Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Ez a quick resume nem semmi mutatvány!
Tegnap du. játszottam Forza H4 és FM7-el, majd kikapcsoltam a gépet, áramtalanítottam is a hosszabítót is majd most de. bekapcsoltam és a FM7-et 5 másodperc alatt ott folytatta ahol tegnap kikapcsoltam! -
addikt
FH4 -nél nálam is volt már ilyen 2x, de a többi játéknál még nem.
Viszont olyan többször is volt szintén FH4 esetében, hogy QR betöltésnél bezáródott a játék. Szerintem nála (/náluk) még nincs teljesen rendben.
Szerk.:
Meg valószínű máshol is akadnak még hibák, csak én nem találkoztam velük.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
mcwolf79
veterán
Ide is beírom, hátha érdekel vkit:
Hàt a FIFA nextgenről:
- valamivel talán élesebb textúràk
- van füst a nézőtéren
- lehet már jobban kihasználja a játék az SSD-t , mert mintha gyorsabban töltene be a játék.
Ennyi.+ ja , és a menüben most már dőlt a betűk stílusa , gondolom hogy új hatást keltsen
Azt tudja valaki , hogy SX-en fent kell hagyni a régebbi verziót is? Már csak abból gondolom ,mert a régi játék mérete 43 GB, az SX verzió pedig 35 GB.
Kipróbáltam, le lehet törölni a régi verziót. Ez a méretet tekintve érdekes, hogy a nextgen verzió 8 gigàval kisebb.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Dzsoki92
senior tag
Sziasztok,
Szombathelyi MM-ben volt esetleg valaki mostanában ? Telefont sajnos nem veszik fel, emailre sem válaszolnak. Szombaton mennék Szhelyre és beugranék egy SS-ért.
Köszönöm,
-
30z.Samu
félisten
válasz l.skywalker #26508 üzenetére
A Dragon Quest is rajta van a listámon, amit majd végig szerettem volna vinni még az előző genben, szóval király!
Sic Parvis Magna
-
bagyulajuve
addikt
Arctis 1 Wireless for Xbox - ilyet lehet valahol kapni Magyarországon?
Resistencia eterna
-
axlfsi
veterán
Nos, kozel egy honap Series X hasznalat utan, mondom, mi a legidegesitobb bug. Kivancsi vagyok, nalatok is elojon-e.
- Jatszom, vegeztem, kikapcsolom a kontrollerrel. Csippan, villog parat az X gomb, kikapcsol, ahogy az kell, majd 1mp utan UJRA BEKAPCSOL, magatol ... ilyenkor a kontroller(eket) nem ismeri fel, mintha nem lennenek parositva (de parositani sem lehet).
A workaround, hogy kezzel ki kell nyomni a szemet (cold restart/off) es utana a kovetkezo bekapcsolaskor jo lesz...
Eleg idegesito (nem vagyok alfabetagamma ringekbe...).
Ezt most gariztatni kellene, vagy kozismert bug, csak meg nem javitottak es varjak turelemmel?
Nalatok szokott ilyen tortenni?
Nem minden alkalommal, de azert 10-bol kb. 4-5 akalommal tuti...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
őstag
hm, nekem is fekete képernyővel indul de 2 másodperc alatt bejön a zöld xbox logo és betölt, nekem működik, ezért is postoltam.
Tegnap ki is próbáltam, hasznos hogy ebben is van onscreen controller, meg nyílbillentyűkkel, enterrel is lehet navigálni a menüben. Így nem kell kontroller ahhoz hogy csak ránézzek hol tart egy letöltésaxlfsi:
csak egy tipp, nem lehet hogy hdmi-cec-en keresztül a TV kapcsolja vissza?[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
válasz axlfsi #26562 üzenetére
ilyen nem volt, ezek szoktak néha:
- controller kikapcsol magától --> controller bekapcs és oké
- controller bekapcsolva marad, azonban elveszti a kapcsolatot a géppel --> ilyenkor konzol kikapcs és várakozás, hogy a controller magát kikapcsolja --> konzol bekaapcsolásaez utóbbi elég idegesítő, de főleg új játék felrakása utáni első indításnál fordult elő eddig
Resistencia eterna
-
vg
addikt
válasz Elektrosokk #26567 üzenetére
Nem vicces, szánalmas.
-
Madoc
veterán
válasz bagyulajuve #26565 üzenetére
Ilyenem se volt eddig egyszer sem, se kontroller jelvesztés se fagyás se semmi rendellenes. Valamelyik nap mikor írták hogy a tv-t nem kapcsolja be az xbox akkor nekem se kapcsolta be, de konzol ujraindítás óta működik az is.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
addikt
-
ssgt1981
senior tag
Szerintetek mikor kapjuk meg a Kv-tól a Cp2077 kódokat?
-
mcwolf79
veterán
válasz IntelKiller7 #26579 üzenetére
De eddig kettő volt . A régi lastgen (eddig azzal indult) , és az XS ikon. A patch előtt az XS-sel nem tudtam indítani,a patch óta azzal megy. De mint mondtam másmilyen is lett , és nem hinném hogy csak placebo. Pl. füst emlékeim szerint nem volt a régi verzióban, most van. Valamint a kép is mintha élesebb lenne. Plussz ugye az említett gyorsabb töltési idő. Szóval nem hinném , hogy megkaptuk az új patch-et, és a "nextgenny" grafiksz majd külön holnap élesedik be. Sztem szimplán elqrtak vmit , és már ma is játszható a cucc.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
axlfsi
veterán
válasz Gabesz84 #26564 üzenetére
Igen, a CEC-t, mint lehetőséget alkalmazom és be van állítva. A konzol kikapcsolása, kapcsolja a TV-t is ki, illetve, amikor bekapcsolom a konzolt, az bekapcsolja a TV-t is.
Na, de ennek ez a lényege. Nem szeretném kikapcsolni, ha egyszer itt ez a feature és arra van kitalálva...
... vagy ez most bugos lenne (és official?).
Ti használjátok a CEC-t feature-t?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Zoleee83
addikt
Kiírom már akkor, mert naponta megkérdezik párszor, hogy:
- Mikor kapjuk meg a CP2077 kódot?
- A megjelenés napján (Dec.10.-én), email-ben érkezik, mondá vala a KV ügyfélszolgálat!* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz JenciHUN #26572 üzenetére
Már tegnap óta tölthető és játszható a nextgen patch, kiadták hamarabb:
"Most players who've purchased #FIFA21 on current gen consoles can now download & play the PlayStation 5 or Xbox Series X|S version. Worldwide availability will follow as we ramp up towards official launch on December 4." [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
vendingo
veterán
BF5 játszható egérrel és billel? Nekem nem akart működni, beállítást se találtam hozzá.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
gabriel26
tag
Azert reddit-en elegge mergesek az emberek Cold War temaban
"Well i am very disappointed. Spent a money on the game, what i can play 10 minutes in single player. On the second map, when i have to look in to the binaculars, it crashes. After the 3rd crash destroyed my series x console and i had to do complete factory reset on it. I have the proper series X version. I am very pissed because the shop not refund me because its a software. Now i have a useless game and nobody want to buy it, because everyone knows its garbage and crashing. I will throw it in to toilet and make a crab on it, and upload it to youtube..." -
JenciHUN
aktív tag
válasz l.skywalker #26589 üzenetére
Én hibám, ezt nem láttam és magától nálam nem indította el a letöltést - most manuális indításkor elindult és tölti.
-
vendingo
veterán
válasz l.skywalker #26592 üzenetére
Kár. :(
Nem tudok kontrollerral játszani.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
prokxy
veterán
válasz vendingo #26598 üzenetére
Sajna a Destiny2 sem tolható egér-billel, meg kell tanulni kontrollerrel játszani. Nem olyan vészes az, csak türelem + idő. Single-ben kell sokat játszani azt nem idegel ki legalább.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest