Új hozzászólás Aktív témák

  • zed juron

    aktív tag

    válasz harry #11404 üzenetére

    Ez több mint komolytalan számomra mivel engem továbbra sem érdekelnek azok - olvasd el kérlek még egyszer a postomat illetve az eredeti postomat is.

    Ilyeneket kijelenteni hogy 2.1-es rendszer nincs 20k alatt meg egyéb hasonlóak... Ha laikusi vélemény volt, akkor O.K., de ezen túl ne vegye már senki komolyabban. Mondom hogy 400-500e körül (tekintettel az euro árakra) nincs értelmes 2.1-es rendszer.

    Mert ha nincs 2.1 hangfalrendszer 20e alatt, akkor 2.0 hangfalrendszer sincs 20e alatt. Ráadásul beszélgethetnénk arról hogy ugye a basszus hangokat nehezen érzékeli az ember sztereoban, tehát felesleges kettőt belőle, így elviekben - és gyakorlatban is - a 2.1 -es rendszer mindig olcsóbb mint egy hasonló frekvencia menetű 2.0-s.

    Szóval teljesen értelmetlen ez a rangsorolás.

    Másik.

    Nekem az a tapasztalatom (de van re egy MÉM elmélet is) hogy néhányan megvesznek valamit, és mivel ők vették meg az egojuk kizárólag 5 csillagosra engedi pontozni a saját maguk RND módon megvett terméket. Ennek hangot is adnak, ezt mások elhiszik, aztán a kereskedők csodálkoznak a legjobban azon hogy XY termék valamiért brutálisan elkezd fogyni. És igazából más objektív oka nincs rá, mert semmivel nem jobb mint a többi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák