2013. május 25., szombat

(#21801) HUTCHDB válasza b_daniel (#21797) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

megtaláltam, köszi!!!!!! :R
Cantina Song :DDD :Y

Samsung Galaxy SIII MIUI....MI MÁS?-------------- Samsung UE46ES7000

(#21802) nggabi válasza -FreaK- (#21798) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

most még gyári :D

am kövezni lehet mert 1 nem tudom felvenni a bejövő hívást 2 AOSPt akarok :D 3 és 4et már leírtam... a marketben nem lát semmi appot amit felraktam.

akksim megy lefelé mint a titanic ;]

még kipróbálom a gps-t másik modemmel is utána gyalu...

hutcs: :R

na most jöhet a kő :D

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#21803) B.Ricsike

B.Ricsike
(őstag)

Na úgy határoztam, hogy kipróbálom ezt az új Cyanogen 2.3.7-et, aztán meg feltolom a Weekly MIUI-t.

Galaxy S és iPhone 4S

(#21804) nggabi válasza B.Ricsike (#21803) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ismerős :DDD

kuc: felraktam, maradt ugyanolyan... max 35ös snr, de inkább 12 és 25 körüliek... ez nagyon gyenge... kevés a hód is, ilyen időben legalább 10et kéne h lásson...

ellenben a wifi egész jó (buditeszt ezt mutatja :DDD )

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#21805) Moszkvics válasza -FreaK- (#21798) üzenetére

Moszkvics
(kvázi-tag)

Nekem jelenleg a JVR van fent, de megtekintem a JPY-t. Amugy nalam a JVO igen jol teljesitett fogyasztasban, de valami miatt a GPS neha vacakolt. Lehet, hogy csak nalam jelentkezett a problema, de jobb ha Ti is tudtok rola!

SGS - Forever!

(#21806) b_daniel válasza HUTCHDB (#21800) üzenetére

b_daniel
(kvázi-tag)

Cantina bar theme :)
vagy próbáld így : starwars cantina ringtone

(#21807) CHIPman

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogy a rosseb essen a CWM restore-ba. Másodszor nem képes visszaállítani a mentésemet, csak bootloopol...

(#21808) -FreaK- válasza nggabi (#21802) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Hát wazze nemtudom mi van nálad de hogy valamit nem jól csináltál az biztos:D
Megtennéd nekem hogy megpróbálod mégegyszer felrakni rendesen?
3+1 fájlos JVR mondjuk - rendszer elindít, belső sd-ről mentés le minden fontos adat majd format sd windowsból majd fontos adatok vissza - CWM: format: /system /data /datadata /cache , advanced/ wipe davlik cache ezek után mehet fel a weekly 1.9.30-as MIUI (vagy a 2.9.23-as stabil verzió:) )

(#21809) nggabi

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

memóriakezelésben viszont adja ez a miui a gyári kernellel.

megnyitottam már mindent amit tudtam (navi, opera, swiftp, galéria stb) de nem zár be semmit...

de ez a gps meg videó kikészít :D

a legidegesítőbb a beállításokban ezek a húzgálhatatlan kicsi almás pöckök... ezt nem lehet átállítani? mert már felvenni megtanultam a hívásokat :DDD

asszem most mentek egyet és felrakom a cm-et... meglátjuk...

[ Szerkesztve ]

(#21810) b_daniel válasza nggabi (#21809) üzenetére

b_daniel
(kvázi-tag)

kíváncsian várom a cmes tapasztalatokat, én is gondoltam már rá hogy felrakom csak lusta vagyok :D

(#21811) HUTCHDB válasza nggabi (#21809) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem kell húzgálnod semmit, ha csak simán ráböksz, úgy is átvált másik állásra! :K

(#21812) nggabi válasza HUTCHDB (#21811) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jééé tényleg :D

na a mentés az elsőre szétfagyott...

azért érdekel ez a cm is ha már így széthekkelem ma a telót... hátha nekem nem fog merülni...

úgy látom a wifin csak az segít ha végre ideér hongkongból a nagyobb antenna a rúterhez...

[ Szerkesztve ]

(#21813) HUTCHDB válasza nggabi (#21812) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azt írtad az előbb, hogy a miui nálad titanic szerűen merül....
én ezt nem értem.
nálam most 73%-on áll és reggel 8-kor vettem le a töltőről 1 ó 04 p a kijelzőhasználatom.......

(#21814) nggabi válasza HUTCHDB (#21813) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem tűnik vészesnek a miui... kb 2 órája telepítésekkel együtt megevett 25%ot az akksiból. ha nem piszkáltam volna lehet h jó lenne, de ezt ma nem fogjuk megtudni :D

jvs ha nem bántod alig merül, este még 85%on van... 12 óra alatt... na emlegetett :D

ciánra írta csibi h merül... minjá tesztelem :D

[ Szerkesztve ]

(#21815) CHIPman válasza HUTCHDB (#21813) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nálam 2 óra kijelzővel és mobilnettel, kb fél nap alatt 15%-on volt a cm7. Nyertem?

(#21816) Echoo

Echoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

A Samfirmware JVS 2.3.5 mellé mit érdemes feltolni? (modem, kernel)

Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám. Nyugodtan, álmában. Nem mint az utasai, ordítva, sikítva!

(#21817) nggabi válasza CHIPman (#21815) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez a cm telepítésnél nem ír ki semmit? check vmi aztán done... :F

(#21818) CHIPman válasza Echoo (#21816) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

modem viszonylag jó ha csak WiFi-t használsz. Mobilnetre kicsit gyenge, de ha nem jársz gyenge lefedettségű területen, akkor nem lesz gond. Kernelre én a Galaxiant mondanám, nekem eddig az vált be legjobban.
nggabi: Jó az úgy.

[ Szerkesztve ]

(#21819) HUTCHDB válasza CHIPman (#21815) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mi az, hogy fél nap?
mondjuk ha reggel 8-tól du. 2-3-ig érted és az alatt lemegy 15 %-ra, akkor az szerintem sok.

(#21820) nggabi válasza CHIPman (#21818) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jó bizony :D felment...

nem nagyon látja az sd kártyán a titanium mappát... :(((

[ Szerkesztve ]

(#21821) sublimo

sublimo
(újonc)

Nem a témához kapcsolódó kérdésem lenne: pár napja bekrepált az sgs-em: nem sim-kártyás kontaktok, gyári jegyzet alkalmazás jegyzetei, naptárbejegyzések, híváslista, astridos feladatok, stb. mind elszállt+az alkalmazások 90%-át nem tudom használni, állandóan kilép :W újratelepítés után rendben mennek az alkalmazások.
A kérdésem a következő lenne: hol tárolja az sgs a gyári jegyzet ill. naptár alkalmazások feljegyzéseit, hogy lehet hozzáférni/visszaszerezni őket? A gyári adatok visszaállítása előtt szeretném megmenteni ezeket a számomra fontos adatokat, ha lehet.
Előre is kösz a segítséget! (Ha pedig nem ide kellett volna írnom, akkor bocs, s szívesen fogadom az ötleteket, hogy melyik fórumon tudnak ebben segíteni!)

(#21822) HUTCHDB válasza sublimo (#21821) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mit jelent az, hogy újratelepítetted?

(#21823) B.Ricsike

B.Ricsike
(őstag)

Az normális, hog az új CM7-nél nem adja fel opciónak a google fiók szinkronizálást? Elég nehéz így használni. Amugy veszett gyors lenne.

Galaxy S és iPhone 4S

(#21824) CHIPman válasza HUTCHDB (#21819) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pontosan így. Reggel fél9kor 0.facebookoztam fél órát, utána 13:00ig kb fél órát használtam, és 13:00tól egy óra ebuddy+fb+zene. Így lett 15% körül, és amikor csak lehetett, minimum fényerőn volt.

(#21825) HUTCHDB válasza CHIPman (#21824) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát ez sok!
egyébként a cm7-nél általános ez a fogyasztás, vagy esetleg előfordul, hogy beragad valami?

[ Szerkesztve ]

(#21826) nggabi válasza b_daniel (#21810) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én hamar feladtam...

össze vissza fczett a titánium, hiányoztak appok (pl market :F ) szal belekukkantottam de repül is vissza a jvs nandroid backupból...

összegezve a mai napot ebben a macskában van fantázia, de még van mit csinálni vele...

(#21827) Echoo válasza CHIPman (#21818) üzenetére

Echoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszönöm!

Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám. Nyugodtan, álmában. Nem mint az utasai, ordítva, sikítva!

(#21828) CHIPman válasza nggabi (#21826) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az appok azért hiányoztak, mert a Google Cyanogen fejére koppintott, hogy túl sokan használják a romot, és nem használhatja a google appokat. Így egy külső zipből kell feltenni őket.

(#21829) B.Ricsike válasza nggabi (#21826) üzenetére

B.Ricsike
(őstag)

Akkor a cm7-el te sem tudtad összehozni, hogy legyen google fiókod?

Kár lenne ha így lenne, mert tetszik, meg sebességben büntet... veri a MIUI-t!

[ Szerkesztve ]

Galaxy S és iPhone 4S

(#21830) HUTCHDB válasza nggabi (#21826) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na én+ felteszem a jvs-t, aztán megnézem, hogy nálam hogy muzsikál..... :K

(#21831) nggabi válasza B.Ricsike (#21829) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

odáig nem is jutottam el megmondom őszintén :D

gpst testet még le tudtam nyomni, gyászos volt az is... wifit már a teraszon is eldobálta, a buditeszt ezáltal el is maradt...

most repatolok épp egy jvst, utána nandroid restore oszt csók :D

csip: :R de mint látod már feladtam...

visszatérve a miuájra ha sikerül egy rendes kamerát beleapplikálni és jó lesz a gps szóljatok és rakom fel :D

[ Szerkesztve ]

(#21832) Echoo

Echoo
(senior tag)
LOGOUT blog

-use Odin and choose Galaxian....tar in PDA section (without pit file, repartition or bootloader update!)

Kernel flashelés. Simán betallózom a PDA mezőbe? Pipálható opciók alapon (Odin 1.3)?

(#21833) Echoo válasza Echoo (#21832) üzenetére

Echoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Megoldva.

(#21834) B.Ricsike

B.Ricsike
(őstag)

Most feltettem a legfrissebb Nightly Build et a Ciánból, és azon sem lehet fiókot beállítani. Ezek szerintem a Cyanogen-eken ezt alapból nem lehet? Nem hiszem hogy így lenne. Valami megoldás biztos van, máskülönben így használhatatlan lenne az egész ROM.

Galaxy S és iPhone 4S

(#21835) Piwi válasza CHIPman (#21828) üzenetére

Piwi
(őstag)

Ez igy van. Párom galaxy minijére cm- et raktam, nála sem volt se market, se google fiok, de egy cwmes okosság után megoldódott a dolog

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;] http://goo.gl/oQIRU

(#21836) nggabi

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kuc:

ilyet szeretnék látni a macskásban is :) nem 15 alatti snr-eket ;) ennél volt jobb is de mire eltalálod a home meg a vissza gombokat egyszerre... ezt legalább megcsinálhatnák...

a térerőt meg elvitte a cica :D i love telenor :W

háccs: na hogy muzsikál a jvs? ;]

[ Szerkesztve ]

(#21837) sublimo válasza HUTCHDB (#21822) üzenetére

sublimo
(újonc)

az 'újratelepítettem' az alkalmazás(ok)ra vonatkozik: amelyik nem működik, azt letörlöm és újra letöltöm a marketről. az újratelepítés után gond nélkül működik. a fő problémám azonban nem ez, hanem a jegyzetek meg a naptár bejegyzések: sehol nem találom őket az sgs-emen...

(#21838) B.Ricsike válasza CHIPman (#21828) üzenetére

B.Ricsike
(őstag)

Hol lelek ilyen zip-et? Illetve fog müködni így a market majd, meg tudom szinkronizálni a fiókomat?

Galaxy S és iPhone 4S

(#21839) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

HELP!!! Pár napja kifagyott a Gmail és újraindítottam a telefont, de csak a Samsung logóig jutottam, utána kifagyott, rezgett és nem állt fel az oprendszer. Próbáltam hard resetelni, de nem sikerült. Ötlet, tipp, mielőtt szervizbe viszem? :R

(#21840) -FreaK-

-FreaK-
(őstag)

Van új Galnet MIUI tesztverzió, ez a következő stabil változat tesztverziója.
Az FTP szerverükről letölthető.

(#21841) Vic61 válasza nggabi (#21836) üzenetére

Vic61
(senior tag)

Ez melyik GPS teszt? :F

Samsung Galaxy S3, JB 4.2.2 CM10.1 kelzsoca20130512, Siyah v1.9.1 kernel, Cobalt theme, Nova Launcher Prime / Samsung Galaxy S, JB 4.2.2, C-RoM Mix v20, Semaphore v2.9.24 kernel, JVO modem, ThunderBolt v3.1.1, Nova Launcher Prime

(#21842) Moszkvics válasza nggabi (#21836) üzenetére

Moszkvics
(kvázi-tag)

Ezt milyen komboval produkalta a vas?

SGS - Forever!

(#21843) nggabi válasza Vic61 (#21841) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez sima jvs. most nezem h a nandroid nem rakta visdza a jvo modemet. azzal megjobb :)

a progi a gps test marketrol free

[ Szerkesztve ]

(#21844) b_daniel válasza -FreaK- (#21840) üzenetére

b_daniel
(kvázi-tag)

Hogyan tudom elérni ezt a szervert?

(#21845) nggabi

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jvo modemmel:

(#21846) CHIPman válasza ByB (#21839) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Recoveryből próbáltad a HR-t? Ha igen, és úgy sem sikerült, akkor nehogy szervizbe vidd, inkább ODIN-nal mókolj egy kicsit, és tegyél fel egy JVS-t.
nggabi: Ez most cm7?

[ Szerkesztve ]

(#21847) -FreaK- válasza b_daniel (#21844) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Tegnap linkeltem az FTP elérését, olvass vissza 1-2 oldalt.

Ezzel az új Neo XX kernellel valami baj van..
A samba fileshare install után indításkor hibaüzenetet dob és nem használható.
Az USB kábel bedugása után a belső SD nem elérhető PC-ről, a külső igen.
Ez után a teló lefagy hiába csinálok akármit, a kábel kihúzása sem segít, rövidesen újra is indul magától de ezután is fagyott lesz, hiába van kihúzva a kábel. Csak a hard restart segít.

[ Szerkesztve ]

(#21848) sagit

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

reggel 9 óta megy a miuim, 79%-on vagyok 1 óra netezéssel.. wifi végig be volt kapcsolva...
így hozza kb a stock rom üzemidejét szerintem :C bár az akksifigyelés szerint végig ébren votl a telefon... de mégis csak eddig merült

|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||

(#21849) bok92 válasza sagit (#21848) üzenetére

bok92
(őstag)

Na, már te is elkaptad a "kórt" ? :D Helyes! :C

[ Szerkesztve ]

SGS Miui v5 3.4.19

(#21850) sagit válasza bok92 (#21849) üzenetére

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jah már 2 napja :D

másnál is folyamat ébrenlévőnek jelzi a telót ...?

|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.