- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz Zoleee83 #15468 üzenetére
én épp lakásvásárlás/költözés közepén vayok, fogalmazzunk úgy, hogy a 4K HDR 10bit 60Hz is elegedő lesz nekem, más prioritsok vannak most mint TV, szóval én nem
másioknak monom, hogy a piac tele 2.1-es HDMI-vel...ami nem jelenti azt, hogy a panel kapásból udja majd a 4K ÉS 120HZ-et......4K vagy 120Hz-et simán, de olyankor a 120Hz átalában csak Full HD (Sony esetében idei csúcskategória is ilyen...konkrétan LG nem adta oda nekik idei évre azt a panelt gondolom )
most amúgy én LG CX-et vennék mérettőlfüggően 55 vagy 65"-ban....mármint helytől függően kinek mi és hogy fér el
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Dreimus
senior tag
válasz Jovanny2 #15501 üzenetére
Sajnos érdemes utánna nézni a gyártóknak, mert a hibás gyártói adatok elég gyakoriak manapság, mert összevontan kezelnek több modellt, aztán találd ki mit is tud a tv
-
Zoleee83
addikt
Köszi mindenkinek az infót, meg a linkeket, ment is minden a kedvencekbe, majd olvasgatok.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
frankdelgado
őstag
Hmmm. Ha tènyleg ilyen jók lesznek ezek az új konzolok...èrdemes lesz beruhàznom egy színes tv-re?
-
Lifer092
senior tag
válasz frankdelgado #15507 üzenetére
Szerintem hagyd. Én Junoszt TV-hez kötöm majd az SX-et, koax-hdmi átalakítóval.
-
MaxxDamage
félisten
Elvileg tudja/támogatja a VRR-t is a TV-m [link]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
mcwolf79
veterán
Amúgy ez valaki Watch dogs legion-ös poén, hogy a store-ban az összes Ubis játék képén kicserélték a fejet egy disznó fejére? Vicces amúgy 😁
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
krx21
nagyúr
válasz MaxxDamage #15500 üzenetére
vario refresh rate.
Ez nem az Nvidia és nem is az AMD megoldása... -
kzoli89
tag
Sziasztok!
Alapvetően nem követem annyira az eseményeket, de azt lehet tudni, hogy mikor jár le az embargo a teljes rendszer bemutatásra?
Köszi,
Zoli -
MaxxDamage
félisten
De lényegében tudja a TV-m(?)
Ma Updateltem a TV-t, erre a verzióra gondoltál? [kép]
Nekem érdemes lehet Series X -re beruháznom?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
nagylaci6417
aktív tag
válasz MaxxDamage #15531 üzenetére
kösz az infot tegnap este még nem volt.
Érdemes . -
kory24
őstag
A jelenlegi kontroller kompatibilis lesz a sx-hez?
Illetve a venom akksik bele mennek az új sx kontrollerbe? -
kory24
őstag
Köszönöm :R
És a Turtle Beach 600x fejhallgató is? (első gen)
-
30z.Samu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest