Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz Beniii06 #11149 üzenetére
ok, mondjuk lehet a nextgen openworldöket másképp fogják elindítani,mint most (kevesebb területet kell bent tartani)...de nem errōl volt szó. és ha azt nézzük,hogy már 10GB-ot fognak gpu-ba tölteni+kirakni, hát nem tudom az instantból mi marad
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
Aaron Greenberg:
"We more than doubled our studios over the past year, and as these new studios are transitioning, some of them had existing arrangements to publish games across multiple devices, but going forward these new studios will focus on making games for our platforms and we have no plans to further expand our exclusive first-party games to other consoles."
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #11155 üzenetére
Miért? Miről beszéltek? Gyorsabb betöltésről, és tényleges fast travelről nem?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bogyi007
veterán
válasz Wesder #11156 üzenetére
Tehát az X esetében a tárhely 78%-lesz használható, akkor így a Series S esetén kb 400 GB lesz a felhasználható terület nagyjából?
Az voltaképpen korrekt.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pzstm
titán
válasz Wesder #11156 üzenetére
mindekitől látom hogy a quick resume mennyire durván jól megy back comapt esetében is...eddig minden átlaguser kipróbálás nélkül mondta hogy soha semmi értelme nem lesz
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Wesder
félisten
Hàt engem rettentően zavart, hogy mondjuk Crash-ezek, aztàn Rocketezni tàmad kedvem, amit ha megunok és visszamennék Crash-esni akkor vàrhatok arra a tràgya betöltésre. Imàdmi fogom ezt a QR funkciót màr most làtom. BC címből azt hiszem 4-5 lehet egyszerre "nyitva" míg S|X címből talàn 2 vagy 3.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #11167 üzenetére
Az igen.
Még nem tudok videókat nézni, de jól hangzik.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #11165 üzenetére
Mivel logikusan végiggondolva a QR úgy működhet, hogy az aktuális memóriaállapotot kirakja a belső SSD-re. Ezért működik pl. akár külső HDD-n lévő BC-s játékokkal is, hiszen magán a belső SSD-n lehet egy fenntartott 40-50GB-os rész ami csak erre lehet használni. Mivel a BC-s játékoknak max. olyan 9-9,5GB-os memory dump-ja lehet, ezért azokból természetes, hogy több tárolható így, mint a ~13GB foglaló natív SX játékokból.
Amúgy érdekes ezek a betöltési idők mert lényegében ahány teszt annyi idő, és van hogy akár 20mp különbség is köztük.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bogyi007
veterán
válasz hombre[EU] #11164 üzenetére
Akkor viszont szívás van...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
hombre[EU]
veterán
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #11136 üzenetére
+1. Egyet kell, h értsek veled, én is nagyobb gyorsulásra számítottam.
Szerk.: Annyit azért még hozzátennék ehhez, h szerintem nincs túl nagy jelentősége. Szval OK lesz így is. A lényeg, h gyorsul. De egy "kicsit" tényleg túl lett hypeolva ez is.
[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
válasz hombre[EU] #11171 üzenetére
24000-ért vettem bontatlan 860 QVO 1TB-os ssd-t, amit azóta beépítettem a One-X gépbe, szóval ki lehet fogni viszonylag olcsón is ezeket (bőven 100€ alatt). SX megjelenése után repülni is fog külső dobozba, és előző generációs játékoknak tökéletes lesz.
-
hombre[EU]
veterán
válasz elder troll #11176 üzenetére
ja persze olcsóbban is megoldható, de én ilyen out of the box külsō ssd-re gondoltam
Life, Uh, Finds A Way
-
boost
addikt
válasz hombre[EU] #11177 üzenetére
én sima EVO SSDhez 3000 forintért vettem USB3 házat
-
hundai
aktív tag
Ki hogy oldaná/ oldotta meg akár az előző geneknél a vezetékes fejhallgatót? Erősen gondolkodom asztali fejlesztés helyett monitoron használva egy series s-en, ath m50x et használok hozzá jelenleg.
-Wake up Neo!
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #11172 üzenetére
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Zoleee83
addikt
-
Wesder
félisten
-
pzstm
titán
Xbox Series X back-compat tested: up to double the performance in the most demanding games
Video:
Xbox Series X Backwards Compatibility Tested - And The Performance Is Extreme - YouTubeiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
Jaja, láttam a táblázatot. Szép eredmények, de én ettől is jobbra számítottam. Mondjuk nem igazán értek ehhez sem, szval bedőltem az ilyen "felejtsük el a töltőképernyőt!" dumáknak. Egyébkén nem úgy volt, h mindkét nextgen konzol olyan gyors háttértárral érkezik ami a jelenlegi csúcs PC-kbe sem rendelhető?! Lehet, h rosszul emlékszem. Olyan sok infót kaptam az elmúlt fél évben.
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz bulikavagyok #11191 üzenetére
De hiszen ez még lehet jobb. Ez egyik sem next-gen game. És már ez is jó.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Hunt3r22
őstag
Nekem is valami hasonló rémlik, de ha úgy nézzük, hogy a tényleges töltési idő -(Onehoz képest)- 70-80%-kal csökkent, szép eredmény így is.
Amiről írsz, SSD, valószínű, hogy akkor nem 500$ lenne a gép..
Xr
-
HunChris
senior tag
Kamu, PCt nem fogja lenyomni erőben sem sebességben, de nem is erröl szól a konzolozás. Nehezen tudom elképzelni, hogy ha konzolon kitalálnak egy optimalizációt, azt PCn nem tudnák kivitelezni.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #11194 üzenetére
Perc:màsodperc.tizedmàsodperc
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Slim (garanciás)
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest