Új hozzászólás Aktív témák

• Dave567

addikt

válasz qqzs #10170 üzenetére

nem a szepsegrol volt szo hanem a terhatasrol, egyebkent meg a budos eletben nem mondod me a kulonbseget csak erzed

Szerintem szépség is kell azért, mert úgy jó a Fullhd is.
    Kb ez olyan, veszel OLEDET, de divixezel rajta, akkor meg minek? Villogni vele?

Vettem Plazma tévét, addig csak divixeket néztem én is, aztán jött a FullHD, mert az volt rajta csodaszép, most lett Monitorom HD-s de ezen se nézek divixet, hanem Remuxot vagy BD50-et, az tény és való, hogy sokkal rosszabb a képe mint a Plazmának, mert LG és IPS szutyok, de ha már HD-s akkor legyen is olyan film.
    Aki nem látja a különbséget, annak persze, hogy nem lényeges, de aki igen is látja, annak engedjük már meg légyszíves hogy az igazat leírja, és azt ajánlja másnak, és nem azt amit Te nézel, csak mert Te nem látod.
    BD25/BD50 között is van különbség, láttam, és mások is, Te lehet nem látod, pedig ott van.

De ez az egész olyan mint a HDMI vagy a hangfal kábel vita, van aki váltig állítja, hogy PL. a hama (5000 FT)
    vagy AQ Diamond (50000 FT) nincs különbség, de akik észre veszik, azok meg csicskák, és elvannak hordva mindennek.

Új hozzászólás Aktív témák