2013. május 21., kedd

(#21951) kiske13

kiske13
(kvázi-tag)

Az Outlookban tárolt telefonszámok átvihetők valamilyen úton az androidba?
Már 1 napja guglizok de nem találtam egy épkézláb leirást.

20 ÉV MULVA TEHETSÉGES KEZDŐ LESZEK!!!

(#21952) lkereki válasza bok92 (#21858) üzenetére

lkereki
(tag)

így már nekem is megy a rádió. :-)

i4

(#21953) szamó válasza tariattila (#21050) üzenetére

szamó
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Glaxy Ace m van és most hozzámkerült egy galaxy S.

Örülök ,hogy végigrágtam magam az ACe fórumon, de ez a fórum egy kicsit hosszzzúúú. Kérem szépen valaki segítsen, milyen frissítést tegyek rá 2.2 an rajta. Az Acem re feltettem Odinnal a 2.3.4 et most szuper. Az S-re van Gingerbread? Vagy maradjon a froyo?

Válaszoket előre is köszönöm, nagyok kevés időm van végigolvasni a fórumokat.

Tomi (az ikreim nem hagynak időt)

Ikres apuka

(#21954) Moszkvics válasza HUTCHDB (#21945) üzenetére

Moszkvics
(kvázi-tag)

A Rom popec JVO modemmel a fogyasztas a szokasos, amugy szerintem nincs nagy kulonbseg a 9.30-hoz kepest. Legalabbis en nem erzek semmit. Amugy a GPS meg mindig gyatra. Pedig formaztam a systemet az uj rom elott, tehat szemet a regibol nem maradhatott benne. Neked mivel produkalta azokat a gyonyoru csikokat a gps test? Mire van allitva a gps beallitasoknal?
Na pá!

SGS - Forever!

(#21955) B.Ricsike válasza Moszkvics (#21954) üzenetére

B.Ricsike
(őstag)

Hót mind1 a GPS test mit mutat, sosem lesz jó a GPS, hiába erösebb az snr jeled. Lehet rajta javítani kicsit, de soha nem lesz jó, max egy elfogadható szintet fog megütni.
Én IGO-val teszteltem, és a gyengébb erösségü modemmel is ugyanazt tudta, mint az erösebbel. Néha dobálta a jelet mind2 vel, de használható volt. Persze nem egy életbiztosítás ezzel elindulni egy hosszabb útra, de ez van. El kell fogadni, hogy ebben a készülékben ez egy nagy hiba, és már soha nem lesz tökéletes.

Egy szó mint 100, nekem ugyan olyan volt a GPS JVR modemmel 35-40es erösségü jelekkel, mint most a JVSel, ami a Cyán alatt 28-35-öt tud. Maximum a tudatodnak jobb, de a valóságban nincs számottevő különbség. Egyik érték sem jó.

Galaxy S és iPhone 4S

(#21956) HUTCHDB válasza Moszkvics (#21954) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

semmi extra nem volt, kimentem miután feltettem a miuit és megnéztem hogy milyen a gps teszt.
ennyi.
ja, természetesen az ntp szervert átállítottam hu.pool.ntp.org-ra.

Samsung Galaxy SIII MIUI....MI MÁS?-------------- Samsung UE46ES7000

(#21957) sb válasza B.Ricsike (#21955) üzenetére

sb
(őstag)

A lényeg az lenne, hogy ne dobálja el a fixet fél percenként. Ebben talán a JVO még mindig a legjobb, nem? (Nálam most JVQ-n tényleg kb. fél percenként eldobja és halál pontatlan...)

(#21958) fo_di válasza kiske13 (#21951) üzenetére

fo_di
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem az jutott eszembe, hogy vcfként vagy csvként kimented a címtárad, majda gmail címtárba felszinkronizálod, és azzal a telóra, de vcfet elvileg az android is megeszik

Galaxy S MIUI || csekkold: Galaxy S gyári szoftver visszaállítása // Galaxy S IMEI szám helyreállítása // MIUI lockscreen manifest magyar változat

(#21959) tesopapa válasza Ákos97 (#21950) üzenetére

tesopapa
(fanatikus tag)

Bocs, de nem vagyok otthon a típusban, de ha 2.3.3 van a tieden is akkor nem buherálnám a helyedben, mert nem hoz lényegi változást.
Esetleg az XDA-s topikjában kukkolj körül.

(#21953) szamó

Odin-nal JVR (2.3.4) vagy JVS (2.3.5) utána valamelyik custom kernel (Semaphore, Talon...)

[ Szerkesztve ]

"A facebook és a fórum a legjobb plasztikai sebész, mindenkinek megnagyobbítja a pofáját."

(#21960) HUTCHDB válasza sb (#21957) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen, nálam is a jvo volt fent.
egyébként nekem nem dobálja a jelet.
ezt ugyan már egy párszor leírtam, de szerintem a navigon a legjobb, legpontosabb navigáció erre a telefonra.
minden mással pontatlan...
(és ezt már vagy 6-7 SGS-en tapasztaltam)

(#21961) lkereki válasza szamó (#21953) üzenetére

lkereki
(tag)

Van GB, a samfirmware.com-ról szedj le egy JVR-t( ez 2.3.4.), vagy egy JVS-t( 2.3.5.), és odinnal( ehhez valót is találsz az oldalon) 512 -es PIT-tel feltolod. Repartition legyen bepipálva. Megváltás lesz a 2.2-höz képest. Ez gyári rom, ha custom kell ezek után, akkor innen szemezgethetsz:
forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=665

Az alapokkal gondolom tisztában lehetsz, de azért nem árthat átnézni a topik 1. hsz-ét. Ugyan nem naprakész, de hasznos lehet.

i4

(#21962) kiske13 válasza fo_di (#21958) üzenetére

kiske13
(kvázi-tag)

A vcf az melyik formátum, a csv gondolom a comma separated values.

20 ÉV MULVA TEHETSÉGES KEZDŐ LESZEK!!!

(#21963) szamó válasza lkereki (#21961) üzenetére

szamó
(lelkes újonc)

Nagyon köszönöm, akkor Odinnal tegyek fel egy 2.3.4 -et . Alaposan utánaolvasok majd este.
Elég csak az odin és a frissítés mint az Acenál?

2.2.1 van fent és sokkal lassabb így a telefon mint az ACEm most.

Az S nél a kies egyálltalán nem frissít Gingerbread-re?

[ Szerkesztve ]

Ikres apuka

(#21964) lkereki válasza szamó (#21953) üzenetére

lkereki
(tag)

sőt, mindenképp nézd át, EFS MENTÉS, és 3 gombos kombó legyenek meg!

szerk: bizonyos országok product kódja esetén frissíthet, de sok jó nem szokott belőle kisűlni.

[ Szerkesztve ]

i4

(#21965) akos727

akos727
(senior tag)

Custom romban mit kell tegyek, hogy mass storageként lássa a gép?
Mikor rádugom ugye indul az MTP application, és mikor ebből kilépek lefutnak a media scannek és ennyi, nincs ott, hogy gépre van kötve, csak tölti.

(#21966) tesopapa válasza szamó (#21963) üzenetére

tesopapa
(fanatikus tag)

Ha a gyorsaságra vágysz kernel csere javasolt az ext4 konvertálás (lagfix) miatt. + overclock lehetősége!

"A facebook és a fórum a legjobb plasztikai sebész, mindenkinek megnagyobbítja a pofáját."

(#21967) lkereki válasza szamó (#21963) üzenetére

lkereki
(tag)

lejárt a szerk idő
Ace-ben nem vagyok otthon, de ha átnézted az 1. hsz-t, megvan az efs-mappa lementve (FONTOS.!!!), megvan a 3 gombos kombó, letöltötted a romot, megvan az odin, akkor mehet a móka.
Hogy elég lesz-e egy 2.3.4-es rom, azt majd eldöntöd magad. az már csak rajtad múlik, hogy megindulsz-e a lejtőn... :-)

i4

(#21969) szamó válasza lkereki (#21967) üzenetére

szamó
(lelkes újonc)

Köszönöm szépen rászánom az időt, olyan mit régen amikor először telepítettem win95 öt.

irány a lejtő

Ikres apuka

(#21970) cozmo válasza kutkut (#21942) üzenetére

cozmo
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez a script gyári érintetlen custom kerneles romokra is jó?
Van bővebb leírás, mit is csinál ez a script és hogy kell használni?
Miért nincs ez még beépítve a kernelekbe, már ha működik? ? Hahó kernel mágusok! ?

[ Szerkesztve ]

// modpro.hu - Csöndes és gyors PC-t Most! // Minden ami MODDING! - moddingportal.hu //

(#21971) D1L1ZS válasza B.Ricsike (#21877) üzenetére

D1L1ZS
(senior tag)

Szia!

Melyik a legújabb CM7? Korábban valaki linkelte ezt: cm-3009-BT.zip, ami 101 akárhány megás; illetve a cyanogen mod oldalán a nightlik között van ez: cm_galaxysmtd_full-136.zip, ami meg 102 akárhány megás...melyik az újabb? Google appok már meg vannak...gapps-gb-20110828-signed.zip, abból van már újabb? Ma vagy holnap feldobom és kipróbálom. Bocsi a sok kérdésért! :)

Régebben T Mobile Pulse-on CM6-ot használtam (2.2.1), ami sokkal gyorsabb volt a gyári szoftnál! Gondoltam kipróbálom SGS-en is, ha nem jó; max visszatolom ami most van! :)

[ Szerkesztve ]

PHONE: # HTC Desire HD #

(#21972) Gabisan

Gabisan
(kvázi-tag)

Hi All! :U

Tud e valaki segiteni abban,hogy a camcorder-t atallitom 1280x720-as felbontasra es csak fekete a kep,az egyel kisebb felbontasban mukodik.(2.3.4 Semaphore 1.6 Bigmem es innovation 3 rom)
Kiprobaltam mas rommal es ua. :U

(#21973) Piwi válasza Gabisan (#21972) üzenetére

Piwi
(őstag)

Bigmemes kernellel felejtsd el a hd video felvételt

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;] http://goo.gl/oQIRU

(#21974) D1L1ZS válasza Gabisan (#21972) üzenetére

D1L1ZS
(senior tag)

Az a 720p videó felvétel lenne? Mert ha igen, akkor az bukta a BigMem kernel miatt! BIGMEM kernel alatt NINCS 720p!

SZERK: Piwi megelőzött! :)

[ Szerkesztve ]

(#21975) Gabisan válasza D1L1ZS (#21974) üzenetére

Gabisan
(kvázi-tag)

Koszi a gyos valaszt! :R
Akkor atrakom simara!

(#21976) Dr V

Dr V
(senior tag)

Üdv!

Miuival hogyhogy nem tudok wma lejátszani? Azt hittem, h mindent tud (igaz a kávé, amit főz nem a legtökéletesebb, de reggel úgyse számít:)

(#21977) D1L1ZS válasza D1L1ZS (#21971) üzenetére

D1L1ZS
(senior tag)

Nah CM7-ből ma már nem lesz semmi...leragad a szemem! Jó8 mindenkinek! Bye!

(#21978) b_daniel

b_daniel
(kvázi-tag)

Amugy felraktam én is délelőtt az internal 1.10.2 miuit
-Elsőre mintha kevesebbet enne (felraktam hozzá az android system fixet)

(#21979) B.Ricsike válasza D1L1ZS (#21971) üzenetére

B.Ricsike
(őstag)

Nekem a CM 3009 BT van fent, és rohadt jóó!! Brutál gyors, villám, és minden müködik rajta ami nekem kell. Semmi FC semmi SOD, semmi nem tudja megölni! :D Jah, 1 dolog nem müködik, vagy nem rakja ki, az pedig a Make Your Clock widget.

A google apps-ból az a legújabb, ami neked is megvan, a 0828-as.

Galaxy S és iPhone 4S

(#21980) htaos

htaos
(tag)

Na ennyi volt a macskából! Három nap alatt két éjjel 60%-ot merült, harmadszorra viszont se kép se hang reggel. Csak az akku ki-be segített. :W Pedig nagyon tetszett, már teljesen belektam. 1.9.30 volt alap kernellel.

Galaxy I9100 SII Rom: --VK--JB-XXMS1-V7.4-- | "Főnök! Nem indul az agregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)

(#21981) akos727 válasza akos727 (#21965) üzenetére

akos727
(senior tag)

Erre valamit srácok
F1 v11-es rom, de az összessel így van

(#21982) B.Ricsike válasza htaos (#21980) üzenetére

B.Ricsike
(őstag)

Tolj CM7et! ;) Én MIUI párti voltam, de ez böven übereli! Szerintem!!!

Galaxy S és iPhone 4S

(#21983) HUTCHDB válasza Dr V (#21976) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez igy ebben a formaban nem igaz!
a miui beepitett lejatszoja nem jatsza, de egy kulso, mondjuk a poweramp jatsza a wma formatumot.
szoval nem csak kv, hanem wma is! :)

(#21984) HUTCHDB válasza b_daniel (#21978) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez az android fix mi lenne?

(#21985) B.Ricsike válasza B.Ricsike (#21979) üzenetére

B.Ricsike
(őstag)

Jah,és a Rádió is pöpecül működik benne, a sima gyári! És utána ugyanugy lehet telefonálni, ne baszkurál semmit.

Annyit még, hogy widgetslocker-t használok, és abból nem lehet egyből felvenni a hívást??
Mert csak úgy tudtam, hogy kinyitottam aztán utána felvettem.

[ Szerkesztve ]

Galaxy S és iPhone 4S

(#21986) fo_di válasza kiske13 (#21962) üzenetére

fo_di
(senior tag)
LOGOUT blog

a vcf a vcard, a csv meg igen, a comma separated values

Galaxy S MIUI || csekkold: Galaxy S gyári szoftver visszaállítása // Galaxy S IMEI szám helyreállítása // MIUI lockscreen manifest magyar változat

(#21987) B.Ricsike válasza akos727 (#21981) üzenetére

B.Ricsike
(őstag)

Hát ezt azért már csak illene tudni! Vedd ki USB hibakeresés mellől a pipát. Valamint a vezetéknélküli és hálózati beállításoknál van asszem az USB beállítások, ott tedd át mass storage-ra, vagy hogy kérdezzen rádugás után.

Galaxy S és iPhone 4S

(#21988) Gabisan

Gabisan
(kvázi-tag)

Sziasztok! Meg egy kerdesem lenne: hogyan lehet CSAK a firmware verziot kicserelni,hogy 2.3.4 helyett 2.3.5-ot lassak az infonal?Ugyebar modem-et es kernelt lehet kulon kulon is.
Ez valamilyen formaban megoldhato lenne? :U

(#21989) kutkut válasza cozmo (#21970) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

Nem tudom, gondolom, jó gyarin is. A hsz-ben, amit linkeltem le van írva. Market -> script manager, ott csinálsz egy új scriptet, beírod, amit kell, mented, majd ha szükség van rá (laggolni kezd), lefuttatod. Ezt úgy a legegyszerűbb, hogy widgetként kirakod a homescreenre azt az egy scriptet, így csak rányomsz a homescreenen, és az magától le fog futni. Ennyi, elvileg kész, bár én nem igazán éreztem a hatását... :F
Ezt meg nem tudom...
:)

Meizu MX2 32GB

(#21990) akos727 válasza B.Ricsike (#21987) üzenetére

akos727
(senior tag)

Így már megvan. Úristen, mekkorát misseltem, hogy nagy hegesztő létemre ezt nem tudtam... :DDD

(#21991) cozmo válasza kutkut (#21989) üzenetére

cozmo
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha nem érezted hatását, én miért vesződjek vele?
Egyre inkább kezd az android egy piciny papír galacsinná össze zsugorodni a szememben, amit egy jólirányzott mozdulattal a szemetesbe hajítok. :W

// modpro.hu - Csöndes és gyors PC-t Most! // Minden ami MODDING! - moddingportal.hu //

(#21992) kutkut válasza cozmo (#21991) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

Talán mert a MIUI-ban a laggol és a nem laggol között kisebb a különbség... Egyébként meg sokan vannak, akik érzik a hatását. :)

Meizu MX2 32GB

(#21993) nggabi válasza kutkut (#21992) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

te mindenhol térítesz? :DDD

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#21994) lkereki válasza Gabisan (#21988) üzenetére

lkereki
(tag)

Hogyne. Kicseréled az egész romot 2.3.5-re, aztán odinnal( vagy CWM-ből) feltolod a kívánt modemet és (a hozzávaló) kernelt.

i4

(#21995) Gabisan válasza lkereki (#21994) üzenetére

Gabisan
(kvázi-tag)

Es hogy lehet ugy hogy megmaradjon vagy vissza lehessen allitani az osszes beallitasomat es adataimat?Ezek szerint csak kulon nem frissitheto,hogy az adatok megmaradjanak a beallitasokkal. :U

(#21996) daninet válasza Gabisan (#21995) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

külön nem... appokat titanium backup-al menthetsz, sms-ekre van egy sms backup nevű app marketban, névjegyeket szinkronizáld gmaillal így kb 5 perc visszapakolni mindent ;)

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/

(#21997) G@ß!

G@ß!
(őstag)
LOGOUT blog

Velem is megtörtént az eset, töltőn hagyva reggel fekete képernyő, semmire se reagál. Akksi ki-be oldotta mega problémát. :(
Ami a legnagyobb baj az egészben, hogy ma időben fel kellett volna kelnem. :( :DDD

Üdv.

(#21998) G@ß! válasza bok92 (#21858) üzenetére

G@ß!
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon kígyó, köszi! :D
Kár hogy utána recseg ropog a gépezet. :(

[ Szerkesztve ]

Üdv.

(#21999) b_daniel válasza HUTCHDB (#21984) üzenetére

b_daniel
(kvázi-tag)

beragadó android system, accelero meter, egyéb beragadó sensorok ellen van
akinek sodozik vagy csutkára merült a miui azoknak ezt ajánlják.

(#22000) cozmo válasza cozmo (#21991) üzenetére

cozmo
(senior tag)
LOGOUT blog

Itt nem lehet kiigazodni, vagy nekem nincs elég türelmem már :W
Ha valaki tud olyan magyar oldalt ahol értelmesen le van írva és van olyan script ami a belassult PDA-t gatyába rázza akkor írjon!

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.