Aktív témák

  • ak76

    senior tag

    válasz -FreaK- #21118 üzenetére

    Látom,te itt valami önjelölt okostojás vagy hogy két komment után mindjárt lebunkózod a másikat,talán előbb el kéne olvasni a kommentet aztán is ráérsz lemenni kopasz kutyába hm?
    Lásd kivel van dolgod,szelektálok neked a 21029,és a 21036 os kommentekből,nehogy megterheljen a sok betű:
    "Tapasztalataim szerint","Én","nekem"(3x),"Kipróbáltam"...stb

    Tehát ez az ÉN véleményem,legközelebb majd külön a Te,& egyéb gyengébbek kedvéért odaírom hogy "szerintem",meg "nekem",meg "az a véleményem az hogy...stb" remélem jó lesz?
    Kisebbrendűségi komplexusodat mielőbb kezeltesd mielőtt késő lenne,sehol nem írtam,és nem is szándékoztam sugallni hogy minden főzött ROM szar,azt mondtam (ismét csak a gyengébbek kedvéért),hogy csorbát szenved a funkcionalitás,amit az azóta megjelent kb másfélszáz komment be is bizonyított.
    Apropó:"de mi nem értünk vele egyet" te,meg még kicsoda?vagy ez valami fejedelmi többes?legutoljára a kommunista rendszerben volt divat többesszám első személyben beszélni egy nyilvánvalóan nyitott fórumon,itt ez még oldszkúlnak' is megmosolyogtató.
    Köszi a tartalmas beszélgetést,majd ha túlestél a "jajistenem' báncsák' a kedvencemet" korszakodon,talán gördülékenyebb lesz a kommunikáció.

Aktív témák