- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz hombre[EU] #5847 üzenetére
CoD, bf, összes multiplatform
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
i@lex
őstag
Közel 500-as game library mellett nekem sokkal várósabb, hogy kismillió év után végre 60fps lesz a standard, ès, hogy végre egy loading screen alatt nem fogom tudni megjárni a mellékhelyiséget...
Komolyan, csak én kapok agyérgörcsöt egy lassú inventory és a többperces loadingok miatt?? Az Fps-dropokról már nem is beszélek...Komolyan senkinek már ezek megszűnése miatt nem insta-buy az új konzol?Fura...
Hol nem fosom le milyen a grafikája a halonak, amikor úgy is mindenki ubisoft és társai játékokkal nyomja.
[ Szerkesztve ]
-
Dawide@axele
aktív tag
Én pont Ps-ről váltanék Boxra!Mivel a játékok egyre drágábbak így a game pass szerintem 1 jó választás lehet hosszú távra!Ebben a generációban kihagyott játékokkal elleszek 1 darabig!Valamint a 2 gép között teljesítményben nem hiszem hogy olyan nagy különbség lesz bár az árazás még lehet döntő!Ha Box olcsóbb lesz nálamis elsőnapos vétel!
[ Szerkesztve ]
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
3L1T3
addikt
HALO esetében ne felejtsétek el azért, hogy ez egy cross-platform játék lesz, hiszen XONE se lesz kihagyva. Picit még én is lábon lövésnek érzem, hogy az MS nem hagyja magára azonnal az XONE felhasználókat és a gépet. De ugyanakkor a jövőt nézve és a cég stratégiáját maximálisan érthető húzás.
Több olyan stúdiója is van az MS-nek akinek nem láttuk még játékát, és tegyük hozzá nem a generáció elején kell durrogtatni, de bemásolom egy előző bejegyzésem amiben kifejtem bővebben a véleményem!
. . . Xbox Series X avagy Microsoft és az XBOX brand jövője, jelene! . . .
- Ha PlayStation szintű AAA játékokat vársz több száz millió dolláros költségvetésekkel akkor rossz oldalt választottál és rossz helyen jársz. A Microsoft jelenleg nem ebben látja a jövőt és hiába vásároltak maguknak stúdiókat, értsétek meg, hogy egy AAA játék fejlesztése minimum 4-5 év főleg ha az alapoktól kell azt elkezdeni.
- Studiók nagy része amiket megvásárolt az MS már kész projektekkel rendelkeztek amikben csak támogatta őket az MS és nem feltétlen exkluzív AAA játékokra voltak, vannak berendezkedve ezek a studiók!
- Ha ezen a platformon akarsz játszani akkor fogd fel, hogy az MS a szolgáltatásokban látja a jövőt. Lásd Game Pass minden játék ami Xbox Studio által készül benne lesz Game Pass-ben, azaz nem kell minden exkluzív játékot megvenned 20-30 ezer forint körüli áron, mert ott az előfizetésed. Game Pass = videojáték NETFLIX! Ez a jövő, ha tetszik valakinek ha nem!
- A SONY 2013 óta teljes egészében a nagyköltségvetésű AAA játékokra amik lineárisak (grafikailag ezért tudnak kimagaslóak lenni) és tele scriptelt jelenetekkel van berendezkedve. Miért? Ők a piacban ezt látták jó megoldásnak, hogy minél több FAN-t gyártsanak ezek a játékok amik hosszútávon elkötelezik a felhasználót az adott platform mellett. Csak, hogy ez nem jövőbemutató és nem ez a gaming jövője. Arról nem beszélve, hogy végigvitted a legújabb Last of Us II játékot 2 nap alatt és nem nyúlsz hozzá többet.
Egy szó mint száz, mert én is fáradt vagyok és marhára unom már, hogy az emberek rosszul látják, rosszul vannak informálva. Az MS nem ígért, és nem is akar ugyan azon az úton járni mint a SONY a PlayStation branddel. Ezt fogja fel mindenki. Az XSX erősebb, és valószínűleg jobb hűtéssel fog rendelkezni mint a PS5. Ezen is tudsz játszani a szokásos AAA játékokkal amik multiplatformok. Szerencsére egyre több japán cím is megjelenik XBOX-ra újra, mert erősítik a brandet. Ugyanakkor 2-300 millió dolláros AAA játákot amit 20 óra altt kivégzel itt nem fogsz kapni sem most sem a jövőben. Mert ők nem ebben látják a jövőt. Hozzáteszem idővel a SONY is változtatásra fog kényszerülni. Elég ha megnézitek , hogy a PS5 nyitó címek esetében is mindenki Horizon 2, God of War 2 és egyéb folytatásokat várt, vár el. De ezt nem lehet 2 év alatt összedobni. Több száz ember több évnyi munkája kell hozzá és dollár milliók. A világ jelenleg is szenved és ki tudja globálisan főleg a játékipar még milyen szinten fog gazdaságilag szenvedni.
TANÁCSOM: Mindenki azt a gépet válassza ami az ő igényeinek a legjobban megfelel. HA teheted mindenféleképp hiteles forrásból informálódj és kerüld a megmondó kapitányokat amilyen én is vagyok! Peace“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
bandi0000
nagyúr
Értjük hogy Cross game, de ésszerű lenne kurva jó grafikàt csinálni rà, azàltal mégjobban ösztőnözve lenne a user, hogy vàltson, emelett nem túl optimalizàlva ki lehet adni prev genre, ami olyan lenne amilyen, de mégis érezné a a felhasznàló, hogy nem engedték el
Xbox One: bandymnc
-
3L1T3
addikt
válasz bandi0000 #5863 üzenetére
2 hónappal ezelőtt hallgattam végig egy kiadó prezentációját. Elmondták 2 évig ne várjon senki nagy durranást, főleg most de még Third Party címek esetén se. Egy decemberi cím esetében konkrétan úgy fogalmaztak, hogy az új konzolokra hiába jelenik meg a játékuk, nem is számítanak annak eladási számaira.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Sefneni
őstag
Szerintetek ha hihetünk a pletykáknak és november közepére lőhető be az SX és a PS5 megjelenése, mikor kezdődhetnek az előrendelések? Nagyon hallgat mindkét fél ezekről a dolgokról.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
mike1334
veterán
válasz Sefneni #5865 üzenetére
Senki se tudja...még árat se tudunk. Szvsz, ha a sony annyira biztos lenne a dolgában, akkor simán benyomnák az infót, hogy "túnájntinájn", de mindkét gyártó megégette már magát a túl magas árcímkével, illetve azzal, hogy a másik olcsóbban adta az ő konzolját.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Neoteric
addikt
"HALO esetében ne felejtsétek el azért, hogy ez egy cross-platform játék lesz, hiszen XONE se lesz kihagyva. Picit még én is lábon lövésnek érzem, hogy az MS nem hagyja magára azonnal az XONE felhasználókat és a gépet."
Na most akkor melyik? Mikor a Sony bejelentette, hogy a PS5 cimek nem mennek majd PS4-en, akkor azt mondtad, hogy arcon kopik a vasarloikat. Vagy mindketto, csak epp befigyel a kettos merce?
PSN: ne0teric_sAN
-
hombre[EU]
veterán
úgy akarsz lobbyzni az xbox mellett,hogy a playstation játékai nem "jók" (lineáris, singleplay. scriptelt?), meg nem jövōbe mutató, nem a gaming jövōje...miközben a most bemutatott játékai pontosan ugyanezt az utat járják? fable,avowed,hellblade,medium,tell me why,stalker stb de még a halo is ide tartozik
philspencert reggeliztél?Life, Uh, Finds A Way
-
3L1T3
addikt
válasz hombre[EU] #5872 üzenetére
Véleményemet osztom meg, nem lobbizok én sehol! Jót játszom és várom a God of War folytatását vagy éppenséggel a Spider-Man-t. De helyén tudom kezelni mind a két gyártót!
(#5871) Neoteric Most is tartom, jelenlegi helyzetben 110M felhasználó totális arcon köpése az, hogy rájuk erőlteted , hogy vegyék meg az új gépet. Oké, hogy ez így volt ezelőtt 7 és 14 évvel, de azért azóta rengeteg dolog változott.
Ha eleve kisebb tömeget tudtál magad mellé állítani azokat sokkal hamarabb eltudod veszíteni ha hirtelen elengeded a kezüket! Ez megint a két cég különböző stratégiája.
Cuki vagy , hogy tőlem idézel de legalább minden hozzászólásomat megtudom magyarázni!
(#5872) hombre[EU] Ízlések és pofonok, de számomra nem az a játékok jövője, hogy scriptelt, QTE, linearitással rendelkező játékokkal játsszam folyamatosan. Nekem az Uncharted ezért nem volt soha se szórakoztató.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
NyMRooD
őstag
De vannak xbox one s-re is megjelent játékok amelyektől messze levannak maradva és ez a probléma. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a one x-et ha nem használják ki, akkor fölösleges a 6TFlops (de ez nem igaz mert nem egy játék kihasználja).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
cenobita
csendes tag
Ez az Xbox Series X topikja, még jó hogy itt össze lehet hasonlítani a két konzolt az Xbox javára, míg ps5 topiknál lehetet elmenni aztán új topikot nyitni .
De a legtöbb játéknál bizony az xbox shown nem volt feltüntetve az xbox one, ami engem nem zavar inkább használják ki a series x erejét. Úgy, hogy várjuk ki hány játékot adnak még ki jelen generációra.
Halo 5 meg eleve xbox one-ra készült (sokan ezzel magyarázták a csúnya grafikát).
Meg miért is erőltetnék ránk az új hardvert? Lehet, hogy van valami okosság a ps-ben, hogy amint megjelenik a ps5 utána már nem lehet bekapcsolni a ps4-t soha?
Érdekes, hogy most minden tulajt érdekelnek az exklúzívok, eddig csak a tulajok 10%át érdekelte állítólag. -
hombre[EU]
veterán
nekem ez már lobby szagú,ha nem akkor oké de az hogy a platformot csak az ancsartiddal kötöd össze ,ami 4éve jelent meg, pedig azóta 1,2,3,4,5 (fene tudja mennyi) AAA openworld játékot adtak ki (multiplat.okon kívül)...
igazság az,hogy az xgs harmatgyenge(tisztelet a kivételnek),nem kell ōket védeni,mert még rosszabb lesz
elō van fizetve az egy év gpu-m és a show után megtudtam miért ilyen olcsó...annyit ér. már egy éve nem hoztak semmi komolyat és ahogy láttam még egy évig ugyanez várható
az xbox ökoszisztémával semmi gond egyébként,jó konzolok,jó rendszerLife, Uh, Finds A Way
-
Bluverkill
tag
Teljesen egyet értek veled. Viszont azért őár dologba bele kötnék.
MS-nek is lesz nagyobb címe ami 200-300 millióba fog kerülni. Nem mindegyik cím lesz ez mert az MS nem olyan stúdiókat vásárolt fel. Inkább tehetséges csapatokat akik tudnak új dolgokat alkotni. Sok csapat emiatt olyan dolgokhoz nyúlhat hozzá amikhez mondjuk máshol nem nyúlhatna hozzá. Ninja Theory is egy ilyen csapat aki nem akart a AAA gépezet tagja lenni hanem inkább érdekes új dolgokat szeretnének alkotni. Viszont ettől függetlenül van azért olyan csapat amit 200-300 milliós projektre hoztak létre. Ez pedig a The Initiative. Szóval azt hogy nem fogsz kapni nem igaz. Illetve azért még meg említem a Playground Gamest akik egy nagy AAA stúdiónak megfelelő ember számra bővülnek (kb 400-500 fő) ez azért is érdekes mert itt a 343-mal ellentétben nem amiatt nő ekkorára a stúdió mert van egy franchisa amit minden fronton felügyelni kell. (mert a 343 bizony amiatt majd nem 600 fős stúdió mert minden Halo-hoz kapcsolodó dolgot felügyelni kell) -
mcwolf79
veterán
válasz hombre[EU] #5885 üzenetére
Azért még mindig nagyon megéri a GP. Huszonezer Ft -ért kapsz egy rakat játékot , van köztük AAA játék is . MS ex még ugye nem jön egy darabig , de azért elég bő még így is a választék .
Másik dolog : Az a baj az OW-ökkel , hogy még a csapból is az folyik . HZD szép meg jó , de kb. az utolsó harmada beleesik a szokásos OW hibába , mocskos repetitív lesz . Vegigtoltam, de csak “muszájból”. Mocskosul untam a végén . Persze ez egyéni preferencia kérdése , de én a másik oldalról egyedül az új GOW-ot fogom hiányolni , de majd sógor gépén végigtolom . A többi Sony ex vagy hidegen hagy , vagy van MS alternatíva .Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
3L1T3
addikt
válasz hombre[EU] #5885 üzenetére
Hidd el nincs semmilyen lobbi. Jobbat játszottam a PS exkluzív játékokkal az előző genben mint az Xbox-al! Ettől függetlenül a stratégiával jobban tudok azonosulni, mert számomra előrébbmutató.
-
mike1334
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy meddig lesz még ilyen kedvező áron..nekem elég sokáig volt folyamatosan, de most hogy lejárt, sztem csak egy havit fogok venni a The Tourist meg a Kiwami 2 miatt. Tarcsiba azért van még vagy fél évnyi kódom, sose lehessen tudni alapon
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
válasz mike1334 #5891 üzenetére
Szerintem ez a havi 4200ft marad. Ha lejàr majd ez a 18 hónap ami van, én nem fogom sajnàlni a teljes àrat rà mert megéri. Gold amúgy is kell, meg benne lesz még az xCloud is.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bep
őstag
Forza még 2 évig szerintem biztos nem jön, ezért vagyok szomorú leginkább, bár addig pörög más motorsport téma. Nem mutattak belőle semmit sem, mert az az 1 perces valami, mintha meg se történt volna, meg only XSX. SoD3 szintén. AoE4 még ami most izgatna, de szintén zenész. Esetleg Fable, de még az is a messzi-messzi galaxisban van egyelőre.
Grounded-t próbáljuk majd, az a látottak alapján bejövős és legalább meg is jelenik. -
Wesder
félisten
Nem azt mondtam hogy ezek mind hsmarosan jönnek, csak hogy szerintem ez egy jó gamepass lista.
Teszem azt nincs Pass-om, de jön a Fable, nem kell megvennen, csak elnyomok egy havi GamePass-t hogy végogtoljam. Bőven megéené szvsz.Grounded demo-t próbàltad?
Egyébként a keddi megjelenés csak egy EA, hogy ténylegesen mikor készülnek el vele azt nem tudni.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bluverkill
tag
Fable-t már egy idő óta készítik. 2017-ben jöttek az első emberek a Playgroundba. Akiket a Fable miatt vettek fel. 2018 elején már elkezdték szerintem a játék ki gondolását. 2019-ben már a fejlesztést is elkezdték. 2019 áprilisában nyítoták a másik stúdiót a Playgroundnál.
-
Wesder
félisten
Persze, addig tudsz vele jàtszani, ameddig jelenleg készen vannak, ami fogalmam sincs mekkora része a jàtéknak. Mondjuk én csak erődöt akarok építeni, meg túlélni. Màr ki is néztem egy biztos helyet a demóban.
[ Szerkesztve ]
-
soundsonic
aktív tag
Tárgytalan már
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest