Zuckerberg belement, hogy stresszteszt alá vesse az EU a Metát

Mark Zuckerberg Kaliforniában találkozott Thierry Bretonnal, ezután közölték a stresszteszt részleteit, és azt, hogy 1000 ember dolgozik a DSA-nak való megfelelésen a Metánál. Eközben még mindig top téma Zuckerberg és Musk vitája és esetleges ketrecharca a médiában.

A Meta és az EU megegyeztek arról, hogy az EU online tartalmakkal kapcsolatos szabályozásai kapcsán júliusban stressztesztnek vetik alá a Metát. Erre azután kerül sor, hogy Thierry Breton azonnali cselekvést követelt a cégóriástól, a gyerekeket célzó tartalmak kapcsán.

Mark Zuckerberg és Thierry Breton a napokban találkoztak Kaliforniában, többek között a DSA-ról , a DMA-ról és az AI Actról egyeztettek. Breton árulta el azt is, hogy a DSA-nak való megfelelésen 1000 ember dolgozik a Metánál.

Nemrég Breton még arról beszélt, hogy a Metának meg kell mutatnia, hogyan tervez megfelelni ezeknek a csomagoknak, ellenkező esetben igen komoly szankciókra számíthat.

Zuckerberg és Musk ketrecharca

Az elmúlt napokban top téma volt a médiában Mark Zuckerberg és Elon Musk nézeteltérése, amelyből állítólag akár ketrecharc is lehet.


[+]

Musk szombaton kijelentette, hogy ha az általa provokált MMA-ketrecharc megvalósul, akkor ő lassan elkezd edzeni. Még a múlt hét elején jelentette ki Musk, hogy Las Vegasban szállna ringbe Zuckerberggel.

Musk nemrég Európában járt egy születésnapi partin, ahol kijelentette, hogy az összecsapás tényleg megtörténhet, és az is lehet, hogy elég rossz vége lesz, ha Zuckerberg komolyan veszi.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meta

Azóta történt

Előzmények