2013. május 24., péntek

(#21901) chaos666

chaos666
(újonc)

Sziasztok!

A következő problémával kerültem szembe a Galaxy S-m elég furcsán kezdett viselkedni. Az egész éjszakai töltés után, a kábelről való lehúzás után továbbra is azt jelezte hogy tölt a készülék. Gondoltam újraindítom - ekkor jött a nagyobb hiba - nem indul el a készülék, a bekapcsoló gomb lenyomása után pár másodpercre megjelenik az akkumulátor ikonja (mintha töltene) de teljesen üresen. A telefon akkor tud csak bekapcsolni ha vagy USB kábel, vagy töltő van a készülékre dugva, viszont utána nem kapcsol ki ha lehúzom tehát nem tényleges akkumulátor probléma szerintem.

Kábel nélkül csak a download módban indul...
Valaki találkozott már hasonló esettel?

[ Szerkesztve ]

(#21902) Onix válasza kutkut (#21889) üzenetére

Onix
(lelkes újonc)

Hali, nálam is ugyan ez, és nagyon bosszantó.
Megvan az ok egyébként, a fordításban van a hiba.

A jegyzetek hozzáadásánál is maradtak kínai karakterek, a töltés értesítések esetén is, + a naptárban is, ha angolra állítod a nyelvet (UK-t próbáltam) ezek megszűnnek.

Szólni kéne Bezkének, hogy járjon utána! (Amúgy remek a fordítás köszönjük) Sajnos én nem tudom az elérhetőségét.

(#21903) daninet válasza chaos666 (#21901) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

új rom-t próbáltál már? wipe-okat próbáltad?

Más:
WIFI sleep policy valahol állítható, vagy van egyáltalán ilyen? Egy 10 perc után eldobja a wifi kapcsolatot, és amint feloldom a képernyőt újra kapcsolódik. Mintha energiatakarékosság miatt altatná a telót :F
JVR, galaxianGT kernel

[ Szerkesztve ]

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/

(#21904) Begi

Begi
(senior tag)

Sziasztok!

Tud valaki valami faja theme-t JVR-re?
Eddig JVQ-ra sensation-t használtam. De ahogy látom, nincs JVR-es változata.

B.

Samsung Galaxy S (@ JB )

(#21905) PI314 válasza daninet (#21903) üzenetére

PI314
(kvázi-tag)

Sleep policy beállítás:
Beállítások->Vezeték nélküli...->Wi-Fi beállítások->Menü gomb->Speciális->Wi-Fi alvó mód irányelve.
Legalábbis JVR+CF Root kernel esetén.

Galaxy S, Asus Eee Pad Transformer, LG Otimus ONE, Huawei U8220

(#21906) daninet válasza PI314 (#21905) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

a szemem előtt volt :W
köszönöm :R

(#21907) engine88

engine88
(senior tag)

Üdv
Mit csináljak ha hard resetelés után nem kapcsol be hanem csak az androis figura táncol egyfolytában?

Peugeot 206 1.4 LX 2003

(#21908) daninet válasza engine88 (#21907) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

recovery majd wipe-okat csináld meg

@cozmo: Ha kezd lassulni, nyomj egy wipe cache, wipe dalvik cache-t ezzel semmi adatod nem veszik és olyan lesz kb sebességben mint az új.. egy ideig.. sajnos ez az android rendszer ilyen minden telefonon

[ Szerkesztve ]

(#21909) engine88 válasza daninet (#21908) üzenetére

engine88
(senior tag)

Azzal kezdtem pedig, hogy recovery:
wipe data/factory reset
wipe cache partiton

még valamit kell?

Peugeot 206 1.4 LX 2003

(#21910) chaos666 válasza daninet (#21903) üzenetére

chaos666
(újonc)

még nem de mindenféleképpen kellene már egy romcsere
mert egy 2.2.1.-es JPU froyo van rajta

Milyen romot érdemes most feltenni?
Illetve kernelcsere kell a Gingerhez?

(#21911) sagit

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jvo modemmel használom az 1.9.30 miui-t... azonban telefonàlàs közben elkezd recsegni a bejövô hang és semmit sem értek (engem értenek) ötlet? (Az alap modemmel is csinált ilyet...)

[ Szerkesztve ]

|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||

(#21912) Moszkvics válasza -FreaK- (#21900) üzenetére

Moszkvics
(kvázi-tag)

Jonapot Urak!

Hat en felraktam az uj ROMot! Egyelore minden ok. Egyeb info rola kesobb.
Na pá!

SGS - Forever!

(#21913) twine

twine
(őstag)

Erre ha tud nekem valaki választ adni......:
Reggel még láttam a jegyzeteimet, a gyári jegyzet alkalmazásban, mostanra eltűnt az összes :Y :F
Mindezt úgy, hogy semmit,,,értsd semmit nem csináltam a géppel, idő közben!
Eddig nagy megelégedéssel használtam a gépet már hónapok óta(Talon kernel, JVP/JVO)
de most hirtelen nagyon tele lett a gyíkom :(((
Szerencse a szerencsétlenségben hogy "valahol" mégis megvannak,mert ha a jegyzet alkalmazáson belül használom a keresőt, kidobja a jegyzeteket....de hát ez igy abnormális hogy rá kell keresnem a jegyzetre,,azért jegyeztem fel mert elfelejtem,,,ergo nem tudok mindre rákeresni :((( HOgyan lehetne rávennia gépet hogy mutassa a "táblán" az összes jegyzetem?
Wipe cache / wipe dalvik már megvolt....a helyzet változatlan....üresnek mutatja a "jegyzet táblát".....
Help plíííz mert eret vágok magamon.... :O Vagy ketté taposom ezt a szart..... :(((

Powered by Nexus 4 ;]

(#21914) daninet válasza engine88 (#21909) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

és infinete boot így is :F hát akkor ha valószínűleg egy új rom kell odinnal ez döglődik...

@chaos666: Egy JVR-t felteszel odinnal, majd onnan pakolászhatsz mindenféle JVR alapú romokat/kerneleket ami szem-szájnak ingere.. de már a stock JVR is megváltás lesz a 2.2.1-hez képest

(#21915) Echoo

Echoo
(senior tag)
LOGOUT blog

JVS rom, GalaxyanEE kernel. Headset használhatatlan. Nem veszi fel és nem is szakítja meg a hívást, és a bejövő hangerő is bolhapuki. Járó motornál (Ikarus 280 :) ) használhatatlan.

Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám. Nyugodtan, álmában. Nem mint az utasai, ordítva, sikítva!

(#21916) twine válasza twine (#21913) üzenetére

twine
(őstag)

Előjött....úgy hogy ismét nem csináltam semmit...csak bóklásztam a beállítások/programok/alkalmazások kezelése menüben,,,de nem mertem rányomni a jegyzet alkalmazáson belül az adatok törlésére,,mert gondoltam akkor buktam a jegyzeteimet....
Magyarul semmit nem csináltam vele...és előjött.... :F :Y
f@sza.....ez most azért rendesen odab@szott az Android szeretetemnek.... :((
Direkt nem romolok, mert úgy érzem működik a cucc 1-2 hónapja, erre ilyet csinál....
Tényleg 2-3 havonta huzzak fel egy romot hogy megbízható legyen a cucc? Most erőssen elgondolkodtam....

Powered by Nexus 4 ;]

(#21917) Piwi

Piwi
(őstag)

sziasztok
egnap felraktam a Universal Adrenaline Shot v9.5.-öt,erre ma látom hogy van már több fajta is belőle mint pl:
universal adrenaline shot G.SA= smartass governor
universal adrenaline shot G.CS= conservative governor
universal adrenaline shot G.P = performance governor

érdemes ezek közül valamelyiket kipróbálni? illetve pontosan miben tud többet az egyik mint a másik?

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;] http://goo.gl/oQIRU

(#21918) logarithm válasza Piwi (#21917) üzenetére

logarithm
(őstag)
LOGOUT blog

Szia,
Ezek a különböző fajták azt jelölik ha, voltagecontrol-al meghúzott (nem muszáj meghúzva lennie, de akkor ugrál mondjuk 100MHZ-1000MHZ (vagy 1200) között, így növelve az akku élet idejét+a rendszer teljesítményét.) processzort, illetve ennek szabályozási módjaira specializálódott.
Az alapértelmezett mód, az az ondemand mód, ha te neked más szimpatikus, akkor azt a tweak jelzésüt kell letöltened, röviden ennyi.
Nekem az ondemand tetszik a legjobban, de jöhet megcáfoló vélemény, hogy melyik a jobb szívesen meghallgatom.

[ Szerkesztve ]

sᴧᴍsᴜɴɢ™ɢᴀʟᴀxʏ S2

(#21919) logarithm

logarithm
(őstag)
LOGOUT blog

Más téma, aki vásárolt marketen, az leírná nekem ennek a folyamatát, én még soha nem vettem ott semmit sem, de most jött egy alkalmazás ami megtetszett.
Mire figyeljek és mit hogyan csináljak, köszi.

sᴧᴍsᴜɴɢ™ɢᴀʟᴀxʏ S2

(#21920) daninet válasza logarithm (#21919) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

Annyira egyértelmű, hogy nem lehet elrontani.. majd bekéri a kártyaszámot (onnantól megjegyzi) és a vásárlásra kattintasz. levonja a pénz és már töltheted is le

(#21921) logarithm válasza daninet (#21920) üzenetére

logarithm
(őstag)
LOGOUT blog

Rendben köszönöm szépen :)

sᴧᴍsᴜɴɢ™ɢᴀʟᴀxʏ S2

(#21922) PI314 válasza logarithm (#21919) üzenetére

PI314
(kvázi-tag)

Google Checkout accountot kell csinálnod, ami a PayPal-hoz hasonló online fizetési rendszer, csak a Google üzemeltetésében. Az account mögött dombornyomott bankkártyának kell lennie (lehet virtuális is), amiről emelik a pénzt. Ha nem tetszik egy alkalmazáős, 15 percen belül visszaadhatod, és visszakapod a pénzt. A másodszori telepítése ugyanennek a programnak már nem visszavonható.

Galaxy S, Asus Eee Pad Transformer, LG Otimus ONE, Huawei U8220

(#21923) Steve-0

Steve-0
(őstag)

Érdekes felraktam a 2.3.4 gyári romot és most működik a front camera...
Teljesen kezdő vagyok a témában pár hasznos appal tudnátok bombázni? vagy esetleg egy listát belinkelni?

üdv. :R

| Magyar-Német fordítást vállalok! | blogom: http://human-after-all.tumblr.com |

(#21924) kutkut válasza Steve-0 (#21923) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

Pl logout-on vannak ilyen bejegyzések. :)

Amúgy, opera mobile, quickpic, titanium backup, root explorer, screen filter, voodoo color. Mondjuk, ebből a feléhez root kell. :))

[ Szerkesztve ]

Meizu MX2 32GB

(#21925) logarithm válasza Steve-0 (#21923) üzenetére

logarithm
(őstag)
LOGOUT blog

Szia,
Van egy ilyen topik, lehetséges hogy segítségedre válik.

sᴧᴍsᴜɴɢ™ɢᴀʟᴀxʏ S2

(#21926) Piwi válasza logarithm (#21918) üzenetére

Piwi
(őstag)

Köszönöm. Akkor marad a sima, nem variálok :)

(#21927) cozmo válasza B.Ricsike (#21899) üzenetére

cozmo
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát pont ez a bajom. Hiába kísérleteztem mindenféle kernellel előbb utóbb mindig ide jutok.
A dalvik féle cache és a normál cache ürítése csak időlegesen segít. Titanium-ot használok adat visszaállításra, lehet az kutyulja össze?
Milyen progi van még ami a programok és az adatok visszaállítását is frankón megoldja?

Kezdem megunni az androidot!

// modpro.hu - Csöndes és gyors PC-t Most! // Minden ami MODDING! - moddingportal.hu //

(#21928) sb válasza Piwi (#21917) üzenetére

sb
(őstag)

És érzésre milyen a tweak?

(#21929) sublimo válasza HUTCHDB (#21888) üzenetére

sublimo
(újonc)

kösz a választ, a probléma az, hogy a data könyvtáron belül nincs újabb data, se notes, se calendar... a belső sd-n néztem, de máshol sincs, legalábbis nem mutatja... van valami eljárás aminek köszönhetően estleg láthatom azokat a könyvtárakat is, amiket most nem?

(#21930) kutkut válasza sublimo (#21929) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

Ahhoz hogy lásd a /data partíciót, ahhoz rootolnod kell. Vagy lehet, hogy adb-vel anélkül is lehet, ezt majd az okosabbak megmondják. :)

Meizu MX2 32GB

(#21931) Piwi válasza sb (#21928) üzenetére

Piwi
(őstag)

Olyan nagy különbséget nem vettem észre, de tény hogy picit pörgősebb tőle az egész rendszer

(#21932) VINIKOR

VINIKOR
(senior tag)

2.3.4 android nem jött még ki hivatalosan?

(#21933) logarithm válasza VINIKOR (#21932) üzenetére

logarithm
(őstag)
LOGOUT blog

Erre a készülékre nem.
Szemezgess innen [link] regelni kell.

[ Szerkesztve ]

sᴧᴍsᴜɴɢ™ɢᴀʟᴀxʏ S2

(#21934) B.Ricsike válasza cozmo (#21927) üzenetére

B.Ricsike
(őstag)

Hát a Titanium kutyulhat össze dolgokat igen, vagyis inkább a vele visszarakott programok okozhatnak kellemetlenséget.

Én az appbrain app-ot használom, illetve van hozzá még egy fast web installer nevű app.

Ezeket kell az appbrainnel szinkronizálni, és ott lementeni a listát. Aztán ha a telódon ismét rom telepítés lesz, utána ezt a 2 app-ot felteszed, kiválasztod a listát, és magától feltelepíti az összeset, és autómatikusan a legfrissebbet.

(Mielött belekezdesz, csinálj appbrain profilt, illetve próbáld ki 1-2 appal, hogy hogy möködik. Én is szórakoztam vele vagy 30 percet, mire rájöttem pontosan hogy kell, de aztán már csak pár kattintás lesz! Nagyon egyszerű.)

Galaxy S és iPhone 4S

(#21935) qpwoeiruty válasza logarithm (#21933) üzenetére

qpwoeiruty
(tag)

De, kijött már...

[ Szerkesztve ]

(#21936) logarithm válasza qpwoeiruty (#21935) üzenetére

logarithm
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor kiessel mehet a frissítés? ;]

sᴧᴍsᴜɴɢ™ɢᴀʟᴀxʏ S2

(#21937) qpwoeiruty válasza logarithm (#21936) üzenetére

qpwoeiruty
(tag)

Ha olyan product code-od van, igen. De nem ajánlott Kies-el szórakozni, ezt mindenki tudja :)

(#21938) logarithm válasza qpwoeiruty (#21937) üzenetére

logarithm
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor a lényeg én is most okosabb lettem, komolyan abban a hitben voltam, hogy nem jött ki erre a telefonra hivatalosan :/ valami ilyesmit olvastam itt anno, lehet félre értettem.

sᴧᴍsᴜɴɢ™ɢᴀʟᴀxʏ S2

(#21939) qpwoeiruty válasza logarithm (#21938) üzenetére

qpwoeiruty
(tag)

Régen lehet, hogy így volt, de asszem több hónapja már, hogy 2.3.4-es szoftverek Kies-en is feltűntek, a JVQ például biztosan.

(#21940) cozmo válasza B.Ricsike (#21934) üzenetére

cozmo
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha jól értem, akkor ezzel csak a programok kerülnek újra telepítésre, azok beállításai nem. Akkor ez sem jó :(

// modpro.hu - Csöndes és gyors PC-t Most! // Minden ami MODDING! - moddingportal.hu //

(#21941) logarithm válasza qpwoeiruty (#21939) üzenetére

logarithm
(őstag)
LOGOUT blog

Oké rendben, ez jó hír :)

Szerinted/tek erre van esélyünk ->Ice Cream Sandwich

sᴧᴍsᴜɴɢ™ɢᴀʟᴀxʏ S2

(#21942) kutkut válasza cozmo (#21940) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

Esetleg kipróbálhatod ezt a scriptet: [link] :)

logarithm: Max CM7/MIUI vonalon...

[ Szerkesztve ]

Meizu MX2 32GB

(#21943) B.Ricsike válasza cozmo (#21940) üzenetére

B.Ricsike
(őstag)

Igen, jól érted. Sajnos ha a beállításai is kellenek, akkor a Titanium marad, ami meg akadást, lassulást és FC-ket okozhat.

Jah, vagy azok a script-ek, amit kutkut írt most.

[ Szerkesztve ]

Galaxy S és iPhone 4S

(#21944) qpwoeiruty válasza logarithm (#21941) üzenetére

qpwoeiruty
(tag)

Hivatalosan én kevés esélyt látok rá sajnos, pedig Nexus S-re pl biztosan lesz ami hardveresen szinte ugyanez. Cyanogen-ben talán bízhatunk, de tekintve h GB majdnem 1 éve itt van és még mindig közel nincs kész az sem erre a telóra általuk, nem túl jók a kilátások...

[ Szerkesztve ]

(#21945) HUTCHDB válasza sublimo (#21929) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ahogy kutkut is jelezte, root explorer kell hozza, azzal tudsz ilyen dolgokat megnezni.

Moszkvics!
mi a helyzet az uj miui-val?

Samsung Galaxy SIII MIUI....MI MÁS?-------------- Samsung UE46ES7000

(#21946) Ákos97

Ákos97
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy S Plus telefonom, amit kb. 1 hónapja vettem. Gyári 2.3.3 van rajta. Nem jött még ki újabb gyárilag.
Van-e lehetőség arra, hogy sima S-nek a romjai közül felrakjak egyet?
Hogyha frissíteni szeretném a romot a telefonomon, akkor ugye nem kell rootolnom azt?
A JVR, JVS, stb. azok mik?
Köszi előre is a válaszokat. :R

(#21947) Begi válasza HUTCHDB (#21800) üzenetére

Begi
(senior tag)

Benéztem

Akkor egy kérdés:
Ha egy theme jó JVQ-ra, akkor az valszeg megy JVR-en is?

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S (@ JB )

(#21948) tesopapa válasza Ákos97 (#21946) üzenetére

tesopapa
(fanatikus tag)

Nem lehet. Csak hasonló a hardver, de nem ua.

A JVR JVS a Galaxy S romverziói a Tiedhez KP4, KG3 jelűek kellenek, amit a http://www.samfirmware.com-on megnézhetsz.

"A facebook és a fórum a legjobb plasztikai sebész, mindenkinek megnagyobbítja a pofáját."

(#21949) Ákos97 válasza tesopapa (#21948) üzenetére

Ákos97
(fanatikus tag)

És, ugyanúgy kell felraknom a KG3-at a telefonomra, mint, ahogy az le van írva az első oldalán ennek a topicnak, csak mást tallózok be, amikor, kéri a szoftvert, amit fel szeretnék rakni? :U

(#21950) Ákos97 válasza Ákos97 (#21949) üzenetére

Ákos97
(fanatikus tag)

Ezek a KG3-ak custom romok?
És még azt szertném kérdezni, hogy , ha majd valami elromlik a telefonomon(ban), akkor hogyan lehet majd visszatenni a gyári 2.3.3-at, hogy újra éljen a garancia?
Simán Kies-sel?

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.