Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgt1981
senior tag
Nektek működik a quick resume? A gears 5 és valhalla közötti váltásoknál próbáltam, de nem működik
[ Szerkesztve ]
-
arewan
csendes tag
Ha valaki játszik lemezes játékokkal, megosztaná a tapasztalatait?
Videókon, egy-két említésben láttam, hogy hangos tud lenni az olvasás, ezért főleg az érdekelne, hogy a telepítésen, indításon kívül hozzányúl-e játék közben is.Néhány játéknál tetszenek a dobozban járó extrák, ezért alapvetően teljes árúak között inkább ilyenek érdekelnek egy csendes hálószobában.
-
Steve1207
veterán
válasz Hunt3r22 #21201 üzenetére
Érdekes átböngészgetni a hozzászólásokat a és hibákat, egy-egy kirívó típus van, a többi inkább szoftveres lehet szerintem is. Valhalla és CoD viszont előszeretettel hibázik.
De ezek a "házi" megoldások is érdekesek, insiderből való kiléps, hdr kikapcsolás, 60Hz-re visszaállítás, mind sw-re utalnak. Kivéve, ahol folyamatosan kikapcsol.Valaki említette a kontroller problémát, erről is írtak, hogy eldobta, nehezen csatlakozott, szóval ez se egyedi eset.
.
-
-
HELLAFLUSH
őstag
A meghajtó zúgást szerintem okozhatja eldeformálódott lemez is.
Anno a 2000-es évek elején belefutottam pár olyan lemezbe ami zúgott a meghajtóban, de más lemezekkel viszont nem jött elő a zúgás. -
hombre[EU]
veterán
Digital Foundry: Watch Dogs Legion RT PC vs. Consoles
lényegében az RTX2060S-nek felelnek meg (ebben a játékban)
Life, Uh, Finds A Way
-
30z.Samu
félisten
Este én is kipróbáltam végre az új AC-t és azt kell hogy mondjam hogy kb 1-1,5 óra után hogy elég érdekes egy játék. A grafika baromi szép, a story-ból nem tudok ugyan sokat még, de kezd felcsigázni. Nem vagyok egy AC fan, de eddig élem ezt a viking életmódot. Bár csak az Origins-el játszottam előtte, az Odyssey-vel nem, de itt mintha átgondolták volna kicsit a harcrendszert vagy nem tudom. De nem emlékszem, hogy az Origins-ben így nézett volna ez ki. De tetszik és maga a játék is bejön eddig, viszont szerintem S-en is mehetett volna simán a 60fps, a gép bírná.
Sic Parvis Magna
-
craftsman01
senior tag
válasz hombre[EU] #21213 üzenetére
Ezek után mondják ,hogy nem lehet az S-re optimalizálni.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
30z.Samu
félisten
válasz craftsman01 #21215 üzenetére
Lehet, csak lusták. De szerintem fogunk még látni "csodákat" S-en is.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz hombre[EU] #21213 üzenetére
Szerintem erősebb az RTX 2060s-től, már csak abból ki indul a, hogy a barátomnak 2070s van és 1440p-ben rt bekapcsolva néhol be esik 30 fps alá... ellenben a series x “4k”-ban tartja rt bekapcsolása mellett a 30 fps-t
-
bazccka
tag
válasz MultiDoodad #21217 üzenetére
Evidens, hogy erősebb az rdna2 architektúra.
-
Bad Pritt
félisten
Hehe, megjelent odaát a Demon's Souls, szóval a MS le is árazta a Souls játékokat a store-ban.
Kar, hogy a DS 3 30fps lockot kapott, baromi jó lenne 60-nal tolni...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Vasy09
őstag
Nálam tegnap olyat játszott az sx, hogy bekapcsoltam, elindult, bekapcsolta a tv-t, majd a tv maradt fekete képernyős, s annyit láttam hogy 16:9 és a HDR között váltogat folyamatosan, de képet nem adott!
Csak a teljes áramtalanítás segített! Nem tudom mi volt a nyűgje, de pillanatra beparáztam!Gamertag: Vasy09
-
hombre[EU]
veterán
-
vaguny
tag
válasz Vasy09 #21223 üzenetére
Szia,
Azért előfordulnak érdekes dolgok.
Nálam is volt egy kis para tegnap, egyelőre egyszer fordult elő ugyan, de ijesztő volt.
Energy saving-ből kapcsoltam be a konzolt, megjelent a dashboard, majd feketére váltott a kép, majd újra viszajött, és ez ismetlődött folyamatosan...csak kikapcsolás után tudott rendbe jönni...
(...és volt egy olyan crash-em is Cold War közben, hogy a gép ki is kapcsolt)Remélem egyedi/egyszeri esetek voltak!
-
Alexios
veterán
válasz MultiDoodad #21217 üzenetére
Mondjuk érdemes megnézni a videót, mert pont ez a lényeg, hogy pc-n olyanokat kellett állítaniuk hogy az xbox beállításait lemásolják, amit a menüből nem is lehet. Szerintem elég egyértelműen levezetik hogy de, ebben a játékban 2060s szintjén van. Közben megemlítik azt is, hogy más játékban(Gears 5) akár 2080 szintjén is van.
-
Esdeath
csendes tag
válasz hombre[EU] #21224 üzenetére
Series x gpu ja kb 2080 vagy 2080ti közé tehető. Volt már róla teszt valahol. Google a barátunk.
[ Szerkesztve ]
-
-
mcwolf79
veterán
válasz Bad Pritt #21222 üzenetére
Odaàt be sem merem írni, de tegnap néztem belőle stream-et. Az előzetes screenshot -ok alapján àlleejtősebbnek gondoltam. Szépnek szép , ugyebár klasszisokkal szebb mint az eredeti, de a textúràkat és az effekteket leszámítva (plussz ugye a felbontás) nem érzem azt a legtaglózó làtvànyt a Dark souls 3-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
-
hombre[EU]
veterán
-
mcwolf79
veterán
válasz mcwolf79 #21234 üzenetére
Félre ne értsetek : szép a játék, én is el bírnám viselni XSX-en. De az előzetes screenshot -ok és videók alapján én nagyobb grafikai durranásra számítottam. Azt sem vitattam, hogy a PS5 bivaly gép. Vitathatatlanul brutális az a gép is.
Na felbukkant az első PS-harcos megvédeni a mundér becsületét. Véleményem lehet , vissza lehet fáradni a kék topicba !
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
-
Jovanny2
őstag
A már másnál is előjött, kontroller nem párosodik a géppel restart után, és a sync gomb sem működik a boxon problémára nekem 100%-ban megoldást nyújt, ha a külső vinyót lehúzom a gépről addig. Utána azonnal működni kezd a sync. Már X-nél is csinálta régebben. Szerintem egyébként, ha formázva lenne, és újra inicializálná a box, jó lenne, de 2TB játékot nem áldozok be emiatt. ;)
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
kory24
őstag
Azonnali bekapcsolas módnál van olyan, hogy ha az xbox ki van kapcsolva, akkor kapcsolja ki a tárolót.
Ha ez be van pipálva akkor kikapcsolva nem fogja frissíteni a játékokat, vagy frissítés idejére bekapcsolja tárolókat?De ha nincs be pipálva akkor meg folyamatosan bekapcsolva tartja majd belső ssd és külső meghajtókat is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest