megtaláltam, köszi!!!!!! 
Cantina Song

Samsung Galaxy SIII MIUI....MI MÁS?-------------- Samsung UE46ES7000
LG GSA-4160B 16x/40x DVD/CD író/újraíró IDE hibátlan, alig használt!!
Gigabyte HD 4850 VGA, Zalman hűtős, dobozos, minden tartozékkal, kifogástalan állapotban
Eladó MacBook Pro Unibody 13" 2,53Ghz C2D, 4GB ram, 128GB SSD! 2009 MID, OSX Mountain Lion
Eladó 2 darab repedt érintős Apple iPod Touch,második és egy negyedik Generációs
Szerver Alaplap,2proci,ram 4X512mb,2ventilátor,pci-x raid,adapter,SCSI-Vezérlő
megtaláltam, köszi!!!!!! 
Cantina Song

most még gyári 
am kövezni lehet mert 1 nem tudom felvenni a bejövő hívást 2 AOSPt akarok
3 és 4et már leírtam... a marketben nem lát semmi appot amit felraktam.
akksim megy lefelé mint a titanic ![;]](/dl/s/v1.gif)
még kipróbálom a gps-t másik modemmel is utána gyalu...
hutcs: 
na most jöhet a kő 
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

Na úgy határoztam, hogy kipróbálom ezt az új Cyanogen 2.3.7-et, aztán meg feltolom a Weekly MIUI-t.
Galaxy S és iPhone 4S
ismerős 
kuc: felraktam, maradt ugyanolyan... max 35ös snr, de inkább 12 és 25 körüliek... ez nagyon gyenge... kevés a hód is, ilyen időben legalább 10et kéne h lásson...
ellenben a wifi egész jó (buditeszt ezt mutatja
)
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

Nekem jelenleg a JVR van fent, de megtekintem a JPY-t. Amugy nalam a JVO igen jol teljesitett fogyasztasban, de valami miatt a GPS neha vacakolt. Lehet, hogy csak nalam jelentkezett a problema, de jobb ha Ti is tudtok rola!
SGS - Forever!

Cantina bar theme 
vagy próbáld így : starwars cantina ringtone
Hogy a rosseb essen a CWM restore-ba. Másodszor nem képes visszaállítani a mentésemet, csak bootloopol...

Hát wazze nemtudom mi van nálad de hogy valamit nem jól csináltál az biztos
Megtennéd nekem hogy megpróbálod mégegyszer felrakni rendesen?
3+1 fájlos JVR mondjuk - rendszer elindít, belső sd-ről mentés le minden fontos adat majd format sd windowsból majd fontos adatok vissza - CWM: format: /system /data /datadata /cache , advanced/ wipe davlik cache ezek után mehet fel a weekly 1.9.30-as MIUI (vagy a 2.9.23-as stabil verzió
)
memóriakezelésben viszont adja ez a miui a gyári kernellel.
megnyitottam már mindent amit tudtam (navi, opera, swiftp, galéria stb) de nem zár be semmit...
de ez a gps meg videó kikészít 
a legidegesítőbb a beállításokban ezek a húzgálhatatlan kicsi almás pöckök... ezt nem lehet átállítani? mert már felvenni megtanultam a hívásokat 
asszem most mentek egyet és felrakom a cm-et... meglátjuk...
[ Szerkesztve ]

kíváncsian várom a cmes tapasztalatokat, én is gondoltam már rá hogy felrakom csak lusta vagyok 
nem kell húzgálnod semmit, ha csak simán ráböksz, úgy is átvált másik állásra! 
jééé tényleg 
na a mentés az elsőre szétfagyott...
azért érdekel ez a cm is ha már így széthekkelem ma a telót... hátha nekem nem fog merülni...
úgy látom a wifin csak az segít ha végre ideér hongkongból a nagyobb antenna a rúterhez...
[ Szerkesztve ]
azt írtad az előbb, hogy a miui nálad titanic szerűen merül....
én ezt nem értem.
nálam most 73%-on áll és reggel 8-kor vettem le a töltőről 1 ó 04 p a kijelzőhasználatom.......
nem tűnik vészesnek a miui... kb 2 órája telepítésekkel együtt megevett 25%ot az akksiból. ha nem piszkáltam volna lehet h jó lenne, de ezt ma nem fogjuk megtudni 
jvs ha nem bántod alig merül, este még 85%on van... 12 óra alatt... na emlegetett 
ciánra írta csibi h merül... minjá tesztelem 
[ Szerkesztve ]
Nálam 2 óra kijelzővel és mobilnettel, kb fél nap alatt 15%-on volt a cm7. Nyertem?
Sziasztok!
A Samfirmware JVS 2.3.5 mellé mit érdemes feltolni? (modem, kernel)
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám. Nyugodtan, álmában. Nem mint az utasai, ordítva, sikítva!
ez a cm telepítésnél nem ír ki semmit? check vmi aztán done... 
modem viszonylag jó ha csak WiFi-t használsz. Mobilnetre kicsit gyenge, de ha nem jársz gyenge lefedettségű területen, akkor nem lesz gond. Kernelre én a Galaxiant mondanám, nekem eddig az vált be legjobban.
nggabi: Jó az úgy.
[ Szerkesztve ]
mi az, hogy fél nap?
mondjuk ha reggel 8-tól du. 2-3-ig érted és az alatt lemegy 15 %-ra, akkor az szerintem sok.
jó bizony
felment...
nem nagyon látja az sd kártyán a titanium mappát... 
[ Szerkesztve ]

Nem a témához kapcsolódó kérdésem lenne: pár napja bekrepált az sgs-em: nem sim-kártyás kontaktok, gyári jegyzet alkalmazás jegyzetei, naptárbejegyzések, híváslista, astridos feladatok, stb. mind elszállt+az alkalmazások 90%-át nem tudom használni, állandóan kilép
újratelepítés után rendben mennek az alkalmazások.
A kérdésem a következő lenne: hol tárolja az sgs a gyári jegyzet ill. naptár alkalmazások feljegyzéseit, hogy lehet hozzáférni/visszaszerezni őket? A gyári adatok visszaállítása előtt szeretném megmenteni ezeket a számomra fontos adatokat, ha lehet.
Előre is kösz a segítséget! (Ha pedig nem ide kellett volna írnom, akkor bocs, s szívesen fogadom az ötleteket, hogy melyik fórumon tudnak ebben segíteni!)
mit jelent az, hogy újratelepítetted?

Az normális, hog az új CM7-nél nem adja fel opciónak a google fiók szinkronizálást? Elég nehéz így használni. Amugy veszett gyors lenne.
Galaxy S és iPhone 4S
Pontosan így. Reggel fél9kor 0.facebookoztam fél órát, utána 13:00ig kb fél órát használtam, és 13:00tól egy óra ebuddy+fb+zene. Így lett 15% körül, és amikor csak lehetett, minimum fényerőn volt.
hát ez sok!
egyébként a cm7-nél általános ez a fogyasztás, vagy esetleg előfordul, hogy beragad valami?
[ Szerkesztve ]
én hamar feladtam...
össze vissza fczett a titánium, hiányoztak appok (pl market
) szal belekukkantottam de repül is vissza a jvs nandroid backupból...
összegezve a mai napot ebben a macskában van fantázia, de még van mit csinálni vele...
Köszönöm!
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám. Nyugodtan, álmában. Nem mint az utasai, ordítva, sikítva!
Az appok azért hiányoztak, mert a Google Cyanogen fejére koppintott, hogy túl sokan használják a romot, és nem használhatja a google appokat. Így egy külső zipből kell feltenni őket.

Akkor a cm7-el te sem tudtad összehozni, hogy legyen google fiókod?
Kár lenne ha így lenne, mert tetszik, meg sebességben büntet... veri a MIUI-t!
[ Szerkesztve ]
Galaxy S és iPhone 4S
na én+ felteszem a jvs-t, aztán megnézem, hogy nálam hogy muzsikál..... 
odáig nem is jutottam el megmondom őszintén 
gpst testet még le tudtam nyomni, gyászos volt az is... wifit már a teraszon is eldobálta, a buditeszt ezáltal el is maradt...
most repatolok épp egy jvst, utána nandroid restore oszt csók 
csip:
de mint látod már feladtam...
visszatérve a miuájra ha sikerül egy rendes kamerát beleapplikálni és jó lesz a gps szóljatok és rakom fel 
[ Szerkesztve ]
-use Odin and choose Galaxian....tar in PDA section (without pit file, repartition or bootloader update!)
Kernel flashelés. Simán betallózom a PDA mezőbe? Pipálható opciók alapon (Odin 1.3)?
Megoldva.

Most feltettem a legfrissebb Nightly Build et a Ciánból, és azon sem lehet fiókot beállítani. Ezek szerintem a Cyanogen-eken ezt alapból nem lehet? Nem hiszem hogy így lenne. Valami megoldás biztos van, máskülönben így használhatatlan lenne az egész ROM.
Galaxy S és iPhone 4S

Ez igy van. Párom galaxy minijére cm- et raktam, nála sem volt se market, se google fiok, de egy cwmes okosság után megoldódott a dolog
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;] http://goo.gl/oQIRU
kuc:![]()
ilyet szeretnék látni a macskásban is
nem 15 alatti snr-eket
ennél volt jobb is de mire eltalálod a home meg a vissza gombokat egyszerre... ezt legalább megcsinálhatnák...
a térerőt meg elvitte a cica
i love telenor 
háccs: na hogy muzsikál a jvs? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

az 'újratelepítettem' az alkalmazás(ok)ra vonatkozik: amelyik nem működik, azt letörlöm és újra letöltöm a marketről. az újratelepítés után gond nélkül működik. a fő problémám azonban nem ez, hanem a jegyzetek meg a naptár bejegyzések: sehol nem találom őket az sgs-emen...

Hol lelek ilyen zip-et? Illetve fog müködni így a market majd, meg tudom szinkronizálni a fiókomat?
Galaxy S és iPhone 4S
HELP!!! Pár napja kifagyott a Gmail és újraindítottam a telefont, de csak a Samsung logóig jutottam, utána kifagyott, rezgett és nem állt fel az oprendszer. Próbáltam hard resetelni, de nem sikerült. Ötlet, tipp, mielőtt szervizbe viszem? 

Van új Galnet MIUI tesztverzió, ez a következő stabil változat tesztverziója.
Az FTP szerverükről letölthető.

Ez melyik GPS teszt? 
Samsung Galaxy S3, JB 4.2.2 CM10.1 kelzsoca20130512, Siyah v1.9.1 kernel, Cobalt theme, Nova Launcher Prime / Samsung Galaxy S, JB 4.2.2, C-RoM Mix v20, Semaphore v2.9.24 kernel, JVO modem, ThunderBolt v3.1.1, Nova Launcher Prime

Ezt milyen komboval produkalta a vas?
SGS - Forever!
ez sima jvs. most nezem h a nandroid nem rakta visdza a jvo modemet. azzal megjobb 
a progi a gps test marketrol free
[ Szerkesztve ]

Hogyan tudom elérni ezt a szervert?
Recoveryből próbáltad a HR-t? Ha igen, és úgy sem sikerült, akkor nehogy szervizbe vidd, inkább ODIN-nal mókolj egy kicsit, és tegyél fel egy JVS-t.
nggabi: Ez most cm7?
[ Szerkesztve ]

Tegnap linkeltem az FTP elérését, olvass vissza 1-2 oldalt.
Ezzel az új Neo XX kernellel valami baj van..
A samba fileshare install után indításkor hibaüzenetet dob és nem használható.
Az USB kábel bedugása után a belső SD nem elérhető PC-ről, a külső igen.
Ez után a teló lefagy hiába csinálok akármit, a kábel kihúzása sem segít, rövidesen újra is indul magától de ezután is fagyott lesz, hiába van kihúzva a kábel. Csak a hard restart segít.
[ Szerkesztve ]
reggel 9 óta megy a miuim, 79%-on vagyok 1 óra netezéssel.. wifi végig be volt kapcsolva...
így hozza kb a stock rom üzemidejét szerintem
bár az akksifigyelés szerint végig ébren votl a telefon... de mégis csak eddig merült
|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||

Na, már te is elkaptad a "kórt" ?
Helyes! 
[ Szerkesztve ]
SGS Miui v5 3.4.19
jah már 2 napja 
másnál is folyamat ébrenlévőnek jelzi a telót ...?
|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||