Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz Steve1207 #83338 üzenetére

    Azert ez igy nagyon sarkos.

    Csak meg kell nezni az elso hozzaszolasokat. Jaj margit 50x megolt, bruhuhu, nem tudok idezni, hol a kereskedo, nem talalom a lovam... Lofaszt nem tud egy "ilyen" jatekban a jatekosok oriasi hanyada egeszen addig, amig a streamer-ek ki nem teszik a "how to break the game and be op under 40 mins" videokat. Utana meg megy a szajhoskodes, hogy a jatek legszanalmasabb fegyverevel a honunk alatt ket utes minden boss(50 szinttel magasabban, mint kellene...). Szoval, bizonyos szempontbol konnyebb, mint a From korabbi jatekai, de egyaltalan nem egy konnyu jatek.

    Az, hogy nekunk sok szaz/ezer ora souls utan csukott szemmel megy a perfekt dodge, meg a boss-ok no hit legyozese, korantsem jelenti azt, hogy konnyu jatek lenne. Csak - mint mindig - a jatekosok megtalaltak a modokat, hogy hogyan lehet szetbaszni es fel ora alatt elerni azt, ami normal esetben a jatek felere/vegere sikerulne.

    De ez meg mindig egy from rpg, es pont olyan is. Ha valaki sajat maganak szetkurja az elmenyt, az a szive joga, ha igy elvezi, akkor tegye, a lehetoseg adott ezzel semmi baj, de ettol meg nem lesz "konnyu" jatek.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák