- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
válasz Norb79 #107748 üzenetére
Jó ötlet
beyruth82-nek akartam megmutatni, hogy lehet átmenni a tigrisen, meg az eklső bosson anélkül, hogy szétfarmolná az ember a játékot, és a támadást sem kell szétspammelni, indítottam egy új karit, végigcaplattam a pályán, a tigris előtt rányomtam a felvételre, átmentem a bosson, majd kiderült, hogy az eleje van meg :/ Biztos dobta, hogy leáltt gondolom, de én a játék közben erre nem figyeltem. Nekem ez alap volt, hogy megy, ez minden normlis konzolon eddig így működött az elmúlt 10 évben.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz oriic #107745 üzenetére
A felvétel minősége egyértelmű, hogy nem lesz ott... de nem is ez volt a kérdés ...
Amúgy itt is egy érdekesség, hogy Streaming esetén simán működik az egy órán túli felvételi lehetőség, pedig valószínűleg ugyan az a rendszer küldi ki a twitch felé is a képet... de ugyan ez lehet a külső eszközre való kivetítés mögötti technika alapja is. Vagyis elviekben a rendszer képes ezt lekezelni.
Moby: Elvileg megfelelő USB3-as csatlakozású eszköz bőven elég neki, vagyis lehet az USB3-on keresztül csatlakozó HDD/SSD is. A fent említett 1000/900-as pendrive-ra bár nem engedte a rögzítést, de a közel 8 éves USB3-as 1TB-os külső HDD-re igen... igaz ez még egy One X.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
Wesder
félisten
A Record what happened funkció az utolsó egy percet veszi fel ha FHD-ra van beállítva. Azután nyomd be hogy lecsaptad a tigrist, ès akkor meglesz. Egy perc csak elèg rá.
Èn is így vettem fel neki, igaz nem friss karakterrel.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Moby
addikt
válasz icemad #107754 üzenetére
Ami a pécén képet ad, azt le tudom bármikor rögzíteni egy gombnyomással. A switchnek meg elnézem a funkció hiányát, egy olyan konzolnál, ami nem rendelkezik értelmezhető háttértárral
/ha a quest-re standaloneként gondoltál, akkor ugyanaz igaz, mint a switchre. Flashes gépek ne rögzítsenek. Ott ez jogos.
[ Szerkesztve ]
-
-
laracroft
aktív tag
Nicknevemhez köthető új game-ről nincs vmilyen pletyka? 😉
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Döglött Róka #107760 üzenetére
Sajnos nem tudtunk válaszolni a kérdésre.
Üdvözlettel,
Bing
Live-Die-Respawn
-
Redneck
nagyúr
Szerintetek lesz valaha olyan YT app SX-en, ami nem akad? Nem sűrűn használom erre, de azért elég gagyi hogy még mindig nem sikerült javítani.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
mcwolf79
veterán
A másik oldalon már a PS 4 is tudta azt , hogy amit lementettem azt egyből tudtam fel tolni a YT-omra . Már nem emlékszem mi volt a maximum idő , de azt tudom , hogy egy komplett Gran Tourismo verseny felment gond nélkül . Szóval eleget le lehetett menteni .
Sztem ez marha jó fícsőr , és nagyon hiányolom a zöld oldalon . Nem tudom meddig tartana ezt szoftveresen megoldani , de nem hiszem , hogy olyan bonyolult lenne . Persze most lehet megint jönni azzal , hogy a MS nem fogja ezt megoldani egy konkurens rendszeren , de mivel a saját streamer platformját kinyírta , így igazán megerőltethetné magát az MS.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Moby
addikt
Ez a minecraft legends mi a bánatot frissít, ha még két hét van a megjelenésig?
-
laracroft
aktív tag
válasz Döglött Róka #107760 üzenetére
Mr Bing szerint itt vannak a legjobban értesültek és a legnagyobb hozzáértők
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #107770 üzenetére
Ezt még érteném is, de valami gigákat töltött le. Vagy már ott tartunk, hogy gigák plészeit is holderelni kell?
-
Wesder
félisten
válasz S e t h #107772 üzenetére
Kb mintha neki készült volna a Patch:
-Made some adjustments to the level of difficulty for the battle against Zhang Liang in the main battlefield “Village of Calamity,” including the following:
-Decreased the maximum HP of his first form.
-Adjusted each type of damage
-Adjusted the AI-Adjusted camera movement during airborne attacks
-Added a tutorial to the battle against Zhang Liang in the main battlefield “Village of Calamity.”
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #107768 üzenetére
Részben... részben még a One/PS4 korszak elején keringett egy olyan történet, hogy valamiféle ex. deal van a YouTube Stream/Upload-ra a Sony és a Google között. Az viszont biztos, hogy miután lett hivatalos Google által készített YouTube kliens (a mostani), akkor kikerült az upload lehetősége (a korábbi MS által készítettben még volt erre lehetőség). Bár jelenleg az se érne sokat, mert azóta meg Xbox oldalon változott a rendszer annyit, hogy már talán semmilyen alkalmazás nem fér hozzá a képekhez és videókhoz.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
ARK 2 elhalasztva 2024. végére
Idén augusztusban jön az ARK Survival Evolved nextgen remasterje, az ARK: Survival Ascended, amely már Unreal Engine 5-ön fut majd és standalone változat lesz.Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Üdv!
Volt Ultimate előfizetésem. Elvileg tegnap lejárt. Már nem működik, de aktívnak mutatja és lemondani sem tudom. Mit lehet ezzel kezdeni? -
JamesHun
addikt
konzolvilágnál javíttatot már valaki kontrollert?
Mennyire gyorsak és mennyire dolgoznak jól?
Series X 20.évfordulós kontrollerem "A" gombja picit beragadós lett.
A többivel kb semmi baj nincs.
Gari persze lejárt már, de nem kukáznám csak ezért szegényt.SeriesX: JamesSHun
-
Bad Pritt
félisten
Resident Evil 4 (Cartoon Parody)
Carbot, Elden Ringesek és Diablósok ismerik a munkásságát.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz csuvicsuva #107785 üzenetére
Bazz tényleg, mai hírek cinkesek (mondjuk ez elvileg pont nem)
Live-Die-Respawn
-
pourri
aktív tag
Csak egy jópofa tréfa a microsoft részéről, én ma senkinek nem hiszem el még csak azt sem amit kérdez.
-
csuvicsuva
addikt
válasz oriic #107786 üzenetére
Közben rákerestem, tele van vele az internet, nekem csak az tűnt fel, hogy miért a tegnapi elhagyók között szerepel.
Wesder #107787: csak ez az egy? Én még mindig azt mondom, hogy gyanús. Nyilván tudniuk kellett előre, ha valami lájszensz lejár vagy ilyesmi.
Amúgy arra emlékszik valaki, hogy a Blizzard mikor hagyta abba a hülye "tréfáit"? Minden évben megkapták a nép haragját. Próbálnák ma bedobni, hogy csúszik vagy hamarabb jelenik meg a Diablo IV, senki nem hinné el nekik. És még a népharag is rájuk zúdulna.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Mephike
őstag
válasz csuvicsuva #107785 üzenetére
-
csuvicsuva
addikt
válasz hombre[EU] #107794 üzenetére
Oszt chromatic aberration van-é benne?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #107794 üzenetére
High on life marhára hozta, amit a tralerek ígértek.
-
Redneck
nagyúr
Ezzel a Nemesis genyóval mit kell kezdeni RE3-ban? Közepes szinten tolom, de már a játék első harmadánál durván legázol, és mindenhol ott van. Gyors, távolsági támadásokat is tol, átugorja a fél képernyőt, és mindig arra teleportál amerre mennék. A csaj futóteljesítményét meg inkább hagyjuk...
A 2-ben a ballonkabátos vadparasztot legalább le lehetett rázni, ez meg vár az ajtótól 2 méterre, tehát már kimenni sem nagyon tudok.Vajon nem bugos így?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
veterán
válasz Redneck #107798 üzenetére
Teljesen felesleges lőszerpazarlás vele küzdelembe bocsájtkozni ott ahol ez nem muszáj mivel halhatatlan. Csak és ott harcoltam vele ahol ez volt a feltétele annak hogy tovább lehessen haladni a játékban. Egyébként mindig tovább rohantam a következő pályára. Szerintem a 2-ben sokkal idegesítőbb Mr. X. Nehezebb volt lerázni mint a Nemesist. Igaz én easyn játszottam ki a 3. részt is és így soha nem haltam meg a Nemesis miatt. Valószínűleg normalon már nem ilyen egyszerű.
-
Bad Pritt
félisten
Na majd erre térjetek vissza akkor, ha a 4-ben a falusiak végtelenül spawnoló jámbor népét kell kerülgetni. Az az igazi agyf*sz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS5 Slim (garanciás)
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest