- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Bitcoin topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Mikrotik routerek
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoIP telefonálás
- Microsoft Edge
- Manjaro Linux
- Gmail
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
-
IT café
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Azért ne terjesszed ezt..csak nálam a Redmi 1s 2x is nagyot repült és kemény padlón landolt (többször kisebbet) és csak a rárakott üveg tört el ami felfogta az ütés egy részét a másikat a tok.
Igenis kell annak aki nem irodában, tiszta asztalon dolgozik..nálam a karcolás is veszélyt jelent. -
reap3r
aktív tag
Attól függ, hogy ki mennyire akarja védeni a telefont. Nálam eddig akármilyen Gorilla Glassos csoda kijelzős telefon járt, 2-3 nap alatt elég szépen karcolódtak a zsebemben. A Note 4-esem kedden jött meg, már van egy mélyebb karc rajta és semmi nem volt mellette a zsebemben, na meg nem szoktam egy marék homokot sem bedobni mellé, egyszerűen nálam a karcálló kijelző fogalma nem létezik, akármennyire vigyázok rá. Ezért szeretek egy fóliát/üveget rátenni.
-
MIUI-ban úgy van de Resurrection Remix-ben meg már így írja: Javított 4G LTE mód( LTE-szolgáltatások használata hang- és egyéb kommunikáció javításához(ajánlott))
Ezért ragadt meg bennem mint valami hangzásjavító cucc de tök mindegy. MIUI fórumon többek szerint a problémát a zajszűrő mikrofon okozza de ezt se sikerült megbízhatóan reprodukálni.
-
-
Upo
addikt
Nem is néztem, de tényleg az abhishek féléből lett az official twrp. [link]
De nekem az elhasalt, majd átnézem a topikot.
Parancssorból kézzel szoktam én is csinálni a dolgokat, nemigen kellenek toolkitek, az az igazi amit én rontok el magamnak.
A root nekem már magisk, egy ideje lejöttem a supersu-ról. -
Upo
addikt
Olyankor is el lehet csípni, mikor épp újraindul akkor legyen nyomva a 3 gomb, nem muszáj kikapcsolásból. Mondjuk ilyenkor lehet gyakorlatozni hogy elcsípje az ember az időpillanatot, kikapcsolásból meg elsőre megy, de ugye ha helyzet van akkor érdemes próbálkozni.
(#140) CactuS: A recoveryst nyitott bootloaderrel se fogja engedni, csak ugyanazt vagy újabbat lehet felrakni. Viszont kinyitva lehet régebbi fastbootos teljes romot felrakni amit zártan nem enged.
-
Upo
addikt
Melyik twrp-t raktad fel? Utána rögtön twrp alól a lazyflashert telepíteni kell mert különben nem indul el, azt is megcsináltad?
Én ezt próbáltam (abhishek987) [link], de lineage telepítéskor írogatta a mount hibákat. A firmware és cust partícióra emlékszem, de volt még valami. Utána a mi logónál megállt, alulra a kis androidot a pontokkal nem rakta ki. A fastboot csomag nem akart menni, azt írta hogy nem ehhez a készülékhez való. Kiirtottam az ellenőrzést, így felment végül, visszahoztam.
Az abhishek féle topikban van lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip link, azt twrp telepítés után mindig telepíteni kell, nélküle nem indul a rendszer.
Most mindjárt kipróbálom másik twrp-vel is, xda-n még ezek vannak:
rameshurfrnd1 féle: [link]
suhas.holla féle, lenovo p2 forrásból portolt: [link]
abhishek987 féle világos témával: [link]
Szóval ilyen sorrendben próbálom, hátha valamelyikkel felmegy hiba nélkül a lineage.
-
Upo
addikt
Ezt jó tudni hogy mégis működik. Én is téglásítottam custom rom próbálkozással. Én azt találtam a neten, hogy a deep flash kábel ami a note3-akkal még ment az a note 4-el már nem (snapdragonosról van szó). Viszont találtam egy módszert edl módra (illetve kettőt, de az egyikhez le kell szedni a hátát és összezárni 2 tesztpontot), és nálam működött is. Ez a következő:
Telefont kikapcsolni, utána a hang+ hang- és power gombokat nyomva tartani, és a _második_ rezgés után elengedni (az első szinte azonnal jön, utána várni kell, később rezeg még egyszer). Utána rá lehet dugni a gépre, edl módban lesz. Nekem közben villogott az értesítő led is pirosan. -
omgfx
tag
Saját magamnak válaszolva, engem nagyon idegesített ez a global stabil rom T9 kereső probléma a tárcsázóban dolog, már régóta redmi telefonjaim vannak, és mindig volt rá .EU rom, amiben ez nem volt gond, de ugye erre nincs még, vagy nem is lesz.
A megoldásom, az alábbi. Nekem global stabil 8.2.4.0 rom van rajta (manuálisan raktam fel, nem OTA-n).
- BL nyitás, TWRP telepítés, Root.
- Letöltöttem egy ilyen verziójú rommal rendelkező .EU romot, ami ehhez ettől a típustól nem áll messze, a szerencsés ez lett: xiaomi.eu_multi_HM4A_V8.2.4.0.MCCCNDL_v8-6.0
- Kibontottam a zipben levő "system.new.dat" file-t. A tárcsázóban levő T9 kereső problémáját a: system\priv-app\ContactsProvider\ContactsProvider.apk okozza.
- A letöltött és kibontott .EU romból kiszedtem ezt az apk-t, és a TWRP file managerben bemásoltam a global rom: system\priv-app\ContactsProvider mappájába, felülírva az ugyanilyen nevű bűnöst.Eddig úgy néz ki rendben vagyunk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Milyen videókártyát?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest