Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
tigipuf #4934 üzenetére
Mert a munkám során rendszeresen tesztelek 3D-s készülékeket: tévéket, vetítőket, BD- és médialejátszókat.
Egyetlen millás plazma volt nálam, a Samsung F8500, előtte olcsó, 170000 forintos Sharp LCD.
Melyik véleményemmel nem értesz egyet?Mit jelent az, hogy nyomom erőből? Ugyanúgy leírom a véleményemet mint Te vagy bárki más.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
m3gtr
senior tag
válasz
tigipuf #3679 üzenetére
Még a fele sem volt annak az árnak amit írtál. Csak kicsit jobban körül kell nézni a neten és jó áron lehet találni bármit. Ha valakinek kell valami én szívesen beszerzem és eljuttatom hozzá persze egy kis szállítási költség ellenében , de úgy hogy mindenki jól járjon. Na tessék ezt én is csak most vettem észre, ilyen van nekem is. Igaz hogy felújított darab de sztm megéri.
[ Szerkesztve ]
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
m3gtr
senior tag
válasz
tigipuf #2850 üzenetére
Direkt elmentem megnézni egy passzív LG-t, nem tetszik a képe sajnálom sem a Samsungnak, főleg a hideg ráz a gagyi szemüvegektől. Sztm akkor is csak az áruk miatt veszik ezeket, ha ugyanannyiba kerülnének mint a jobb márkák biztos nem fogyna ennyire egyik koreai sem. Nem vagyok Sony fan a mostani az első Sony tévém. Sokan úgy vesznek tv-t hogy azt sem tudják létezik más a két koreain kívül, nem még hogy össze is hasonlítanák mással. Itt is van pár hozzászólás ami azt bizonyítja fogalmuk sincs mit vesznek , csak rá legyen írva a Smart FullHD meg a 3D meg a 6000hz.
[ Szerkesztve ]
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
Ragnar95
félisten
válasz
tigipuf #1363 üzenetére
Nekem is Sonym van és semmi gond nincs a half tab és sbs filmekkel direktbe a TV-n lejátszva sem, ez csak típus kérdése, az olcsóbb modellekre jellemző a szellemkép...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest