- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Én is tulaja lettem egy Creative Tactic 3D Alpha fejesnek.
Amikor szerdán először kipróbáltam, az első benyomásaim vegyesek voltak. Például nem számítottam rá, hogy ennyire "kicsi". Ez alatt azt értem, hogy ugyan circumaural kialakítású, de messze nem fér el a fülem benne olyan kényelmesen, mint a HD 555-nél, sőt az Alpha inkább a fülemen ül, mintsem körbeveszi azt, így ez jóval kényelmetlenebb, mint az előbb említett Sennheiser termék.
Jó tudom, teljesen különböző kategória a kettő, de nincs más amihez tudok viszonyítani. Mivel én szemüveges vagyok, így ez jobban kiütközik nálam.
A hangzása nekem személy szerint túl mély, nagyon dübörög benne a mély. Jó arra számítottam, hogy messze nem éri majd el a HD 555 szintjét, de azért 10k kategóriához képest nem rossz, a hangzásjavítókkal lehet javítani rajta.
Ami viszont kifogástalan rajta, az például a mikrofon. Több ember megerősítette Skype-on, hogy kiválóan működik, semmi háttérzajt nem hallottak, még úgy sem, hogy közvetlenül mellettem forgott az álló szobaventilátor maximális fordulaton.
A VoiceFX szerintem egy nagyon poénos dolog, nekem ez is tetszik, a kábel minősége is rendkívül jó. A mikrofon pedig egyszerűen és könnyen le és felcsatlakoztatható.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
whYz
őstag
Az miert lehet, hogy ha carcharias mikrofonjaval beszelek akkor egy enyhe zugas hallatszik? Ez normalis?
-
őstag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy 5.1-es fejhallgatót, ami nem headset-es.
Mit tudtok ajánlani max. 25.000Ft-ig?
Kérdésem, hogy melyik jobb? Ha 3db jack-el megy a hangkártyába, vagy ha USB-s? -
aProPeti87
aktív tag
válasz Cingáriusz #7061 üzenetére
Hát az ,hogy melyik a jobb ez változó ,valakinek a virtuális 7.1 jön be, valakinek a true 5.1 - 7.1 egyébként 25 ezer körül a CV1500-ast szokták ajánlani .Ez virtuális 7.1 és van pár embernek itt a fórumon akik tudnak róla jókat mondani
Nekem Creative Soundblaster Rage van ez is virtual 7.1 igaz olcsóbb mint a CV1500 de én maximálisan megvagyok vele elégedve .[ Szerkesztve ]
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
drzozo
senior tag
válasz Cingáriusz #7061 üzenetére
Attól függ, hogy milyen hangkártyád van. Ha valami régebbi alaplapi, akkor lényegében teljesen mindegy, hogy jack-eset veszel, vagy usb-set. Viszont ha van külön normális hangkártyád, akkor az usb-seket azonnal ki is lőhetjük.
Pl. a fentebb említett CV1500 usb-s.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
neutron22
tag
válasz Cingáriusz #7064 üzenetére
Azzal pedig real 5.1 et használj. Nem fogod megbánni. A Kave nagyon jó, de van egy hátránya, hogy szükséges hozzá 5 jack és 1 USB is és sajnos az USB vesz fel némi alapzajt.
-
drzozo
senior tag
válasz Cingáriusz #7064 üzenetére
Akkor sokra nem mész vele, ha használni nem tudod. Így lényegében csak a CV1500 maradt ennyiért.
Más, lehet, hogy már volt. Jönnek az új Creative SB-ek.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Erről vélemény? Roccat Kave 5.1
-
őstag
-
drzozo
senior tag
válasz Cingáriusz #7067 üzenetére
Igencsak régi darab már, ez a belépőszint a true 5.1-nél. Inkább a CV.
Tudsz, így néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
neutron22
tag
válasz Cingáriusz #7068 üzenetére
Saját szoftvere ha jól emlékszem nincs, de bármilyen lejátszón és saját hangerőszabályzón tudsz állítani. Nekem nagyon tetszett a hangja, a bass az valami állati amikor remeg a fejeden a füles. Belépő szintnek én biztos nem nevezném, de egy jó ár/érték 5.1 nek már inkább. A legnagobb hibája, hogy sokszor van gond vele, amit gondolom azóta sem orvosoltak, de ez megfigyelhető a Roccat egereinél is. A mikrofon hiba a leggyakoribb, de az anyagára is volt már panasz. Nem venném el a kedvedet, mert remek füles, de amiket írtam elgondolkodtató. Nemsokára én is megint beszerzek egyet.
-
őstag
A Corsair-ből érdemes a 2000-es, wireless verziót venni? Mennyire stabil a jel és ugyan olyan jó a hangminőség akkor is ha wireless-en kapja a jelet?
-
Kal-El
senior tag
válasz Cingáriusz #7072 üzenetére
Egyik srác itt PH-n, akinek ilyen van, azt mondta hogy neki nem volt probléma a jeladással szobán belül.
Az utóbbira szerintem senki nem tud válaszolni, mivel nem sokan vesznek wirelesst, összehasonlítási alapja meg végképp senkinek nincs. -
drzozo
senior tag
válasz Cingáriusz #7072 üzenetére
Kényelem szempontjából mindenképpen jobb a wireless, viszont ha a gép közeléből nem mozdulsz el, és esetleg 2-3 méter kábel elég (pl. hogy le tudj ülni egy fotelbe és onnan filmezni), akkor felesleges kifizetni a felárat.
Ő vásárolt ilyet, nála leinfózhatod. De eddig nem hiszem, hogy volt vele problémája, azóta már biztos jelezte volna.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
drzozo
senior tag
válasz Cingáriusz #7076 üzenetére
LOL. És tényleg 28k. Pár hete ez még 40k körül volt.
-
őstag
-
neutron22
tag
válasz Cingáriusz #7078 üzenetére
-
őstag
Akkor ez eldöntetett. A wireless-es lesz 28-ért.
-
anytime
őstag
válasz Cingáriusz #7080 üzenetére
Ment a PU!
-
Ffranklyn
csendes tag
A jelet szépen fogja nincs vele gond , kb 10 méter a hatótávja 1 falat át tud vinni .
-
dokken
tag
Free Download Razer Surround: 7.1 Virtual Surround Sound Software [link]
-
neutron22
tag
válasz aProPeti87 #7084 üzenetére
Egy kis propaganda + egy kis társadalmi felelősségvállalás
[ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
válasz aProPeti87 #7086 üzenetére
Ezt én is így tapasztaltam.
-
Kal-El
senior tag
A Corsair Vengeance 2000 pántja mennyire strapabíró? Nekem úgy tűnt műanyagból van.
-
Ffranklyn
csendes tag
válasz aProPeti87 #7089 üzenetére
Teljessen műanyagből van. Csak a kinézete ilyen szálcsiszolt aluminium utánzat. Elég strapabirónak tűnik elsőre de nekem még csak 2 hete van meg. Szerintem a gyenge potja a középső forgó lessz mert be lehet hajtani síkba a hangszorókat tárolás miatt. iagzából nem értem miért nem képessek fémből csinálni nem hiszem hogy drágább vagy nehezebb lenne mint igy.
-
Malanrion
tag
nekem a CV1500 van, azon is mint a 2000-esen műanyag a pántja, de jól van kialakítva nekem szerintem viszonylag nagy a fejem és kényelmesen lehet használni, ha meg véletlenül nem lenne kényelmes a nyakadra csúsztatod a felelé álló párnákból is hallod a dolgokat, ezt elég sokat alkalmazom, ha figyelni kell valamire és simán bírja, most nem használom egyébként naponta szoktam. Összegezve nem kell attól félni, hogy elpattan 2 nap alatt
-
Kal-El
senior tag
válasz Malanrion #7092 üzenetére
Sejtettem, hogy műanyag. Egyik külföldi fórumban írták, hogy eltört 2 hét után, de gondolom elég vaddisznó módjára bánhatott vele, ha ilyen gyorsan eltört neki. Viszont vannak olyan fülesek, ahol még úgy is könnyen eltörik a pánt, ha normálisan használod, annyira gyenge az anyag. Talán Logi G930-nál olvastam ezt, vagy valamelyik Razer wirelessnél. Mondjuk én nagyon szoktam vigyázni a dolgaimra, de azért nem akarok ilyenen elcsúszni, hogy jó a füles, csak éppen könnyedén eltörik.
-
törölt tag
Sziasztok! Mennyivel jobb hangminőséget produkál egy külön hangkártya, mint egy alaplapi (Asrock 890FX Deluxe 5)? Roccat Kave 5.1 fülesem van.
-
-
őstag
Na, megvettem a Corsair 2000-es fület. Végül is 26-ért tudtam szerezni
-
őstag
fülest*
-
anytime
őstag
válasz Cingáriusz #7098 üzenetére
, kíváncsi lennék a tapasztalataidra?
-
cyberkind
félisten
Heló !
Megjött a Creative Tactic3D Alpha fülesem, és az lenne a kérdésem hogy az usb 3.0 nem ismeri fel ez oké, viszont így mivel hátul csak 2 usb 2.0 van előre kell dugnom és így már látja a driver a fülest, viszont ha bedugom hátra a jack-be meg nem látja, kérdés hogy az usb átalakítóval dugjam be előre hogy felismerje a driver és hagyjam úgy, vagy dugjam hátra és nem annyira fontos a driver és megvan minden térhatás meg ilyenek az nélkül is ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest