Hirdetés
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.
Mekkora lehet a Battlefield 1 revolution mérete?
tárhely miatt érdekelne kösziWoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
válasz jimmy74 #202009 üzenetére
Megoldódott.
Nem olvastam el figyelmesen be volt kapcsolva az hogy vegyek plusz hónapot még és kapok egy hónapot ingxen.ezt kikapcsoltam így aktiválta a gp-t.
Annyit segítsetek hogy most töltők játékokat,a gép nincs bekapcsolva energiatakarékos módba,most ha kikapcsolom röviden az Xbox gombját a gépen attól még mennek a letöltések?
Szeretném ha menne a letöltések de ettől kikpcsolhatom a gépet vagy hagyjam így bekapcsolva a letöltések miatt?[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
válasz matex #201971 üzenetére
Vettem egy ilyen 3 havi gp-t aktiváltam a kódot.
De most miért kéri egy bármely fizető eszközt pl bankkártyát és azt írja hogy 3000 Ft /hó a gamepass mikor rámegyek pl a Doom letöltèsre
Előzmény még annyi hogy nem volt megadva semmilyen fizető eszköz a konzolon.
Egy havi live lett aktiválva ami most még van az meg a géphez járt.WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.
Minecraftban lehet vendègjátèkos?WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Apropó még annyit csak valaki tud ajánlani teljesség igénye nélkül pár olyan játékot pl lövöldözős FPS vagy kaland játékot ahol vendég játékos is játszhat vagyis ketten egyszerre a gp könyvtárban lévő játékok között?!
-
jimmy74
őstag
-
jimmy74
őstag
köszönöm!
most 1 hó live volt a gépcsomagban azt érvényesitettem igy tud játszani fortnite ami járt hozzá.
akkor ehhez most nem járna alapból 20 nap gp?
És ha most 1 év goldot veszek akkor 15 honap után lenne joval drágább a gpu?!
Más kérdésem lenne még :
Lehetséges az hogy pl a sea of thieves kalózos játékban ketten nem tudnak játszani
a két gyermek akart de nem tudtam vendégként hogy kell...nem sikerült hogy ketten játszanakWoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Segitenètek abban hogy a gyermeknek szeretnék gamepass-t venni hogy elérjen játékokat .
A store-ban elvileg most egy hó 300ft és +2 hónap ingyen van? akkor 3 hó lényegében most 300ft?WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
válasz akooos #199534 üzenetére
Köszi nektek!
Akkor akár kódos játékot is?!
És ha egy másik gépen más jelentkezik be akkor az már nem tud játszani azzal gondolom csak amelyik prolilhoz kötött a játék?!
Ne ertsetek félre nem akarok nyerèszkedni meg csalni csak nem vagyok tisztában már a konzolos dolgokkal,anno 360on toltam live COD
Inkább csak arra gondoltam hogy lehet veszek egy másik gépet mert néha külön vagyok gyerekektől és van egy két játék pl dayz ami tetszett és lehet néha játszanèkWoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Egy játék ami a gépre van letöltve(digitális kód) az csak azzal a gépen játszható?
Vagyis más gépre ha bejelentkezek nem érem el csak lemezes játékokkal?!WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
42000 forintért sikerült megvenni alzában még bf-kor a gepcsomagot.
Lassan aktiválnám karácsonyra hogy ne kelljen akkor hanem pár nappal előtte már használható legyen.
Mit kell tennem hozzá?
Mi absorrend? még nekik nem volt profjuk.
Illetve van hozzá egy hónap live de szeretnék hozzá gamepass-t rakni hogy legyen egy ingyenes játék könyvtár nekik.
Két gyerkőc van vettem egy másik kontrollt is.
A másik gyerek is tud majd jarszani?Vagyis együtt,akkor neki is kell account vagy játszhat vendégként vagy ilyesmi.
A nagyobbnak akarok csak profilt olyat amin van live meg gamepass de játszanának persze együtt isWoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Köszönöm nektek a segítséget!!!
Olyan ingyenes alza kupont hol tudok szerezni?WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Sziasztok! gyerkőcöknek szeretnék venni egy gépet ami most bf alkalmából 50k de látom sajna nincs optikai meghajtó..
Az érdekelne a digitális kódokat többször is le lehet tölteni ha pl törlésre kerül a gépen helyhiány miatt?
A másik az lenne hogy a game pass-al hány játék ingyenes havonta?
Megéri vagy inkább live ?
-
jimmy74
őstag
válasz Lifer092 #163753 üzenetére
Én anno hasonlóan jártam mikor rendeltem egy peca csomagot horgász webáruháztól és mikor bontottam a dobozt rengeteg dolog nem volt benne amit kifizettem és a számlán rajta volt amit küldtek a csomaggal.
Hívtam őket megnézték videón!! azt írták semmi olyat nem láttak.......
Na erre írtam nekik egy olyan szép levelet emailben hogy jött a válasz:
T.. úr Nem a kedves levele ellenére de postázunk mindent ami ön szerint nem volt benne...
Egy próbát megér bár az a baj hogy az a csomag tartalma...a kártyák
Remélem sírnak majd a fa alatt... rohadékWoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Ajándék kártyát hol érdemes venni?
Ezeknek nincs valami akció vagy hogy jobban járnèk vele mint a Xbox storeban? !WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
ajándék kártyát akarok venni gyereknek.
Hol érdemes van ezeken vmi kedvezmény esetleg?
mint pl live goldon itt fenn HA sokal olcsobb mint máshol.WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.
Hogy tudom törölni a megadott bankkártyát mert úgy látom hogy törölni nem lehet csak helyette adni másikatWoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Hol érdemes nézelődni játékokat most így black friday alkalmából sok helyen hétvégén is tart...
Köszönöm!WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.kellene egy kis segítség.
Lejárt a live a profilomon utoljára decemberben 1 hónapot töltöttem a store-ban ès akkor valószínűleg automatikusan leakarta vonni tőlem januárban ès februárban a további 1 hónapokat.Nem tudta levonni èn meg nem tudtam törölni ezt a tranzakciót sajnos.
Ma vettem egy 3 hónapos live-ot ès ezt az üzenetet kaptamou membership is suspended until you pay for it.you will need to do this on another device.
Ugy nèz ki felfüggesztettèk a profilom.a 3 hónap live meg xbox honlapján aktiválja mert a boxon nem tudtam csatlakozni a live-hoz csak azt az üzenetet adta.
Mit lehet most tenni?
A profil még az üzenet 360-on volt(remèlem nem off ez miatt de itt nagyobb a közössèg)
One van a családban de ott nem tudtam mit kezdeni ezzel a gonddal.WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.
Mèg a supportot nem nèztem mèg de ezt a hibakódot adta a gèp:
E200 000000EF. 00000000
Vki tud erről vmit vagy volt már ilyenWoT:jimmbo
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Asszociációs játék. :)