Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok.
Tud valaki olyan youtube letöltőt mondani, ami böngészőből mp4-be tölt le és működik is?
Néha egy egy videót letöltenénk így ilyen formába, de ami eddig működött, már nem megy sajnos. -
veterán
válasz ledgeri #10000 üzenetére
Valaki írt egy hibát, én írtam, hogy nekem nincs, mellé írtam mit használok milyen körülmények között. Máshol, más esetben, mással kapcsolatban is így reagálnak normális emberek. Van akinek létezik a hiba, van akinek nem, mindig mellé írom mit használok, akár szoftver, akár hardver. Attól függ melyik fontos az információ és a téma alapján.
Erre te valamiféle kisebbségi komplexustól indítva belelátsz olyat, ami ott sem volt, ami ott sincs. És bonyolítod tovább. Azt sem értem miről beszélsz ember, semmiféle önigazolásról nincs szó. Mondanám még hova fordulj, de hagyjuk. Én a magam részéről lezártam ezt a sehova nem vezető kommunikációt.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz ledgeri #9989 üzenetére
Nézd. Én csak leírtam, hogy nekem nincs ilyen gondom és hozzátettem, mim van. Mintha azt írtam volna, hogy YT Revanced van.
Te erre felkaptad a vizet (gondolhattad, hogy itt menőzik, hogy ő előfizet) teljesen feleslegesen.
Ennyiről volt szó. Semmi többről. Amúgy eléggé szomorú, hogy ha valaki legalisan használ valamit, az ciki manapság. -
veterán
válasz viperabácsi #9983 üzenetére
Nem, mert a 2690-es a családi csomag. Teljesen legális.
1790 a sima egy felhasználós. -
-
veterán
-
veterán
Nekem is prémium van és szerintem felejtsd el a dolgot. Minden egyes alkalommal, akár pc-n, akár tableten, akár telefonon, sőt tv-n is (bár tv-n ritkábban kell állítani) nyitok meg egy videót, mindig állítani kell a minőségen. Sajnos ahogy én látom, figyelembe veszi a netsebességet és azt, min játszod le az adott videót és állítgat össze-vissza, nemigen van benne, vagy alig van benne következetesség. Hiába szeretnéd mindig a legjobb felbontást és bitsebességet. Engedd el és állítsd, amikor jobbat szeretnél.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Valamilyen forint/dollár árfolyam mozgás okozhatta a drágább díjat.
Olyan a kép alapján, mintha dollárban akarná vonni, ami ugye bár mindig ugyanannyi, viszont forintban árfolyamfüggő. Ha eddig neked nem így volt, akkor vagy a Youtube, vagy a Revolut változtatott valamit, ami miatt ez az anomália fenn áll. Ami nem is anomália, csak mostmár figyelembe veszi az árfolyamváltozásokat. -
veterán
válasz hiperFizikus #9624 üzenetére
Elő kell fizetni. Akinek meg nem tetszik nézzen reklámokat.
Egy doboz cigi ára, mondjuk én nem dohányzom. -
veterán
válasz Matrox1995 #9559 üzenetére
Semmit sem állítottam.
Szerk.: De ha már itt tartunk, megnéztem és a négy fokozatból (gyenge, normál, kiváló, mindig kiváló) a normálra volt állítva wifin és mobilhálózaton is a minőség.
Szóval... Amúgy mi az a "mindig kiváló"? Mi különbség van a "kiváló" és a "mindig kiváló" között?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Matrox1995 #9556 üzenetére
Van prémium előfizum. Viszont akkor eddig AAC volt ezek szerint. Na mindegy, csak pár napja olyan, mintha erőteljesebb, tisztább lenne a zene.
-
veterán
Mostanában mintha a Youtube Music-on tisztábban szólna a zene. Vajon növelhették a bitrátát? Másnak hasonló tapasztalata?
-
veterán
válasz Krisztianby #9506 üzenetére
Ha regisztrálva lennél, nem dobna ki ilyesmit, csak ha külön rákerestél előtte, ugyanis olyan videókat dobál, amiket nézel, azokhoz hasonlóakat. Így, random mindent is mutat neked, ha nem vagy bejelentkezve.
-
veterán
Egy ponton el kell döntenie mindenkinek, hogy használja e a Youtube-t vagy sem, ha igen, reklámokkal vagy sem. És ha nem, akkor előfizet vagy sem.
-
veterán
Vicc, hogy mutatja, hogy van három értesítésem, kis piros 3-as a csengőn, erre rámegyek és kiírja, hogy "Itt jelennének meg az értesítéseim, ha feliratkozom csatornákra."
Az már semmi, hogy kb 57 csatornára vagyok feliratkozva...
Android alkalmazás, legutóbbi frissítés. Tegyek vissza egy korábbi verziót? -
veterán
Sziasztok.
A legújabb frissítés óta nincsenek értesítéseim. Ami volt az is eltűnt. Jelzi a kis ikonon a piros szám, hogy van pl 1 értesítés, de megnyitom a csengőt és semmi. Azt írja, hogy "Itt jelennének meg az értesítéseid, iratkozz fel csatornákra". Vagy valami ilyesmit. Be vagyok jelentkezve, fel vagyok iratkozva, sőt youtube prémiumom van.
Más is tapasztal hasonlót, esetleg valami megoldás? Vagy majd javíthatják talán?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest