Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz RudY #5688 üzenetére

    Igazából minden címnél kb. hasonló az arány. Redditen volt valaki aki ezt azzal próbálta védeni, hogy azért ilyen alacsony (torzitott) ez a szám, mert sokan soha nem kötik netre a gépet és úgy játsszák végig, de szerintem kicsit felülreprezentálja azok számát akik az ólommal belét pincébe alufóliasisakban játsszák ki a pókembert PS4-en (amit persze szobabicikli táplál árammal :DDD)

    És igen, ezek a "rinyagépek" sajnos a mai világban eléggé befolyásolni tudnak sok mindent. Pontosabban a szórakoztató ipar termékeit használó felhasználók 80+%-nak (őket hívjuk átlag felhasználóknak, vagy casual-nak) a megítélést a különböző termékek iránt. Múltkor futottam bele egy régi ismerősbe akiből nem nézné ki az ember, hogy tudja mi az a konzol. Valahogy szóba került a PS4 és Xbox és csodálkozót, hogy Xbox-om van, mert ő azt hallotta a neten, hogy az sz*r mert a PS4 mindenben jobb. De hogy konkrétan miért sz*r a box és mi mindenben jóbb a PS azt nem tudta megmondani, de majd a gyereknek is PS-t vesz karácsonyra.

    Alcsi69: azért ezeket a címeket hozom fel, mert ezt barmi sokan ismerik (mint pl a Star Wars-t). A fent említett volt osztálytáram is Spider-Man-t is vesz majd a gyereknek rá, mert csak PS-re van.

    wesder: az még semmi, de a trailer előtt ott volt, hogy Console Launch exclusive (bár lehet mindig az volt, csak elkerülte a figyelmem). Vagyis most vagy SX-re (és One-ra :DDD) jön előbb és később PC-re, vagy majd jön PS5-re is később. De szerintem inkább utóbbi.

    [ Szerkesztve ]

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák