Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doboka98
tag
válasz takessz #13781 üzenetére
Nekem az van, körülbelül egy éve használom. A fülpárnák nagyon porosodnak és nem lesz túl szép, de abszolút nem befolyásol semmit és nem zavar. Alapból játékhoz nagyon jó, csgo-hoz használom sokat, jól hallom a lépteket stb. Filmezésnél sincs baj vele, hozta azt amit vártam + nagyon jó a lecsatolható mikrofon.
Nem kell tőle túl sokat várni, de hozta az árkategóriáját. Ami még minusz lehet, hogy nem túl hangos.
-
doboka98
tag
Heló! Mivel nem kaptam választ a kérdésemre, ezért egyszerüsítek. Milyen gamer fülest ajánlanátok 20e ft határral. Játékra használnám (legfőkébben counter strike), a zene és a film másodlagos. Jelenleg egy Creative Fatal1ty Gamer fülesem van, de szeretnék fejleszteni. Előre is köszi!
-
doboka98
tag
Sziasztok! Fülesvásárlás előtt állok (fekete péntek), jelenleg egy Creative Fatal1ty Gamer fülesem van. Szeretnék fejleszteni egy 5.1 vagy 7.1-re. Na szóval, jelenleg a Gamecom 780-ason akadt meg a szemem, még sokan is dícsérik, szóval erről kérnék konkrétabb véleményt vagy esetleg hogy van-e jobb az árában.
Alaplapom M5A97 EVO r2.0 és támogatja a Dolbyt, de USB-s is jöhet. Előre is köszi! -
doboka98
tag
Sziasztok! Éppen ma megkaptam a Creative Fatal1ty Gamer Headsetem és azt kell mondanom, hogy nem vagyok a mikrofonjával megelégedve. A hanggal nagyjából nincs gond, csak az a sistergés nagyon zavaró. Hallottam olyanról, hogy ez hangkártya hiba, nekem van egy Asus M5A97 Evo R2.0 alaplapom és alaplapi hangkártyám van. Ezzel jól kéne menjen, nem?
-
doboka98
tag
Sziasztok! Elromlott a jelenlegi fejhallgatóm (Ozone Attack) és garanciáztattam, viszont nem tudták megjavítani ezért az értékéből vehetek egy másat. A készüléket leginkább játékra használnám és ami nagyon FONTOS, hogy legyen nagyon jó a mikrofonja, ami ebből az árból csak lehet! Szeretnék tiszta hangú mikrofont, zúgások nélkül. A többi opciót rátok bízom, a keret 10k. Előre is köszi!!
Eddig az Ozone Spark-on gondolkodtam.
-
doboka98
tag
válasz jaffa 2843 #4777 üzenetére
Tudom, de az övé sem jobb.
-
doboka98
tag
válasz jaffa 2843 #4775 üzenetére
Akkor mit tegyek? Havernak is alaplapi, de neki hangos és kristálytiszta hangja van. :S
[ Szerkesztve ]
-
doboka98
tag
válasz jaffa 2843 #4773 üzenetére
Engem nem érdekel a világítás. Az alaplapom Asus P5B-SE, 6 channel audio. Szerintem nem az ő hibája. Mondjuk igaz, hogy ezelőtti mikrofonom is halk volt :S.
-
doboka98
tag
válasz cskamacska #4770 üzenetére
Mondtam, hogy a hang és a mikrofon is nagy lényeg. Hát jelenleg egy A4Tech HS-60 -asom van. A hangja tiszta, de a mikrofonja pocsék.
-
doboka98
tag
válasz cskamacska #4768 üzenetére
Segítséget kértem, s nem ezt. Nekem most is sztereó fülesem van, de úgy érzem ilyen árért márt egy 5.1 simán követelhető, főleg ha gamer vagy és gyakran készítesz videókat.
-
doboka98
tag
Igazából a Tritton PC510 HDa a Sennheiser PC 330 ára körül mozog. S most az a gond hogy a sennheiser -nek jó a mikrofonja és minőségi, csak épp ez a modell sztereó. S ha már ilyen árban veszek fülest, akkor legyen minimum 5.1, mint a Tritton. Szóval ezek közül melyiket válasszam? Vajon a Trittonnak a mikrofonja legalább olyan jó, mint a Sennheiser -é? Segítsetek kérlek!
-
doboka98
tag
Hát én kinéztem magamnak a PC 330-at, ez csak sztereó, de kicsit drágábban már van PC 333D, ami 7.1. Ezekhez mit szóltok?
-
doboka98
tag
Akkor valaki egy fülest? Előbbi hsz ben leírtam mi kéne.
-
doboka98
tag
Sziasztok! Valaki tudna ajánlani 20ezer alatt egy 5.1-es fejhallgatót, aminek nagyon szép és tiszta hangzású a mikrofonja? Mert jelenlegi fülesemnek nagyon halk a mikrofonja, ha pedig nyomok a vezérlőpultnál +30 boost -t akkor jó, viszont serceg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest