-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
d1abLo
senior tag
válasz adolfka00 #6650 üzenetére
Nézz szét akkor versenyeken.
Anexis ->Beyerdynamic vannak ebbe a csapatba magyarok is MMX 300-asakat kaptak gravírozott névvel.[link]
Evil Geniuses -> Astro A40
Mousesports -> Manán stream közbe soha nem láttam még Razer fülest
KT Rolster -> csak a LOL csapat használja a Starcraftosok Zowie Geart használnak
Empire -> Razer Kraken pro
Verygames -> szintén
CLG se nagyon használja a Razer füleseketSzemélyes vélemény, megkövezhetsz a Razer egy jó gyártó, de nem füleseknek szerintem, több ismerősöm is nagyon sokat panaszkodott hogy hamar elromlanak stb... egér és billentyűzetnek viszont a legjobb.
[ Szerkesztve ]
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
d1abLo
senior tag
válasz adolfka00 #6652 üzenetére
Engem nem zavar hiszen már megvetted
Am. meg szabadultam volna én is a Steelseriestől csak nem lehetett beszerzni azokat a fejeseket amit akartam/nem tudtam volna használni.
Astro A40 az optika miatt
Sennheiser 363D banki problémák miatt (nem tudtam elutalni a pénzt)[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Srácok, engem se felejtsetek
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
d1abLo
senior tag
válasz freelanced #6656 üzenetére
Vezetéknélküliekben nem vagyok otthon.
Vezetékesre: Steelseries Siberia most a hétvégén féláron van, az szerintem egy jó vétel, még a Creative Rage és a Corsair CV 1500-ról voltak jó véleménnyel a srácokFlash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
drzozo
senior tag
válasz freelanced #6656 üzenetére
Innen apróról 30k-ért mindkettő jó vétel (mivel nem bolti áron, 40k fölött adják őket), ráadásul mindkettő új, ahogy néztem. Ezektől már csak a Razer Chimaera 5.1 jobb, wirelessben.
Vezetékesben: Creative Rage, Logitech G35, Corsair V. 1500, Razer Tiamat 2.2, és a többiek kedvéért; Siberia V2.
Ezzel a kerettel nagyjából a lehetőségek száma ennyiben ki is merült. 40k-ig már bővülne a lehetőségek száma.
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Üdv! A Siberia-t te nem szereted annyira? Arról mik a vélemények?
Illetve, hol van fél áron?
Szerinted megéri vezetékest venni? Habár inkább a nélküli kéne.
A Corsair Vengance 2000 minőségre nem jobb mint a g35? Hangminőség, meg összeszerelés? Logira sokan panaszkodnak, hogy szétjön a párna meg ilyesmi
Ja és ez a Razer Black Shark milyen? Mert a RazerStore-ban olcsóbb, és ide is hozzák szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz freelanced #6660 üzenetére
Nem, csak a Siberia usb-s hangkártya nélkül szerintem felesleges. Tehát 24k+7k=31k. Fél áron pedig itt van. De ez sem a normális fehér/fekete verzió, hanem a csicsás cs-s.
24k-ból pedig lazán megveszed a CV 1500-öt, ami minőségben is és hangzásban is ugyanaz. Ráadásul jóval újabb. És alapból virtual 7.1.
CV 2000 - G930 között szerintem nem sok különbség van, előbbit venném inkább. Már csak a külseje miatt is.
Black Shark pedig állítólag kifejezetten a BF-hez készült, amint látod a külsejéből is egy helikopter pilóta fejére emlékeztet. Nagyon drága egy stereohoz képest, akkor már inkább a Tiamat 2.2 a plusz subwoofer driver miatt.
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Nekem mondjuk a kinézet szinte mindegy, itthon használom.
Viszont gondolom a SS oldaláról való rendelésnél kell fizetni vámot meg áfát meg ilyesmi nem?
Amúgy a CV2000-nek cserélhető a párnája? Mármint szerinted rámegy valami más is ha esetleg megadja magát? Pl. Beyer párna vagy valami? Mert a Logi-é alapból négyszög alakú...
Amúgy ez a CV2000 mennyivel rosszabb egy vezetékesnél? Mi a hátrány? Késés nincs azért ennél már gondolom, nem?
-
drzozo
senior tag
válasz freelanced #6662 üzenetére
Van itt a fórumon pár CV1500 és G35 tulaj, ők többet tudnának mondani neked a párnacserével kapcsolatban.
Ha amcsiból jön, akkor biztosan van vám. De ahogy megnéztem pár eu boltot, nem láttam náluk akciót. Csak a hivatalos steelseries oldalon. Fogalmam sincs, hogy van-e az euban márkabolt, ha van, akkor onnan fél áron jönne, csak a szállításra kellene várnod.
A CV2000-rel kapcsolatban pedig keresd őt.
[ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
Ebayen 8000-ből itt van 2 hét alatt. Kettőt vettünk, az egyikkel semmi gond a mai napig, a másik, ahogy lentebb is írtam elszakadt ez-az a hangerőszabályzóban, bár ahogy utánaolvastam ez jellemző hiba ennél a típusnál.
-
whYz
őstag
Innen tudsz venni ahogy latom. 50% kedvezmeny es UK bolt, tehat se vam se afa.
Kinabol persze meg ennel is olcsobb. Vajon miert -
nauro
aktív tag
Tudtok magyar boltot, ahol esetleg lehet Astro fejeseket kapni? (A30,A40)
-
-
hEngi
tag
Logit lehet cserélni. De elvileg ha sírsz supportnak általában segítenek. Vannak még iylen alakú fülesek.Pl. Triton ax2 pro
Meg is találtam: [link]
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
válasz freelanced #6667 üzenetére
En be tudom allitani a checkoutnal. Vagy beloginolsz vagy guestkent beallitod a cimnel, hogy country Hungary.
€7.99 UK-ba es Magyarorszagra is ahogy latom.
Egyebkent ha veszel hozza meg valamit akkor 100€ felett ingyenes eu szallitas...Ezt nezted mar?
-
whYz
őstag
válasz freelanced #6670 üzenetére
Semmi
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Van olyan üzlet ahol ki lehet próbálni vezeték nélküli füleseket?
Meg milyenek vannak, amik a jobbak közül valók?
Eddig csak ezeket találtam: Corsair Vengeance 2000, Logi G930, Sound Blaster Tactic3D Wrath/Omega, Astro A50, Philips SHB7000
De nem sok infó van ezekről a vezeték nélküli headset-ekről. Gondolom az áruk és hangminőségük miatt nem népszerűek. -
Angelotti
tag
sziasztok!
3, max 4 ezer forintért kellene nekem mikrofonos fejhallgató pc-hez.
elsősorban játékra, másodsorban zenehallgatásra lenne.
Ebben az árkategóriában mit érdemes venni?
Üdv és köszi a válaszokat, Zoli.(*)(*)
-
moonguru
őstag
Létezik a TESCO-ban pl. de a minősége.... (kb. 1100 Ft. 3000-4000 Ft.-ért se kapsz jobbat)
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
WolfheartGR
őstag
Volt tapasztalatod a Siberia V2-vel és a 7h-val is? Melyiket érdemesebb megvenni? Csak az számít, hogy az ellenség pozícióját hallás után a lehető legpontosabban fel tudjam becsülni. Az ár nem érdekel.
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Angelotti
tag
szia!
maxell retro dj-m volt, háát engem nem győzött meg el is ajándékoztam gyosan Sennheiser 407 lesz helyette, ugyanaz az azár kb de bőven köröket ver rá.igazából nem lenne vmi sűrűn használva. néha teamspeakre, esetleg esti zene hallgatás.
és fontos, hogy egyben legyen a mikrofonnalGenius hs 400a - ez is nagyon nagyon tré?
azért gondoltam, hogy esetleg létezhet ilyen, mert annó 6-7 éve a média marktban speedlink néven futott vmi csoda 2500ft-ért. Minőséginek nézett ki a cucc, de persze félve vettem meg, elvégre finom szólva se ismert márka.
De kibaszott szépen szólt, mélye is volt rendesen, emlékszem minden haverom vett egyet(*)(*)
-
d1abLo
senior tag
válasz WolfheartGR #6676 üzenetére
Szia!
Siberia V2-vel 5 év tapasztalat a 7h kb 1 hónapja van meg. Már FPS játékok terén nem vagyok annyira aktív mint a Siberiaval, de leírhatom hogy mit tapasztaltam kapásból. 7h-t elég nehéz jól beállítani (mély/magas) a Siberia jobban megvolt. Mindkettővel nagyon jól lehet hallani a lépéseket stb ezzel nem lesz probléma csak meg kell szokni, esetleg ha kell tudok adni pár tanácsot beállításra.
Ha versenyekre jársz akkor a hangszigetelés miatt a 7h-t ajánlom, nagyon sokat számít mikor 150-200 emberrel vagy egy helységben , de ha csak otthon veretteted akkor a Siberia is tökéletes.
Nekem a Siberia jött be jobban, vagy csak még nem szoktam meg a 7h-t. Én mindenképp ajánlom mindkettő fülest, de most érdemes lenne megnézni mit mutatnak az új fülesek (5hv3 és a 9h)ui.: Ha nincs normális hangkártyád mindenképp az USB-s verziót vedd meg, illetve a Siberiából a Frostot ne vedd, mert az alapból USB-s így nem tudod csak alaplapival használni szerintem. USB plusz előny ha versenyekre jársz és biztosítják a gépet, akkor ugye ugyanúgy fog szólni mint otthon
[ Szerkesztve ]
-
Materix
csendes tag
Sziasztok! Érdekelne a véleményetek ezekről a fejesekről
http://ipon.hu/webshop/product/thermaltake_shock_feher/182781
http://ipon.hu/webshop/product/ozone_rage_st_fekete/364876
Sokat nézelődtem mostanában, ez a kettő szimpatikus, meg nem 30.000 Köszi előre is.
-
d1abLo
senior tag
válasz WolfheartGR #6676 üzenetére
A terep dönt, hangzásilag mind a kettő fejes ugyanazt tudja, válassz úgy ahogy előzőleg leírtam
versenyekre stb : 7h
inkább otthon : siberiaFlash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
WolfheartGR
őstag
5hv2-őt váltana asus xonar dg-vel/ ideiglenesen tán az usbs hangkarijával. Későbbiekben elképzelhető egy komolyabb hangkártya is (tudom, sok a 3 változó). Inkább a zárt felé hajlok, család ne zavarjon mikor játék van. Versenyekhez nincs meg a taktikai skill. Aimmal nincs gond. :>
[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
d1abLo
senior tag
válasz WolfheartGR #6682 üzenetére
Hát akkor azt a pár ezer forintot szánd rá az USB-re és összehasonlítod mivel a jobb
De am. a Siberia is szigetel annyira hogy otthon ne legyen gond.[ Szerkesztve ]
-
Materix
csendes tag
Köszönöm a segítséget, igen még ez is szóba jöhetne. Counter strike-hoz kéne leginkább valami, az annyira nem érdekel, hogy zene és film alatt milyen jól teljesít a fejes
-
freelanced
addikt
Jó lenne ez a Rage is nekem csak nincs normális üzlet ahol kapni
Mi van hasonló árban vezetékesben? (Tehát 12.000 (+-) körül)
Amúgy azért írtam főleg, hogy szerintetek megéri drágább fülesre költenem? Mint pl. a Tiamat 2.2 stb... amiket már beszéltünk. Mert elég sokat van rajtam, meg sokat használom, de nem tudom...
-
aProPeti87
aktív tag
Múlthéten egyik ismerősöm jóvoltából kitudtam próbálni egy Timat2.2 BF3 ban és zenében próbáltam ,játék alatt nagyon szépen teljesített minden egyes hang jól kivehető volt hogy mi merről jön ,(nem mintha a Rage-ban nem hallanám), de tényleg jó füles kényelmes is nagyon ,a zene viszont nem az erőssége .
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
whYz
őstag
Nem atveres, tenyleg ennyi. Az mas kerdes, hogy mennyire eredetiek. Viszont ha nem lennenek eredetiek akkor mar reg toroltek volna az eladokat, es nem arulhatnak a hamis cuccokat, tehat nagy valoszinuseggel eredetiek.
Volt mar aki vett innen es azt irta teljesen eredeti. Persze lehet, hogy csak jo hamisitvany. -
freelanced
addikt
Üdv! Megtenné valaki, hogy felsorolja melyik Razer fülesek azok amik jók? Egészen az aljáról? Illetve, ha némelyikről van vélemény vagy tapasztalat mellé írja? Max 40-ig bár olcsóbban akarok de meghallgatom mindet, meg lementem egy szöveges dokumentumba, hogy meglegyen. Vezetékes, meg nélküli is jöhet!
KÖszi!Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
sider24
tag
Sziasztok. Lenne 1-2 Kérdésem. Szerintetek melyik érné meg jobban? vagy melyik a jobb? Razer electra, vagy pedig Creative? Sokat Játszok illetve zenét hallgatok szinte mindent csinálok vele film,zene,játék.
[ Szerkesztve ]
-
metalbull
csendes tag
Sziasztok!
Headsettet szeretnék venni, főleg játékra! Mindenképpen vezetékest szeretnék. Steelseries 7H(mondjuk drágállom), CV 1500 ezeket nézegettem, de más tippeket is elfogadok. Laptophoz kellene, szóval csak az USB játszik. (esetleg, valami USBs hangkáryta pluszba...). Köszi szépen előre is a segítséget!
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Ne haragudjatok, ha rossz topicba irtam, de ha ez all fent, legyetek szivesek atiranyitani a megfelelo forumba.
Letezik vezetek nelkuli FULhallgato?Nem fej, hanem ful. Szetneztem a neten, de konkret termeket nem talaltam.
Elore is koszonom.
-
-
nagyúr
válasz Jumbozorz #6699 üzenetére
Nem egy elterjedt dolog ez, ráadásul nem is olcsó, na meg a hangminőség is kifogásolható picit szerintem. Valami konkrét oka van, hogy ilyet keresel? Idehaza nem is vagyok benne biztos, hogy találsz. Esetleg valami prémiumabb hangszerüzletben vagy ilyesmiben (Ötletem nincs igazából bocsánat )
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest