- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Microsoft Excel topic
- Windows 10
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Videó stream letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
Szerintem meg pont, hogy túlmelegedésnek nyoma nincs. Az, hogy MM-ben legelső verzós ROM-al, max fényerőn, teljesítmény módban, folyamatosan töltőn mit produkál az egyáltalán nem releváns. Olyan, mint TV képminőségről beszélni a kiállított TV-k alapján.
Nekem volt sok Xiaomi telóm, de egyedül az X12 volt amire rá tudom fogni, hogy melegedett, mint állat simán kamera használat mellett is. Volt hogy túlmelegedés miatt nem engedte használni a kamerát. Viszont X15 szerintem k. jó viselkedik ezen a téren.
-
repvez
addikt
És mennyire reális, hogy amikor napi szinten használod akkor ugyan ugy 0-24-ben maximálisan egy techdemot futtatsz állandoan bekapcsolt kijelzö melllett?
Mert gondolom ezért volt meleg a telefon, de ha átlagos felhasználást vesszuk alapul akkor a közelébe sem fogsz érni a tényleges maximális teljesitményének a telefonnak, magyarul nem fogod amugy sem kihasználni .
Én ugy vagyok vele, hogy egy mai középkategoriás telefonnal is bármit meglehet csinálni ami egy átlagfelhasználonak kell,
A szoftverek rajtuk ugyan azok , a kamerát mindenki csak automatán elkattintja és dobja fel az instára szerkesztés nélkül.
Akkor meg csak azért kell a legujabb és leggyorsabb telefon ,mert azzal lehet menőzni mások elött és nem azért mert a többivel nem tudod azt megtenni mint ezzel, ellenben jó sokba kerül ez a fajta presztizs magamutogatás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi 15 legnagyobb ellenfele a Galaxy S25. Az sem változott sokat, úgyhogy ez sem. Ettől még elég jó.
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Microsoft Excel topic
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB - Deep Purple - Ajándék 40.000 Forint értékben
- samsung galaxy z fold 3
- Xiaomi Redmi 12 8+8Gb ram/256GB Dual-Sim független /Dobozos,hibátlan /Garancia:2026.04.
- Független Iphone 13 Pro 128GB 88% Akku Hibátlan Működés Dobozos Olcsón Eladó
- iPhone 11 64GB Független Karcmentes Fóliás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest