Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoleee83

    addikt

    "A Commercial Times úgy tudja, hogy a MediaTek 7 nm-es chipekre vonatkozó foglalásait lemondta a TSMC, hiszen ezek többsége a Huawei-nek lett szánva, azt viszont már nem szolgálhatják ki a korlátozások miatt. A felszabaduló kapacitást az AMD szerezte meg, és állítólag majdnem minden chipet az új konzolokhoz kért. Decemberig elvileg 1 352 000 konzolos APU-t szállíthatnak le, ez pedig nagyjából a nyolcada annak a mennyiségnek, amit az idei év második felére berendelt az AMD. Jelenleg a gyártás nem túl hatékony, a chipek majdnem fele nem felel meg a minőségi követelményeknek – a helyzet azonban sokat javulhat az év végére, de a konzolhiány így is kitart majd 2021 közepéig."

    @jarnyz - Köszi!
    @wesder - beszúrtam a Judgement-et a 3 és a 4 közé ;) A Gears 2-vel játszottam hosszú évekkel ezelőtt még felújítatlan állapotban, biztosan másképp néz majd ki Series S-en.
    Szóval szép kis lista lett, nem fogok unatkozni, közben ismerős Home partnert is találtam, hosszú GP Ulti előfizuval, ő meg megkapja az én könyvtáramat + amit össze vásárolgattam az elmúlt napokban.

    [ Szerkesztve ]

    * You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

Új hozzászólás Aktív témák