- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Bitcoin topic
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
Fizikai SIM-el nem érdemes kísérletezni, egyrészt elavult a technológia, maga SIM kártya is elavul idővel, érzékeny a fizikai hatásokra, kontakt érintkezős...stb. Másrészt SIM tálca vízzáró tömítést megannyiszor gyötri az ember ahányszor SIM kártyát mozgat. Szóval fizikai SIM felejtős főleg annak tudatában, hogy dual eSIM-el nincs semmi gond.
Pár év és eljön az idő, hogy totál megszűnik fizikai SIM és a helye is a telefonon. Én nagyon várom!
Nekem a SIM tálca még nem volt kinyitva Xiaomi 15-ön és Xiaomi 14-en sem.
-
spect80
senior tag
Köszönöm a tippeket neked és @Karaviknak is.
A kimenő hívások esetén is sokszor nagyon lassan kapcsol, úgyhogy az a tippem, hogy csak az egyik kártyán (amin a mobilnet megy) van lte/5g kapcsolat, a másik ilyenkor 2g ami már csak hellyel-közzel érhető el.
Viszont a Honorral ellentétben ezen a telón nem találok olyan opciót sehol ahol mindkét simre legalább 4gt tudok beállítani
-
Karavik
veterán
Behívod a tárcsázót majd nem visszalépéssel lépsz ki, hanem kilépsz a kezdőképernyőre. Köv megnyitáskor a tárcsázóval fog megnyílni addig amíg ki nem söpröd az appot a memóriából.
#305ot93:
Ilyen nálam is. GMAIL appra a rendszerszinten elérhető betűtipus, betűvastagság állításnak nincs hatása. GMAIL app Általános beállítások > Beszélgetéslita sűrűségével tudsz játszani. -
ot93
senior tag
coolmobile-nél vettem, rákérdeztem az AI -üknél meg a valódi ügyfélszolgálatnál is, mindkettő azt mondta, hogy különböző forrásokból szereznek be termékeket, így némelyiknek hosszabb a szállítási ideje, az olcsóbb.. ha most ránézek, valóban így van, de szerintem mikor rendeltem nem így volt, nemtom
gondoltam 13e ft-ért tudok várni többet, de az adategyeztetéskor azt mondták, hogy hétfőn várhatóan itt lesz. Valóban fel is adták pénteken.
maga a coolmobile nem lehet rossz bolt, szimpatikusak az oldaluk alapján is, meg értek el árukereső év boltja különféle helyezéseket, tehát csak nem valami sarki kis bolt szürkén. Illetve rendelés után fel is hívtak adatot egyeztetni, ilyent mondjuk még egyik boltnál sem tapasztaltam. Tehát szerintem megbízható bolt -
t.imi
addikt
A 14t pro topikban írtam egy két dologról, ami engem spec nagyon zavart, ahogy másokat is.
Megszoktam a dupla kopp zárást és feloldást. Fene sem emlékszik, egyik nem működik.
AOD általában nappali fényerőn megy éjjel is, néha követi a környezeti fényt.
Repülő üzemmódban alkalmanként spontán merült éjjel 20-25%-ot.
ESET mobil securityt használok, miui rendszeresen felülbírálta a biztonságos böngészőt. Állandóan jött a "riasztás".
Töltés hiába volt normál sebességre állítva, akkor is telepumpálta 1x perc alatt a 120w töltővel. Forró volt az akku.
Nekem már sok volt az al, al, al, al menü.
Aki szereti nyomkodni annak tuti jó játék, én maradtam a biztosnál.
Jönnek a javítások sorba, miért nem lehet úgy kiadni, hogy az alap dolgok rendben működnek 300-ért?
Reklámokat kihagyom
Beállítottam nyugisan 2-3 óra alatt a 25 pluszt ,azóta használom. SOT az döbbenetes 7-8 óra...kamera 14, 15-höz képest nem egy kategória.Ezektől függetlenül kva jó telefon a 14, 14t pro, tetszetős forma, csodaszép kijelző, pompás kamera, nagyon jól testreszabható.
Mondjuk tokot itthon 1x darabot találtam rájuk, amit nem is értek. -
<Adamsky>
nagyúr
Na, ezek után én is el fogok zarándokolni valamelyik MM.-be. Elvileg mindenhol ki van téve? Tudnátok egy-két biztos helyet mondani (Pesten, Pest vármegyében)?
#246 repvez
Nem hiszem, hogy egy benchmark / stress test futott rajta. Valószínűbb (bár nem ismerem a készüléket, majd a tulajok megmondják a tutit), hogy valamilyen demó mód ment rajta. Ez azért nem kéne, hogy "izzásig" melegítse a készüléket."Akkor meg csak azért kell a legujabb és leggyorsabb telefon ... "
Mert abból van "kompakt" méret. Igazából, én lennék a legboldogabb, ha nem kellene a 3-4 kamerát, a csúcs SoC-ot kifizetnem (amit nem használok ki). -
Az olcsóbb telefonokra bolti garancia van. A PTK a készülék árától függően sávosan előírja, hogy magánszemély vásárlása esetén egy ilyen telefonnál pl. 3 év jótállást kell a kereskedőnek biztosítania.
A lényeg, hogy ha elromlik, akkor nem biztos, hogy a xiaomi szerződött magyar szervíze tudja fogadni.
Tehát a boltba kell visszavinned, vagy nekik feladni. Aztán, hogy a boltos mit tud kezdeni a rossz telefonoddal és maga próbálja meg egy youtube videó alapján megjavítani, vagy pedig saját költségére és kockázatára leadja nálánál okosabb, jobb esetben gyári' szervízbe... Ez itt a kérdés. De a választ úgyis sejted. -
Karavik
veterán
- Van privát mappa lehetőség galériához, és fájlkezelőhöz továbbá van app elrejtés opció is.
- Van számsor külön sorban (Gboard).
- Van app kereső lefelé swipe-ra
- Home screen layout csak standard 4x7 és sűrű 5x9 van.
- App mall (GetApps) hasznos, innen frissülnek a rendszer appok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi 15 legnagyobb ellenfele a Galaxy S25. Az sem változott sokat, úgyhogy ez sem. Ettől még elég jó.
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest