Az Outlookban tárolt telefonszámok átvihetők valamilyen úton az androidba?
Már 1 napja guglizok de nem találtam egy épkézláb leirást.
20 ÉV MULVA TEHETSÉGES KEZDŐ LESZEK!!!

Az Outlookban tárolt telefonszámok átvihetők valamilyen úton az androidba?
Már 1 napja guglizok de nem találtam egy épkézláb leirást.

így már nekem is megy a rádió. :-)
i4
(#21953) szamó válasza tariattila (#21050) üzenetére

Sziasztok!
Glaxy Ace m van és most hozzámkerült egy galaxy S.
Örülök ,hogy végigrágtam magam az ACe fórumon, de ez a fórum egy kicsit hosszzzúúú. Kérem szépen valaki segítsen, milyen frissítést tegyek rá 2.2 an rajta. Az Acem re feltettem Odinnal a 2.3.4 et most szuper. Az S-re van Gingerbread? Vagy maradjon a froyo?
Válaszoket előre is köszönöm, nagyok kevés időm van végigolvasni a fórumokat.
Tomi (az ikreim nem hagynak időt)
Ikres apuka

A Rom popec JVO modemmel a fogyasztas a szokasos, amugy szerintem nincs nagy kulonbseg a 9.30-hoz kepest. Legalabbis en nem erzek semmit. Amugy a GPS meg mindig gyatra. Pedig formaztam a systemet az uj rom elott, tehat szemet a regibol nem maradhatott benne. Neked mivel produkalta azokat a gyonyoru csikokat a gps test? Mire van allitva a gps beallitasoknal?
Na pá!
SGS - Forever!

Hót mind1 a GPS test mit mutat, sosem lesz jó a GPS, hiába erösebb az snr jeled. Lehet rajta javítani kicsit, de soha nem lesz jó, max egy elfogadható szintet fog megütni.
Én IGO-val teszteltem, és a gyengébb erösségü modemmel is ugyanazt tudta, mint az erösebbel. Néha dobálta a jelet mind2 vel, de használható volt. Persze nem egy életbiztosítás ezzel elindulni egy hosszabb útra, de ez van. El kell fogadni, hogy ebben a készülékben ez egy nagy hiba, és már soha nem lesz tökéletes.
Egy szó mint 100, nekem ugyan olyan volt a GPS JVR modemmel 35-40es erösségü jelekkel, mint most a JVSel, ami a Cyán alatt 28-35-öt tud. Maximum a tudatodnak jobb, de a valóságban nincs számottevő különbség. Egyik érték sem jó.
Galaxy S és iPhone 4S
semmi extra nem volt, kimentem miután feltettem a miuit és megnéztem hogy milyen a gps teszt.
ennyi.
ja, természetesen az ntp szervert átállítottam hu.pool.ntp.org-ra.
Samsung Galaxy SIII MIUI....MI MÁS?-------------- Samsung UE46ES7000

A lényeg az lenne, hogy ne dobálja el a fixet fél percenként. Ebben talán a JVO még mindig a legjobb, nem? (Nálam most JVQ-n tényleg kb. fél percenként eldobja és halál pontatlan...)
nekem az jutott eszembe, hogy vcfként vagy csvként kimented a címtárad, majda gmail címtárba felszinkronizálod, és azzal a telóra, de vcfet elvileg az android is megeszik
Galaxy S MIUI || csekkold: Galaxy S gyári szoftver visszaállítása // Galaxy S IMEI szám helyreállítása // MIUI lockscreen manifest magyar változat

Bocs, de nem vagyok otthon a típusban, de ha 2.3.3 van a tieden is akkor nem buherálnám a helyedben, mert nem hoz lényegi változást.
Esetleg az XDA-s topikjában kukkolj körül.
(#21953) szamó
Odin-nal JVR (2.3.4) vagy JVS (2.3.5) utána valamelyik custom kernel (Semaphore, Talon...)
[ Szerkesztve ]
"A facebook és a fórum a legjobb plasztikai sebész, mindenkinek megnagyobbítja a pofáját."
igen, nálam is a jvo volt fent.
egyébként nekem nem dobálja a jelet.
ezt ugyan már egy párszor leírtam, de szerintem a navigon a legjobb, legpontosabb navigáció erre a telefonra.
minden mással pontatlan...
(és ezt már vagy 6-7 SGS-en tapasztaltam)

Van GB, a samfirmware.com-ról szedj le egy JVR-t( ez 2.3.4.), vagy egy JVS-t( 2.3.5.), és odinnal( ehhez valót is találsz az oldalon) 512 -es PIT-tel feltolod. Repartition legyen bepipálva. Megváltás lesz a 2.2-höz képest. Ez gyári rom, ha custom kell ezek után, akkor innen szemezgethetsz:
forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=665
Az alapokkal gondolom tisztában lehetsz, de azért nem árthat átnézni a topik 1. hsz-ét. Ugyan nem naprakész, de hasznos lehet.
i4

A vcf az melyik formátum, a csv gondolom a comma separated values.

Nagyon köszönöm, akkor Odinnal tegyek fel egy 2.3.4 -et . Alaposan utánaolvasok majd este.
Elég csak az odin és a frissítés mint az Acenál?
2.2.1 van fent és sokkal lassabb így a telefon mint az ACEm most.
Az S nél a kies egyálltalán nem frissít Gingerbread-re?
[ Szerkesztve ]
Ikres apuka

sőt, mindenképp nézd át, EFS MENTÉS, és 3 gombos kombó legyenek meg!
szerk: bizonyos országok product kódja esetén frissíthet, de sok jó nem szokott belőle kisűlni.
[ Szerkesztve ]
i4

Custom romban mit kell tegyek, hogy mass storageként lássa a gép?
Mikor rádugom ugye indul az MTP application, és mikor ebből kilépek lefutnak a media scannek és ennyi, nincs ott, hogy gépre van kötve, csak tölti.

Ha a gyorsaságra vágysz kernel csere javasolt az ext4 konvertálás (lagfix) miatt. + overclock lehetősége!
"A facebook és a fórum a legjobb plasztikai sebész, mindenkinek megnagyobbítja a pofáját."

lejárt a szerk idő
Ace-ben nem vagyok otthon, de ha átnézted az 1. hsz-t, megvan az efs-mappa lementve (FONTOS.!!!), megvan a 3 gombos kombó, letöltötted a romot, megvan az odin, akkor mehet a móka.
Hogy elég lesz-e egy 2.3.4-es rom, azt majd eldöntöd magad. az már csak rajtad múlik, hogy megindulsz-e a lejtőn... :-)
i4

Köszönöm szépen rászánom az időt, olyan mit régen amikor először telepítettem win95 öt.
irány a lejtő
Ikres apuka
Ez a script gyári érintetlen custom kerneles romokra is jó?
Van bővebb leírás, mit is csinál ez a script és hogy kell használni?
Miért nincs ez még beépítve a kernelekbe, már ha működik? ? Hahó kernel mágusok! ?
[ Szerkesztve ]
// modpro.hu - Csöndes és gyors PC-t Most! // Minden ami MODDING! - moddingportal.hu //

Szia!
Melyik a legújabb CM7? Korábban valaki linkelte ezt: cm-3009-BT.zip, ami 101 akárhány megás; illetve a cyanogen mod oldalán a nightlik között van ez: cm_galaxysmtd_full-136.zip, ami meg 102 akárhány megás...melyik az újabb? Google appok már meg vannak...gapps-gb-20110828-signed.zip, abból van már újabb? Ma vagy holnap feldobom és kipróbálom. Bocsi a sok kérdésért! 
Régebben T Mobile Pulse-on CM6-ot használtam (2.2.1), ami sokkal gyorsabb volt a gyári szoftnál! Gondoltam kipróbálom SGS-en is, ha nem jó; max visszatolom ami most van! 
[ Szerkesztve ]
PHONE: # HTC Desire HD #

Hi All! 
Tud e valaki segiteni abban,hogy a camcorder-t atallitom 1280x720-as felbontasra es csak fekete a kep,az egyel kisebb felbontasban mukodik.(2.3.4 Semaphore 1.6 Bigmem es innovation 3 rom)
Kiprobaltam mas rommal es ua. 

Bigmemes kernellel felejtsd el a hd video felvételt
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;] http://goo.gl/oQIRU

Az a 720p videó felvétel lenne? Mert ha igen, akkor az bukta a BigMem kernel miatt! BIGMEM kernel alatt NINCS 720p!
SZERK: Piwi megelőzött! 
[ Szerkesztve ]

Koszi a gyos valaszt! 
Akkor atrakom simara!

Üdv!
Miuival hogyhogy nem tudok wma lejátszani? Azt hittem, h mindent tud (igaz a kávé, amit főz nem a legtökéletesebb, de reggel úgyse számít

Nah CM7-ből ma már nem lesz semmi...leragad a szemem! Jó8 mindenkinek! Bye!

Amugy felraktam én is délelőtt az internal 1.10.2 miuit
-Elsőre mintha kevesebbet enne (felraktam hozzá az android system fixet)

Nekem a CM 3009 BT van fent, és rohadt jóó!! Brutál gyors, villám, és minden müködik rajta ami nekem kell. Semmi FC semmi SOD, semmi nem tudja megölni!
Jah, 1 dolog nem müködik, vagy nem rakja ki, az pedig a Make Your Clock widget.
A google apps-ból az a legújabb, ami neked is megvan, a 0828-as.
Galaxy S és iPhone 4S

Na ennyi volt a macskából! Három nap alatt két éjjel 60%-ot merült, harmadszorra viszont se kép se hang reggel. Csak az akku ki-be segített.
Pedig nagyon tetszett, már teljesen belektam. 1.9.30 volt alap kernellel.
Galaxy I9100 SII Rom: --VK--JB-XXMS1-V7.4-- | "Főnök! Nem indul az agregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)

Erre valamit srácok
F1 v11-es rom, de az összessel így van

Tolj CM7et!
Én MIUI párti voltam, de ez böven übereli! Szerintem!!!
Galaxy S és iPhone 4S
ez igy ebben a formaban nem igaz!
a miui beepitett lejatszoja nem jatsza, de egy kulso, mondjuk a poweramp jatsza a wma formatumot.
szoval nem csak kv, hanem wma is! 
ez az android fix mi lenne?

Jah,és a Rádió is pöpecül működik benne, a sima gyári! És utána ugyanugy lehet telefonálni, ne baszkurál semmit.
Annyit még, hogy widgetslocker-t használok, és abból nem lehet egyből felvenni a hívást??
Mert csak úgy tudtam, hogy kinyitottam aztán utána felvettem.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S és iPhone 4S
a vcf a vcard, a csv meg igen, a comma separated values
Galaxy S MIUI || csekkold: Galaxy S gyári szoftver visszaállítása // Galaxy S IMEI szám helyreállítása // MIUI lockscreen manifest magyar változat

Hát ezt azért már csak illene tudni! Vedd ki USB hibakeresés mellől a pipát. Valamint a vezetéknélküli és hálózati beállításoknál van asszem az USB beállítások, ott tedd át mass storage-ra, vagy hogy kérdezzen rádugás után.
Galaxy S és iPhone 4S

Sziasztok! Meg egy kerdesem lenne: hogyan lehet CSAK a firmware verziot kicserelni,hogy 2.3.4 helyett 2.3.5-ot lassak az infonal?Ugyebar modem-et es kernelt lehet kulon kulon is.
Ez valamilyen formaban megoldhato lenne? 

Nem tudom, gondolom, jó gyarin is. A hsz-ben, amit linkeltem le van írva. Market -> script manager, ott csinálsz egy új scriptet, beírod, amit kell, mented, majd ha szükség van rá (laggolni kezd), lefuttatod. Ezt úgy a legegyszerűbb, hogy widgetként kirakod a homescreenre azt az egy scriptet, így csak rányomsz a homescreenen, és az magától le fog futni. Ennyi, elvileg kész, bár én nem igazán éreztem a hatását... 
Ezt meg nem tudom...
Meizu MX2 32GB

Így már megvan. Úristen, mekkorát misseltem, hogy nagy hegesztő létemre ezt nem tudtam... 
Ha nem érezted hatását, én miért vesződjek vele?
Egyre inkább kezd az android egy piciny papír galacsinná össze zsugorodni a szememben, amit egy jólirányzott mozdulattal a szemetesbe hajítok. 
// modpro.hu - Csöndes és gyors PC-t Most! // Minden ami MODDING! - moddingportal.hu //

Talán mert a MIUI-ban a laggol és a nem laggol között kisebb a különbség... Egyébként meg sokan vannak, akik érzik a hatását. 
Meizu MX2 32GB
te mindenhol térítesz? 
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

Hogyne. Kicseréled az egész romot 2.3.5-re, aztán odinnal( vagy CWM-ből) feltolod a kívánt modemet és (a hozzávaló) kernelt.
i4

Es hogy lehet ugy hogy megmaradjon vagy vissza lehessen allitani az osszes beallitasomat es adataimat?Ezek szerint csak kulon nem frissitheto,hogy az adatok megmaradjanak a beallitasokkal. 
külön nem... appokat titanium backup-al menthetsz, sms-ekre van egy sms backup nevű app marketban, névjegyeket szinkronizáld gmaillal így kb 5 perc visszapakolni mindent 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/
Velem is megtörtént az eset, töltőn hagyva reggel fekete képernyő, semmire se reagál. Akksi ki-be oldotta mega problémát. 
Ami a legnagyobb baj az egészben, hogy ma időben fel kellett volna kelnem.

Üdv.
Nagyon kígyó, köszi! 
Kár hogy utána recseg ropog a gépezet. 
[ Szerkesztve ]
Üdv.

beragadó android system, accelero meter, egyéb beragadó sensorok ellen van
akinek sodozik vagy csutkára merült a miui azoknak ezt ajánlják.
Itt nem lehet kiigazodni, vagy nekem nincs elég türelmem már 
Ha valaki tud olyan magyar oldalt ahol értelmesen le van írva és van olyan script ami a belassult PDA-t gatyába rázza akkor írjon!