Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz persil #59601 üzenetére

    "Soha az eletben nem volt olyan quick resume elott, hogy ikonrabokes utan 3 masodperccel mar bent a jatekban voltal, ugyanott/ugyanugy, ahogy abbahagytad."

    De, ez pontosan így működött. És működik most is.

    "Ha szerinted szar - amit tokeletesen elfogadok/megertek - akkor zard be a jatekaidat. Gyakorlatilag "kikapcsolod" a qr-t. Ennyi es nincs tobb fejfajas. Semmit nem kell fejben tartanod."

    Nem akarom bezárni, mert nem tudom, hogy ezzel a játékkal fogom-e folytatni, vagy másikat fogok indítani. Amúgy indítás előtt szoktam rányomni egy quitet, ha eszembe jut, hogy nem ezt használtam utoljára, vagy eltelt azóta már több idő.

    "Egy online jatek meg MINDIG kivag a jatekbol bizonyos ideju inaktivitas utan, amiota inernet letezik, quick resume-tol tokeletesen fuggetlenul."

    Forza Horizon természetesen kiléptet az aktuális játékmenetből, de azonnal vissza is csatlakozik visszalépés után. Kivéve, ha QR van, mert akkor a belső órája teljesen meghülyül, és azt sem tudja, milyen nap van, napi, heti resetek teljesen meghülyülnek. Ha kilövöm a játékot, és újraindítom, akkor megjavul. Offline módba tenni, és vissza nem elég.

    De értem, hogy én vagyok a hülye, amiért nem úgy használom a gépet, ahogy te, és ahogy amúgy évekig használtam, és e remek feature megjelenéséig tökéletesen működött is. :DDD

    Nem fogok amúgy a kardomba dőlni egy ilyen bosszantó hülyeségtől, meg fel sem gyújtom a gépet a szoba közepén rituálisan, hogy aztán minden fórumon köpködjek, hogy az xbox mekkora szar, de hadd jegyezzem már meg, hogy ez így el van toszva, ha már szóba kerül.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák