Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz Dagohun #107956 üzenetére

    En megvettem vegul, de reszben* megbantam.

    A bugok jelentik a legkisebb problemat. Igazabol "komoly" hibaval nem talalkoztam benne, amik vannak, inkabb idegesito aprosagok, amik azert nagyon szanalmasak, mert fel ora teszteles alatt ki lehetett volna gyomlalni oket. Mozdulatlan npc csuszik a palyan pl., vagy nyomsz egy teleportot a varosba, lemegy a folyamatabra, aztan nem tortenik semmi. Egyik boss szimplan vegignezte, ahogy megolom, ilyesmi. Online amugy rosszabb a helyzet, ott veszett el teleport is peldaul. Raadasul nem lehet online/offline jatek kozott valtani, mindenkepp uj karaktert kell csinalni, nincs atjaras. Megmagyarazhatatlan.

    Tele van idiota, megmagyarazhatatlan fejlesztoi dontessel, mert valami kurva innovativra akartak venni a figurat, kozben meg csak szimplan benasagok kerultek bele.

    Estig lehetne sorolni a logikatlansagokat, de ilyesmikre kell gondolni, hogy pl. megtanult skill-t nem lehet levenni a skillbar-rol, csak valami masra kicserelni. :F
    Vagy az, hogy a karakterlapon csak megnezni lehet a betanult skilleket, cserelgetni nem, a skill tabon viszont vsak cserelgetni lehet, de megnezni, hogy mi az pontosan, azt nem(vagy amugy tooltip gomb, csak nem mukodik...).
    De a felesleges szajra eladasa is 10x tovabb tart, mimt ami indokolt lenne.

    Az egesz nagyon nyogvenyelos, egyaltalan nem smooth, a menuk, az iranyitas, a mozgas, minden olyan "clunky". Es a tesztekkel szoges ellentetben all a valosag: a jatek minden bitjen erzodik, hogy indie.

    *Reszben, mert nem kimondottan rossz, hanem bosszantoan bena, ami sokkal jobb is lehetett volna. Leginkabb semmilyen es ez vele a legnagyobb baj. A harc egy bites, basic attack negy-otszor, hogy felmenjen a rage, aztan special attack, amig tart a rage es igy tovabb. A skillek meg gyakorlatilag feleslegesek, mivel mindet kenyelmetlen hasznalni, igy az ember inkabb csak szetcsapdos mindent a fenti modszerrel. Arrol nem beszelve, hogy a fele esetben 10 meterre a szorny mellett suti el a tamadast. Szerencsere van target lock, ami meg nem mukodik, szoval tok jo. 🤷

    Hat ilyen kb... :D

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák