Új hozzászólás Aktív témák
-
prsq
aktív tag
Úgy tűnik, így megoldódott a probléma, eddig próbáltam telefon rebootot, repülő módot, BT kibekapcsot, és mindig vissza bírt csatlakozni (úgy néz ki, ha párosítva van, akkor már nincs gond).
Hála és köszönet!
(A Béta menüben van, és nem is működik a fotózás vele, de a párosítás igen.)
[ Szerkesztve ]
-
-
prsq
aktív tag
válasz Hurkafej #123 üzenetére
Nálam még rosszabb.
(Vettem egyet ajándékba asszonynak. Még nem kapta meg. )
Előtte gondoltam, kipróbálom, firmware-t frissítettem.
Játszottam vele kicsit, próbálgattam, majd szépen eltettem. BT-t kikapcsoltam a telefonon, de a Mi Fitness-t nem töröltem, karkötőt sem állítottam vissza, csak a DND-t nyomtam be rajta (BT kikapcs után, hogy a telefonon ne állítsa át).Másnap valamiért megint elővettem, egyszerűen képtelen volt visszacsatlakozni.
Telefon reboot, hiába. Karkötő újraindít, hiába.
Azóta már kifejezetten rámentem a problémára, és ha BT kikapcs volt, akkor az egyetlen módszer újracsatlakoztatni, ha a telefont újraindítom ÉS a karkötőt visszaállítom. (Ami után lehet újra beállítgatni mindent, számlapot letölteni, stb.)Ami ritka idegesítő. Mit csinálok rosszul? Van erre bevált módszer?
(Ami feltűnt, hogy amikor csatlakoztatva van a Mi Fitnessben, a BT beállításoknál nyoma nincs a karkötőnek (párosított eszközök). A Mi Fitness valami másik, rejtett Bluetooth-t használ?!)
(Sőt, egyszer kipróbáltam, hogy a BT beállítások felől párosítani, arra nem is hajlandó, nem jön fel a párosodás a karkötőn.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- ARMODD PRIME OKOSORA 1ÉV Garancia MAGYAR MENÜ
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3983
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku