Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
-
hibavissza
veterán
Üdv! USB-s, tehát hangkártyával rendelkező headset-et keresek. Kényelmes legyen, ne nyomjon, jó térhatás és hang elvárás. Valami minőségibb darab kéne akár 30 ezer fölött. Tankozáshoz, filmezéshez lesz.
-
h1mpi
félisten
válasz dookiee #13495 üzenetére
Még bejáratás alatt van, de érződik, hogy nagyon jó barátok leszünk. 250 ohmos verzió, szóval az alaplapi cucc csak szenved vele. Ezért kell a Presenter 2. De így is eszméletlen szép és gazdag hangzása van. (ja és kényelmes szemüveggel, pihe-puha a fülpárna része)
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
törölt tag
Nekem is annak tűnt elsőre, de menet közben szoltak, h csak a hátlapi kimenetin van erősités, igy a fejest is jobb oda dugni.
Meg irtam fentebb milyen beállitással használom. Szerintem nem rossz kártya.Szerk.: haha, nem is ide irtam, hanem a " milyen hangkártyát vegyek " topikba
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
A Realtek saját kezelőfelületén szerintem megtalálod. Legalábbis nálam van: kép
(#13490) h1mpi
Nekem meg tökre bejött a Xonar DG. Olcsó, és jobb mint az alaplapi megoldások , fejhallgató-erősítővel.
Persze aki 50K feletti fülessel, vagy hangszórókkal dolgoznak, azok nem is a 10K-s árkategóriában keresnek, ez is egyértelmű. Ha meg igen akkor megérdemli.(#13492) h1mpi
Érdekes ... Nincs több ötletem.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
tyccon
tag
Sziasztok! Segítségetek szeretném kérni:
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék.(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Max.10ezer ft(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékest(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonost(6) Milyen hangzást vársz?
real 5.1, real 7.1.(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack / USB.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel?
Asus Xonar-t szeretnék venniKöszi a segítséget előre is.
-
h1mpi
félisten
win7-ben, hogy lehet elérni, hogy, ha rádugom az előlapi fejhallgatót a hátsó automatikusan kikapcsoljon és átváltson fejesre?
Mert most mindig be kell mennem a vezérlőpultba és alapértelmezett eszközöket váltogatni vagy meg tudom úgy csinálni, hogy mind a kettő szól egyszerre, de az se a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
FX9
tag
hi,
Crystal Sound 2-al elatott Asus laphoz is ajanlott a DGX, vagy ez az alaplapi cicergo mar nem olyan gagyi Sennheiser PC320-hez? -
tyccon
tag
Sziasztok! Az összefoglalóban ajánlott Asus Xonar kártya mellé szeretnék egy circumaural fülest,elsősorban játékra,10-20e között.Előre is kösz a segítséget!
-
Bloksma
aktív tag
Üdv
Kb. 20 (25) ezrig keresek fejhallgatót. Igazi 5.1-est szeretnék, nem virtuálisat. Van dedikált hangkártyám, tehát lehet jack-es, de jobb lenne egy usb-s (nem kellene állandóan hátul matatni, ha vissza akarom dugni a hangfalat, meg laptophoz is lehetne használni). Filmezéshez és játékhoz kellene, zenehallgatáshoz nem használnám. Tudtok ajánlani valami jót? Használttól sem zárkózok el.
A válaszokat előre is köszönöm -
-
nagyúr
válasz doboka98 #13471 üzenetére
TT Esports Shock One, vagy Razer Kraken ha még belefér.
(#13470) F.B.I.: Hogy érdemes-e lecserélni? Nemtudom, az Omega nagyon jó cucc, és az ára se kevés, de azt nemtudom, hogy lehet-e cserélni a fülpárnát. Lehet érdemes lenne írni a supportnak, talán többet tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
doboka98
tag
Heló! Mivel nem kaptam választ a kérdésemre, ezért egyszerüsítek. Milyen gamer fülest ajánlanátok 20e ft határral. Játékra használnám (legfőkébben counter strike), a zene és a film másodlagos. Jelenleg egy Creative Fatal1ty Gamer fülesem van, de szeretnék fejleszteni. Előre is köszi!
-
F.B.I.
veterán
válasz Tsebacsi #13469 üzenetére
Az a baj, hogy megvagyok lőve, eladni csak apró pénzért lehet, hiába van rajta garancia, semmi baja nincs, csak a hihetetlen minőség miatt, iszonyatos szorító erő (nem fog eltörni az örökkévalóságig) a fejen és a kis méretű fülpárna nyom. Nem tudom van-e értelme lecserélni, esetleg párna csere segíthet-e?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz CsonkaImo #13467 üzenetére
25K-ig kellene, circumaural, zárt, jó mikrofon, kábeles. Van itthon egy SB Recon3D Omega, nagyon jól szól, iszonyat basszus, nem megy ki semmi, de 2 óránál többet nem tudom a fejemen tartani (bár lehet egy fülpárna csere mindent megoldana). Ettől vezetékesben nem szeretnék rosszabbat.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
PC360-ból, mennyire hallatszik ki beszéd, alapszintű film effekt? Nappal nem lényeg de este is használnám és 1,5 méterre alszanak tőle.
-
alwinka
csendes tag
Sziasztok!
Eddig egy kb 5 ezer Ft-os vezeték nélküli Thomson fejhallgatót használtam, és most jött el az ideje, hogy vegyek egy jobbat. Ennek kiválasztásában kérnék segítséget.Támpontok:
- elsősorban filmnézés, másodsorban zene
- max. 20 ezer
- vezetékes
- circumaural
- mikrofon nélküli
- 5.1 hangzás
- csatlakozás mindegy
- integrált hangkártyáról menne (Asus P5Q Deluxe alaplap => ADI AD2000B 8Ch), ha ez jó hozzá; ha nem megfelelő, akkor kérem, hogy tegyetek javaslatot hangkártyára
- ne villogjon, egyébként mindegy a kinézetFontos még, hogy zárt legyen (hogy ne zavarja a szobában lévőket, ha használom) és tartós (nem tervezem a közeljövőben lecserélni).
A számítógépházon van elől is hangszóró kimenet, és az lenne a kérdésem, hogy ez is ugyanúgy használható 5.1-es hangzásnál mint a hátsó?
A válaszokat előre is köszönöm. -
h1mpi
félisten
válasz Silent77 #13458 üzenetére
Tegnap meghalgattam a Beyer 880-at. Nagyon kényelmes és nagyon jól szól. Hihetetlen, de az AIAIAI TMA-1 (olcsóbb és nem annyira ismert) hangzását hozza ez a Beyer és a JBL S700-as.
A többi nem tetszett, nekem nem voltak elég dinamikusak. A high-end gamer fülesekről lemondtam az eladó azt mondta inkább középszerűek, mint jók... Egy 20-30K-s sztereó füles szintjét hozzák a többi a körítés és a marketing.Ezt a Presenter 2-t az asztali gép és a füles közé is be lehet kötni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mitisvegyek #13455 üzenetére
Az addig oké, hogy a hangkártyád 600 Ohmig birja, de ez mégiscsak egy 16-18e Ft os hangkártya.
Kizártnak tartom, hogy normálisan kihajtaná fejhallgató erősitő nélkül a 45e Ft-os Beyer-eket.
Biztosan nem véletlenül 18e Ft maga a Presenter 2 sem vagy ha a gyáriakat nézzük hasonlo minőségben 30-40 Ft lehet. És akkor még a DAC -ot elé sem vettük.
Szerintem olvasgass még utána és a stereo fejeses topicba kérdezősködj utána alaposan. -
veterán
válasz mitisvegyek #13456 üzenetére
Árban verhetetlen.
Vettem hozzá 5db opát, ha kedvem van cserélgetem.
Amúgy a beyernél az lm4562 jött be legjobban.Nem hallottam még a 880-at sajnos.
Én is olvasottak alapján döntöttem. Van akinek egyáltalán nem jön be a beyer hangja, szerencsére engem megfogott. Még 200 óra járatás után is hallottam javulást.
Meg persze nagyon nem mindegy miről hajtja az ember.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
mitisvegyek
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Szerencsére szokásom, hogy bizonyos dolgokra alszok pár napot. Itt is ez történt, hiába ugrottam bele múltkor a 9Hba, ami dettó tökéletes választás lenne, már 1 percnek utána tudtam, hogy, azért átolvasok még jó sok tesztet és még jó sok fele elnézek.
Személy szerint jobban szeretem a zártakat. Szétböngésztem magam itt fórumon, és máshol is. Dt770pro250ohm lenne a megfelelő. A dt880 már drága, ami fél-nyitott és van még a dt990 ami totál nyitott, és ugyanilyen áron van, mint a dt770. Mic-em van. Hangkártyám dettó, akkor minek is egy usb számomra, aminek micje is lenne?!, na kérem szépen most meg ezen a vonalon vagyok, hogy beyer megbabonáz. A héten mostmár kiderülKártyám http://www.soundblaster.com/products/sound-blaster-recon3d-pcie.aspx#reviews
állítólagos 600ohm-ig bírja a menetet, de persze tudjuk, hogy minden hazugságban van egy kis igazság, és persze fordítva is igaz
Jó éjt!
-
dookiee
tag
válasz fffffffftKb. #13452 üzenetére
Nem is értelek. Ott van az EQ. Állitsd be magadnak ahogy neked tetszik. Nem biztos hogy ami másnak bejön az neked is vagy fordítva. Youtube.com rakj be valami zenét és húzgáld úgy a csúszkát amíg nem lesz olyan amilyennek szeretnéd.
Xbox Series X
-
fffffffftKb.
csendes tag
van egy siberia v2-m, hogyan lehet a legjobb hangzást elérni? van hozzá valami jó config? vagy az alap? vagy a windowsba valamit be lehet állítani h még jobb legyen?
-
törölt tag
válasz mitisvegyek #13444 üzenetére
Ha van rá pénzed akkor DT 770 Pro 250 Ohm ami jól szigetel kifelé és befelé is. Nem zavarnak, Te sem másokat.
A nyitottabb változat viszont kellemesebb hangzást ad és szellősebb a füleden.Viszont !! ezekhez már érdemes fejhallgató erősitőt venni, nem lesz elég egy 10-20k-s hangkártya, hogy szépen szóljon, nem hajtaná ki megfelelően a fejest.
Én DT 770 Pro 250 Ohm-osat szerettem volna venni, de nem akartam 100-150e ft-ot rákölteni. Ha már ilyet vesz az ember , akkor vegyen meg hozzá mindent, különben fölösleges lesz a minőségbeli különbség...nem fog 100%-os hatásfokon szólni...akkor meg már mindegy ha vesz az ember egy 20k-s fejest hangkártyával.
De erről a Fejhallgatós topikban konkrétabb válaszokat kaphatsz.Én ezért választottam egy olcsóbb stereo monitor fejhallgatót, ami csak 35 Ohm-os és telefon-tablet is kezeli szépen. Ehhez elég egy 10k-s hangkártya amiben van fejes erősítés.
Gyönyörűen szól, külön be lehet állítani gamer-film-zene hatásokat. Játék közben duruzsol szépen az ágyúhang, zene közben olyan dolgokat meghallok amit eddig soha...pl komolyzenében azt is meghallottam mikor veszi a levegőt a fúvós
AudioTechnika ATH-M40x a fejesem.
-
CsonkaImo
addikt
Keret függő. Ha van rá pénz érdemes Stúdió/Hi-Fi fejhallgatót venni. Gamer fejhallgató inkább akkor jó, ha egyben akarja megoldani az ember a hangkártya, mikrofon és fejes combot. Hangkártya által kevert 5.1 vagy 7.1 semmivel sem rosszabb mint a mellékelt adapterek egyes gamer fejesekhez.
-
veterán
Nem fogod megbánni, a 880 nyitott, ha nem baj akkor én azt venném.
Mondom ezt 770 pro 250 Ohm tulajként.
Mivel gamer topikban vagyunk lehet többen a gamer fejest ajánlják.
Kár, hogy nincs lehetőséged meghallgatni, de abban biztos vagyok, hogy nem maradnak el játékban a sztereó fejesek.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
mitisvegyek
csendes tag
válasz CsonkaImo #13441 üzenetére
Már kezdek rabja lenni a témának
Eddig játékfülest akartam, most meg el lett ültetve a fülemben a bogár, hogy háát mi lenne, ha egy ehhez hasonló hifi fülest vennék, hiszen hangkártyám van, ott a zalman mic... Tapasztalat, hogy egy hangkártya milyen szinten keveri neki az 5.1 vagy 7.1-et? Konkréten e két beyere értem, dt 770 vs 880. Sajnos ahol vagyok nagyon meghallgatni nem tudom őket, köztük lévő különbség?, az áron kívül.
Persze azt a kritikát is elfogadom, hogy inkább szerezzem be a 9H-t, mert ugye az csak játékfüles, és arra sokkal jobb lesz, mint e két studió.
Várom a válaszokat,
Szép napot![ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
Én ezt használom van benne basszus...bőven.
-
h1mpi
félisten
-
F.B.I.
veterán
Azért elég jó ennek is a minősége, egy kicsit komolyabb sztereó fejhallgatóra szerelve, nagyon kényelmes és minőségi termék kapcsolatot kapunk.
-
h1mpi
félisten
válasz d1abLo #13423 üzenetére
Köszi ez jó lenne, de ezt nem ragasztom rá, mert akkor mdg utcai használatra teszem alkalmatlanná.
Ha a kábel nem jön be, akkor egy csíptetős Sony-t rendelek 11K és a tesztek alapján jó. Mivel nem vagyok HC gamer csak hetente pár alkalommal lenne maximum használva (TS vagy Skype), arra meg egy ilyen is jó.Fully electric lifestyle!
-
bombibmw
veterán
-
atee
őstag
Sajnos nincs igazán összehasonlítási alapom kéznél. (emlékezetből meg nem megy)
Viszont azt gondolom, hogy pl. a Steelseries Elite az csak az ár miatt komprumisszumos (50k köröl), de egyébként nagyon jól használható zene hallgatásra is. Az én érzéketlen fülemnek kiváló hangok jönnek belőle. Legyen az játék vagy film vagy akár zene!
A mikrofont szokták említeni, hogy genge rajta! Nyilván nem lesz studió minőség, de nem is egy Michael Bublé
számot szeretnék felénekleni lemezre
Amire való, hogy TS en kommunikáljunk vagy skype, azokra mind tökéletes nincs panasz a másik oldalról sem!D-day 2002-01-04 01:54
-
doboka98
tag
Sziasztok! Fülesvásárlás előtt állok (fekete péntek), jelenleg egy Creative Fatal1ty Gamer fülesem van. Szeretnék fejleszteni egy 5.1 vagy 7.1-re. Na szóval, jelenleg a Gamecom 780-ason akadt meg a szemem, még sokan is dícsérik, szóval erről kérnék konkrétabb véleményt vagy esetleg hogy van-e jobb az árában.
Alaplapom M5A97 EVO r2.0 és támogatja a Dolbyt, de USB-s is jöhet. Előre is köszi! -
h1mpi
félisten
Ez igaz, de ha létezik én olyan megoldást szeretnék, hogy ne kelljen az előnyökről lemondani. És nem is halott a dolog van egy-két megoldás rá. Lehet a jövőben más is szeretne jó minőségű headset megoldást és neki jól jöhet majd ez a pár sor, amit a témával kapcsolatban boncolgattunk.
-
h1mpi
félisten
Amit most használok az egy 60K-s DJ füles. Elképesztően jól szól. Én ehhez tudom hasonlítani. Ezeket én is beállítottam, amik a képen vannak. Ott volt egyértelmű a difi, hogy kb. 2 óra alatt megjártam oda-vissza és ugyanúgy az alaplapi hangkártyára rakva mekkora difi volt hangban. Én nem bántom a Siberiát, de, ha a 24K-ból levesszük a mikrofon árát, akkor a 15K-s sztereo fülesek kategóriájában versenyzik. Ott meg tudjuk nincs nagy minőség. Amúgy tegnap a MM-ban kipróbáltam egy ASUS Echalont is, kb. ugyanúgy szólt, mint a Siberia, tehát ezen az árszinten ezt várhatja el az ember sajnos.... Lehet nekem magas az elvárásom egy headset-től?!
Meghallgattam a felvételt szerintem rendben van a minősége, főleg játékhoz
Megvárom, hogy megérkezzen a kábel és ha működik a TMA-1-es mikrofonja, akkor problem solved, ha nem, akkor vagy ilyen webcam vagy egy minőségi headset lesz.
[ Szerkesztve ]
-
JasL
senior tag
Egyébként h1mp1, nem értelek mi bajod a Siberia-val, az oké, hogy kényelmetlen, de a baszzsusa az vmi brutál, szerintem te valamit nagyon nem jól állítottál be!
Ezekkel a beállításokkal (Xonar DX) nekem rendesen harapja a basszust, és van sejtésem róla, mit beszélek Z906 tulajként Olyan mintha amazt hallgatnám fülesben, épp csak a padlón nem mozognak a részecskék.
-
JasL
senior tag
válasz fffffffftKb. #13350 üzenetére
Én is most vettem, hogy sikerült megoldanod?
h1mp1: Ha valaki külön mikrofont használ, milyet vegyek? A minőség a lényeges, az ára másodlagos.
Ha azt akarod, ha egy tűt is leejtesz, azt is hallják a túloldalon, akkor Microsoft Lifecam Cinema asztali webkambe épített kameramikrofonnál nincs jobb. Kb 20e az ára (ja és kapsz HD kamerát is, az se kutya). Ebben van Crystalizer is, azt is felveszi, ha egy hangya elcsattog melletted papucsban.
[ Szerkesztve ]
-
JasL
senior tag
Beats Studio. Mikrofon nélkül, de +2 basszus skill point
CsonkaImo: bármelyik talpas.. nagy lófát! Pont azért kellett mikes fejest vennem, mert az asztali olyan omnivevő, hogy minden behallatszott (a konyhából is bármi) és meetingen már némitott az előadó, hogy ez így nem kóser. A beépített spot mikik teljesen máshogy működnek, célhardvernek szerintem sokkal jobbak, mint az asztali megoldások (nekem mind2 van, és a spotot jobban ki lehet használni, az omni kb Skype-on kivül semmire sem jó).
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
Gyakorlatilag bármelyik talpas vagy asztali álványos mikrofon megfelel erre a célra. 10k körül csak jót kapsz, és a fejhallgató mikrofonokhoz képest jelentős a különbség hangminőségben. De, hogy írjak pár gyártót: Behringer, Superlux, Shure. 15K-nál többet nem érdemes költeni, hacsak nem énekelni is szeretnél.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Remélem sikerül
Egyébként és egy AudioTechica ATH-M40x-et vettem és hozzá egy felcsiptethető mikrofont (Zalman MIC1) + Asus xonar DGX hangkártyát, a gamer fejes helyett . Pont elég a mély, nagyon szépen szól minden tartományban
A hangkártya és mikrofon még úton van, de a fejes alaplapin és Apple készülékeken kivállóan muzsikál külön fejhallgató erősitő nélkül is...(hangkártyával biztosan mégjobb lesz, pláne , hogy abban van már némi erősités)[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
CsonkaImo
addikt
Szerintem ha ekkora összegben gondolkozol, akkor érdemes inkább egy komoly hangkártyát venni egy stúdió fejhallgatóval és mikrofonnal. 100k-ból olyan combot raksz össze, amivel egy gamer fejes sem ér fel az usb-s adapterével és mikrofonjával. Én is most ezt teszem. Több gamer fejhallgatóm volt már, amik a maga kategóriájukban jók voltak. De ilyen igényeket már nem elégítenek ki. Szóval szerintem a fejhallgató topicban keresgélj tovább.
-
h1mpi
félisten
-
-
bombibmw
veterán
-
törölt tag
Nem vagyok nagy guru ezekben a dolgokban, de Neked azon az elosztón kivül egy adapterre is szükséged lenne ami felcseréli a headset-ed csatiának kiosztását.
Mivel a Te headset csatlakozódon más elrendezésben vannak a "gyűrűk" ezért egy ilyesféle átalakítóra lenne szükség az elosztókábeled és a fülesed közé.Ha nem teljesen jól írtam le, akkor valaki javítson ki
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest