Új hozzászólás Aktív témák
-
-FLY->
őstag
Gears 5-höz nincs magyar felirat? Úgy emlékszem a 4-hez volt.
-
natë
nagyúr
Hogyan ajánlott használni az XSX-et? Vertikálisan vagy horizontálisan? (a hűtés/lemezek miatt)
-
Hypper°
csendes tag
Call Of Duty Black Ops Cold War Xseries X
Most végeztem a kampánnyal!
Öszefoglalva:
Nagyon rövid
Tetszett a story
Jó újitásokat láttam benne
A halucinálos pálya állom szép megmutatta mire képes az XSX
RAY TRACING NAGYON KOMOLYAN ADTA NEKEM
Az XSX végig hibátlanul teljesített nálam
Lemezes verzióval![ Szerkesztve ]
-
zozika84
őstag
Skacok a series x es c9-es tv egyuttessel kapcsolatban szeretnem kerdezni, hogy az xbox menuben a "YCC 4:2:2 engedélyezése" be legyen pipálva, vagy sem?
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
boost
addikt
válasz zozika84 #21410 üzenetére
ezt nézdd végig ahhoz, hogy a paradicsomba kerülj: LG CX/ C9 Recommended Best Settings for Xbox Series X (4K ...www.youtube.com › watch
-
toompa
őstag
Üdv urak!
Ha a T is úgy akarja, jövő héten érkezik a Series S.
X360 volt csak boxból előtte. Van mit pótolni.
Olvasgatok, figyelek hogy mivel érdemes játszani.
GPU aktiválva.
Marad a várakozás. -
ClydeBeka2
őstag
válasz kazuma921 #21270 üzenetére
Jelen! Nagyon szép a képvilág, a zenék se rosszak. Teljesen jó, ha csak kevés időm van gamelni és relaxálni akarok kicsit.
Az EA játékokra pörögtem még rá most, hogy bejött a GamePass kínálatába, viszont a FIFA20 és az NFS Heatnél is előjött a hiba, hogy betöltés végén egyszerűen megakad és nem tölt be a játék. Újraindítás megoldja a problémát, de remélem nem fordul elő többször
Esetleg másnak volt ilyen hibája? Vagy az okozhatja, hogy kapcsolódnia kéne a netre és várjak még(kb. 2 percig néztem a betöltő képernyőt)?
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
zozek
tag
Valakinek meg van az új cod series s gépen?
Mennyi helyet foglal? A kampány rész törölhető külön?Volt valami ilyesmiről szó. -
hadam98
senior tag
Nem tudni mi van az Xbox Next-Gen Minecraft Ray Tracing grafikával? Ezer éve láttam még az előzetest de ahogy nézem nincs még bele rakva....
-
addikt
válasz ClydeBeka2 #21422 üzenetére
Nekem egyiknél sem volt ilyen gondom.
Net mindig van, így nem tudom nélküle hogy fut...de a loginnál biztosan kell a FIFA -nak, mert akkor szinkronizálja le az accountot a szerverrel. Utána el lehet utasítani a csatlakozást, ha nem online módokat választasz.
NFS -nél nem vágom, kb. 10-15 percet futott nálam.ZX Spectrum - Commodore 64
-
tutis
őstag
tudnátok ajánlani külső ssd/hdd usb kábelt S-hez? külföldi webshop is jó.
[link] eddig ezt találtam csak, ez van vagy más is jó?http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
batai15
félisten
Gamepadra tokot meg thumbsticket ki mit ajánlj? Médiába 2400 lenne ez a venom kit éri az árát ?
-
axod
tag
Sziasztok! Valaki találkozott problémával Series X controller + jack esetén? Egy Marshall Major fejhallgatót használtam eddig One X-en hiba nélkül, most bedugva Series X controllerbe viszont a jobb oldali rész sistereg, és coop-nál kicsit recsegve hallottam a társam...
Másik fülessel nem tapasztaltam, viszont ott a mikrofon nem működött (Iphone füles, itt szerintem a csatlakozó a ludas). Firmware-t frissítettem a controlleren. -
EasyLife
aktív tag
Soroksári mediamarkt vagy auchanba nem tudja valaki van-e még series x?
-
addikt
válasz batai15 #21427 üzenetére
Venom -ból a felragaszthatóra gondolsz? Mert akkor inkább a “belebújós” szilikon tok. Én Aliról rendeltem. Itthon nem tudom mennyire van már az újhoz...
Grippből szerintem szintén nem az igazi a Venom -os. A 4 -es csomagban 2 -nek recés a teteje. A másik 2 kicsit csúszósabb. Illetve amúgy is keményebb, nem túl tapadósabb az anyaga. Az viszont kétségtelen, hogy jobban passzol, mint a noname modellek többsége. Utóbbiból elég sok van a neten, mert nincs eltérés méretben sem az One verzióhoz képest.
Viszont amit feljebb említettem...sok noname gyártónak szélesebb a joy -ra való védőgumija. Ez azért probléma, mert használat közben hozzáér magához a kontroller házhoz....ha van a kontrolleren még egy szilikon tok is, akkor meg főleg.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
axlfsi
veterán
Az megvan, hogy a Series X, ahogy ébreszti (CEC be van állítva) a TV-t (55XH9096) bekapcsoláskor, egy tizedmásodpercre PS5 reklámkép fogad??
Most még háromszor megcsináltam egymás után ugyanezt a folyamatot, de nem sikerült produkálni újra... Tudom, nem hiszitek el,... Én sem hinném, de igaz, életemre esküszöm! Elképesztő,... Arra tippek, hogy a 4k@120hz beállítás miatt, "konzolnak hiszi a TV", ...de akkor is hülyeség... Nem értem... Nem térek magamhoz!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
boost
addikt
Sokáig gondolkodtam, hogy hova tegyem az X-et. Eredetileg S lett volna, az ment volna a Kallax szekrénybe, de ehhez az X túl nagy, és a kábelek is rossz helyen vannak hozzá.
ma megszületett az ötlet! Lábtartó vagy lábmelegítő lesz az íróasztal alatt. Ùgyis elég stabil a cucc.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Egy dolog nem tetszik a konzolban (?). Tolom a SW Jedit, es a QTE-knel a LT-t olyan formájú ábrával jelzi, mintha LB lenne. Nekem ez nagyon zavaró, mert ugye nem a gombrol akarom a feliratot olvasni, hanem a gomb formája alapjan megismerni, hogy az shoulder gomb vagy trigger.
W | W | H | W | W | W | H
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest