Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz Peddy789 #4605 üzenetére

    Mondjuk ha megnézed, a "gémer" gyártók is nagyméretű hangszórókkal szerelt és valamilyen Dolby Headphone cuccal megtámasztott sokpontegy füleseket adnak ki drágább kategóriában, a sok kis hangszóróval az olcsóbb füleseiket boldogítják csak.

    Az ok nyilván a hangminőség, egy jobb DH dobozkával lehet hozni a sok kis hangszóró térérzetének szintjét(sőt!), de a kis hangszórók soha nem fognak úgy szólni, mint két korrekten elhelyezett és megcsinált nagyobb darab.

    HeadFi fórumon egy jóember összeszedett egy nagy rakat fülest, és kipróbálta őket játék közben, és mindegyiket véleményezte a Mad Lust Envy's Headphone Gaming Guide topikban.
    Ami a topik lakók számára érdekes lehet belőle, hogy vannak véleményezve Dolby Headphone funkciót nyújtó külső dekóderek, amiket aztán sztereó füles mellé párosítva instant sokpontegy rendszert kaphatunk.
    Sajnos ezek nagyon drágák, leginkább csak külföldről csempészhetőek, a Recon3D USB még a legolcsóbb az itthoni 20k-s árával, cserébe nem Dolby Headphone, hanem valami Creative okosság.

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák