- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aProPeti87
aktív tag
válasz cyberkind #7100 üzenetére
Térhatást csak a szoftvere tud csinálni de viszont ha tud a hangkártyád virtuális hangzást akkor jack csatlakozón keresztül is megtudja csinálni ,de viszont van ez a razer szoftver amit most ingyenesen lehet letölteni ezzel most sikerült nagyon jól belőni a fejhallgatóm ,jobb mint az eredeti szoftver És szerintem jack dugóval ha rádugod ez a program megcsinálja a virtuális hangzást.
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
cyberkind
félisten
válasz aProPeti87 #7101 üzenetére
Msi z77 mpower lapom van, ennek a hangkártyája mire képes ?
Belinkelnéd a amit írtál ? -
Malanrion
tag
Ha szoktál vigyázni, akkor meg mind1, én sem dobálom a dolgaimat, a fülest sem, még ha game-be fel is idegeskedek, akkor sincs semmi baja Ez a videó amit meghallgattam vele, olyan volt becsukott lehajtott fejjel, mintha én lennék a szobába, ha beszerzel egy 7.1es fülest ezt hallgasd meg
-
huskydog17
addikt
válasz cyberkind #7100 üzenetére
Helló!
Nekem is ugyanilyen fejesem van. Ha jack-kel csatlakoztatod, akkor a vezérlőszoftvere nem fog működésbe lépni, így nem tudod használni a vezérlőpanelt, így például a VoiceFX-et sem. USB-vel viszont gond nélkül megy.
A további funkciók jack csatlakozás esetén az integrált/dedikált hangkártyától függ.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
aProPeti87
aktív tag
Látom megjelent a creativ új fejhallgatója nem kicsit túlárazva [link] nem értem miért ilyen drága egyébként.
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
gerenda110
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Trust USB 5.1 fülesem meghalt benne a mély. Nemtudjátok mi lehet a gond? kábel törés nincs? Windows Testben csak recseg... meg kikapcsolt állapotban is sistereg meg berreg a füles:S légyszi segítsetek mert fontos lenne:SAz élet szép. Ha tetszik, Ha nem!
-
őstag
válasz aProPeti87 #7107 üzenetére
Szívesen meghallgatnám, hogy mit tud ennyiért!
-
atenza
senior tag
válasz Cingáriusz #7109 üzenetére
CREATIVE Tactic3D Alpha szintű van más, amit ajánlanátok, mert nem igazán jön be kinézetre. Esetleg picit drágább valami? Alaplapi hangkártyám van, úgyh usb-s lenne jó, vagy olyan ami usb és jack-et is tud. Később lehet h beszerzek egy hangkártyát... Jelenleg egy logitech h360-am van, de elfáradt a műanyag és össze vissza törik...
Úgyh most rászántam magam egy minőségibb cuccra, habár eddig ellene voltam ezeknek a nagy fejeseknek, mert beleizzad a fülem meg azt azért nem akarom h annyira szigeteljen h megszűnik a világ körülöttem...A lényeg a lehetőségekhez képest a minél tisztább hang(sztereó elég nem kell 5.1) illletve hogy TS miatt a mikrofon is legyen valamennyire jó, ebben a logitechben azt szerettem h nem kellett h a számba lógjon, így tudok inni is közben.Esetleg CORSAIR Vengeance 1300-ról vélemény?
Igazából a sony mdr-v55 jön be nagyon kinézetre, illetve nagyon jókat is mondanak róla, egy bajom van vele h nincs mikrofonja
-
atenza
senior tag
Igen csak az a bajom a sony-val h nincs miki sajnos
-
drzozo
senior tag
-
Flashback
addikt
Sziasztok
Ugyan nem 5.1-est csak 2.0-ás jó minőségű, könnyen hurcolható (összecsukható mondjuk) mikrofonos fülest keresek. Jó lenne 10K környékén találni egyet, de ha picit több még rászánom. Sokat utazok meló miatt így nem kifejezetten játékra kell. Skype és zenehallgatás. Viszont itthon is ezt használnám azaz akár 4-5 órát is fejemen van így legyen kényelmes. Lehetőleg Vérpistike dizájn mentes, egyszerű forma legyen[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
drzozo
senior tag
válasz Flashback #7116 üzenetére
Azzal, hogy összecsukhatót szeretnél 10k-ért, eléggé leszűkítetted a lehetőségek számát erre az egyre. Mondjuk ezt eddig még senkinek nem ajánlottuk. Viszont adnak hozzá utazó tatyit.
Ami perpillanat 10k-ért abszolút best buy, az pedig ez. Bár nem összehajtható, de a mikrofonja levehető.
Azért ilyen (többnyire) műanyag cuccokat rendszeresen hurcolni ide-oda, nem egy életbiztosítás.
[ Szerkesztve ]
-
d1abLo
senior tag
-
freelanced
addikt
Hali! Ma elmegyek megnézni a füleseket, melyeket nézzem olyan 10-15 ezerig ami nagy valószínűséggel lesz is Pesten ma (hétvégén) tehát Média Markt, meg ilyesmi ami nyitva is van.
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
atenza
senior tag
Igen láttam a 3H-t az alpha-nál jobban tetszik!
Megvárom akkor még h kijöjjön a 3Hv2, illetve h milyen vélemény lesz róla. Árban tudásban az alpha szintjén van körülbelül? Mostanában lesz kapható? Mert nem akarok sokáig szenvedni a mostanival (csak az egyik oldal szól...) -
Sinu
senior tag
Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni.
Amire használni szeretném: utcai/otthoni zene hallgatás, Skype, TS etc.
Az utcai zene hallgatás miatt igencsak jó lenne, ha nem liffegne egy mikrofon is a fejemen, létezik olyan fejhallgató aminél a mikrofon külön csatlakoztatható? vagy esetleg nagyon rejtve van?
A másik pedig, hogy örülnék egy bluetooth megoldásnak, nem kéne babrálnom a vezetékekkel.
Ár: 15k körül
Köszönöm!(jut eszembe a k miért rövidítése az ezresnek?)
[ Szerkesztve ]
No Future
-
drzozo
senior tag
Ilyet 15k-ért nem fogsz találni. Ennél simán levehető a mikrofon, viszont utcára ugyanúgy ott fog maradni a kábel (ráadásul a zöld jack-et a telefonba fogod dugni, mellette pedig ott fog fityegni a zsebedben a mikrofon jack-je). Így lehet jobban járnál egy sima stereó-val, plusz külön ezer forintért egy csíptetős/talpas mikrofonnal.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Engem zavarna, de te használod. Amiket linkeltél, azokat felejtsd el, az Alpha a lehető legjobb választás ennyiért. Bár arról nem vagyok meggyőződve, hogy telefonról is ugyanúgy fog szólni, mintha usb-vel kötnéd gépre.
Akinek van itt Alpha-ja a fórumról, próbálja már ki telefonnal.
[ Szerkesztve ]
-
d1abLo
senior tag
most adták ki az apexet (billentyűzet) illetve a Siberia heat orange verzióját, illetve már versenyen láttam 5hv3-t (igaz szponzorált csapaton [NaVi]), szóval pár hét vagy esetleg hó végére várható.
"The SteelSeries H-Series will be available starting with the 5Hv3 and 3Hv2 headsets this summer and the 9H with Dolby® Technology coming this Fall in Q3"[ Szerkesztve ]
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Sinu
senior tag
Megrendeltem a Creative Tactic 3D Alpha-t, most megyek érte köszönöm a segítséget mindenkinek!
No Future
-
gyarmatipeti
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket kérném.
Mikrofonos fejhallgatót szeretnék max 20E Forint értékben.
Itthoni használatra lenne, zene hallgatásra, beszélgetésre, játékra.
Válaszokat előre is köszönöm. -
drzozo
senior tag
válasz gyarmatipeti #7140 üzenetére
Milyen hangkártyával rendelkezel?
Kicsivel többért, mint 20k, ez és ez abszolút winner.
20k-ért esetleg ő, de erről még abszolút nincs tapasztalat, mivel új termék.
[ Szerkesztve ]
-
Sinu
senior tag
na már birtokba vettem, hazafelé telefonról használtam, kiválóan szól, most jön a mikrofon teszt
No Future
-
drzozo
senior tag
válasz gyarmatipeti #7142 üzenetére
Akkor mindenképpen usb-s kell neked a térhangzás miatt. 20k-val bezárólag ez. Kényelmes, jól szól, és rengeteg egyéb extrát ad.
aron89: Az még tisztább lesz.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz gyarmatipeti #7145 üzenetére
Várjál, nem jó, ez XBOX-hoz van. Most látom, hogy 360. Ami jó lenne neked, az megint 23k.
Nagyjából marad akkor a kis testvére. És spórolsz is egy keveset.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz gyarmatipeti #7147 üzenetére
Akkor vagy vedd az olcsóbbat, vagy várj egy picit vele, és gyűjts még hozzá 5 ezret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.