ez új...
Ettől most bekészültem...
Képet azért kérhetek róla? Legyen egy síma fölső nélküli, aztán egy ahol az ingből kandikál ki ahogy nyújtózkodsz, aztán kérnék még fördőruhás 'hónalj-képet is'' (persze egyberészest, meg bikiniset is...)regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
válasz Andikátok #67 üzenetére
Azért így még van esély, hogy a fáradtgőzben átadhassuk az örökkévalóságnak... (moderátor által) Mert a tömény hülyeség néha ''megtűrt''... De amit írtál az nem, ezért se írunk ilyeneket, meg Zsolti is szólt az előbb...
-
Bandit21
addikt
Veszett fejsze nyele, ezt úgyis törlik reggelre, (LÉCCI LÉCCI MODERÁTORBÁCSIK NEEEEEEEEEE :O Rakjátok át utólag az fáradtgőőőzbe!!! )
Most nem itt folytatni meg úgyse lenne már az igazi, így meg ha törlik, csak MI tudunk róla és majd titkosan összekacsinthatunk egy 20 év múlva rendezendő ''Még élő PH! -tagok'' rendezvényen, h ''emléxel amikor... Mhuhhhahahhaha... a többiek meg csak néznek :))
-
erdoke
titán
Hássajnos úgy néz ki, csak az én minden távolságot áthidaló intelligenciám nyűgözi le...:D Mégiscsak fiúcska lesz, alányokat ez nem izgatja.;]:))
Szerk: Zannya, elfelejtettem OFF-ba tenni, pedig ez egy reggelre törölt, de 9800Pro hűtése topic.:DDD
[Szerkesztve]A legjobb aláírás a héten
-
Bandit21
addikt
Van egy haverom, Michael Jackson-díjas pedofil a srác, a kedven beszólása: Nem baj ha kisfiú a lényeg, h ne legyen szőrös... :DDD
Persze ezt az extra irányzatot én már nem tartom magaménak... De lányok jöhetnek 14-től... (lehet kisebb is egy kicsit persze... ;] )
-
Andikátok
csendes tag
Ez jo volt, ez a mailban ket naponta. 3 fiu batyam van, az egesz gyerekkorom velük telt, az utcaban szinte csak fiuk voltak. Ugy fociztam. ugy verekedtem mint a fiuk, es ugy vertek a többiek engem is. Nem volt különbség. Küldök képet, csak előbb csinálni kellene, digiset, hogy ne kelljen szkennelni, mar csak azért se, mert nincs. Szkenner. Az nincs.
-
zsoltee10
addikt
már el is tűnt, hihető kép után kutat a neten. mindjárt belinkenli valami ismeretlen színésznő képét. :D
ha meg mégis lány, hát annyira nem hajtanék, hogy megismerjem..... -
Bandit21
addikt
válasz zsoltee10 #26 üzenetére
Kiskoromban én is hülyítettem a népet chat-en egy haverommal, ment a nagy fűzés, aztán meg amikor a ''küldenél egy képet magadról'' téma jött, akkor küldtünk neki vmi jót a rotten.com-ról. Ha röhög rajta, lelke rajta biztos tudja h az égvilágon senki se akarja tényleg meg***ni. Viszont én remekül elröhögcsélek magamba (meg gondolom Arhel is) azon amit MI pörgünk rajta... Mindenki jól jár nem?
-
erdoke
titán
válasz Andikátok #19 üzenetére
Semmi kifogásom, ha lány vagy, a vicces dugást pedig úgyse tudom rajtad behajtani (nem biológiai, hanem földrajzi, technikai korlátok miatt).:D
Csak a lányok nem szokták ilyen gyorsan (sőt általában egyáltalán nem) bekeverni a szexet, még poénból sem. Kicsit máshogy forog az agyuk, nekünk meg más forog.:DDD
Örülök, ha segítettem, a tanácsadás ellenszolgáltatásának részleteit inkább mailben egyeztessük. 2 naponta?:))A legjobb aláírás a héten
-
Bandit21
addikt
Én is ittvoltam ám végig, és ugyanazt írtam vna mint Arhel, meg Dok, csak nem akartam ismételni Őket... Ha több tanúval is bizonyítom, akkor én is részesedhetek a ''nyereményből''??? :DD
Persze csak vicc, nehogy megsértődj!
Bár igen gyanús az a tudor211@... emilcím... Farka van a menyasszonynak??? :O
-
erdoke
titán
-
Andikátok
csendes tag
Sziasztok!
Gigabyte 9800Pro, kicsit húzva (menne még de minek) viszont nagyon forró!
Állítólag meg lehet hűteni valami kűtyűvel, amim egy egész slot helyet elfoglal,
de mi az? Kérdeztem pár helyen de csak néztek. Engem. Jól nézek ki. Nem poén, aki hiszi, aki nem.
Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest