- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Héló mindenkinek!
A Crew 2 és a Project cars2-t rendesen leakciózták, megéri az árát, játszik valaki ezekkel itt a fórumban?
FH7-hez képest nehezebb a Project cars2? -
NoMagix
addikt
válasz l.skywalker #202751 üzenetére
Ez szép és jó, de hol van a magyar nyelv benne?
-
NoMagix
addikt
Nálam is előfordult jó pár alkalommal Xbox X), hogy kivágott az FH4 a homa-ra vagy kifagyott, de az utóbbi pár (2-3) hónapban érkezett frissítések óta nem volt ilyen! kopp-kopp...
-
NoMagix
addikt
válasz r.levente75 #200853 üzenetére
Köszi, ezen jót kuncogtam!
-
NoMagix
addikt
válasz l.skywalker #185266 üzenetére
Köszönöm szépen!
Bekapcsoltam, de igazából semmi különbséget sem látok utána!
Maradt pár áthúzott tétel a box menüben, többek között, hogy nem tudok hdr-ben játszani.
Azt hiszem visszaküldöm, amúgy is csapnivaló a hangja.[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
tegnap vettem egy philips 7503-as 4K tv-t most vettem észre az xbox menüben hogy nem támogatja a HDR10-et csak a HDR plus-t, van ennek bármi jelentősége vagy hagyjam a fenébe?
később lehet, hogy szoftveresen belerakják az xbox-ba? -
NoMagix
addikt
fasza, köszi!
-
NoMagix
addikt
Tegnap este tökéletesen ment az X, reggelire ezt az üzenetet kapom bármilyen játékot is indítanék, 0x97e10804, azonnal kilép nem indul el semmi.
microsoft oldalán már páran jelezték, de megoldás még nem érkezett -
NoMagix
addikt
Figyelem figyelem!
Kérem szépen sikerült megoldani a home-lást!
A magyar supporttal beszéltem de. ott vázoltam mi a hiba és elküldtem a képet.
Beszélgetés közben ránézet a profilomra és mondott valamit, ami megütötte a fülem, miszerint két profilom van, a sajátom és a fiamé is!
Ezen mind a ketten jót csodálkoztunk, hogy lehet egy email címen kettő profil! (sok év után elfelejtettem milyen profilt készítettem a gyereknek)
Hiába volt a fiamnak másik email címe, de az én emailom volt beállítva elsődlegesnek a profilján!
Kettő dolgot javasoltak:
1. cseréljek email címet a fiam profilján
2. a neveinkből töröljem az ékezeteket
A lényeg, hogy most módosítottam a fiam profilját, mindent töröltem vagy beállítottam rajta és most tökéletesen megy minden!
Köszönöm mindenkinek a kitartó figyelmet és türelmet! -
NoMagix
addikt
válasz HunChris #177905 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Úgy csináltam ahogy írtad, de a hibaüzenet megmaradt!
A gyerek profilja sem teljesen gyerek ( nem volt sosem családhoz rendelve), mert régen még én állítottam be egyénire, viszont az az érdekes, hogy ha azt szeretném direkt az eredeti felnőtt beállításra kapcsolni azt sem tudja elmenteni, ott is hibaüzenetet kapok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget, engedjétek el, majd holnap support-ozok egyet!
-
NoMagix
addikt
válasz Madoc #177884 üzenetére
Lehet hogy nem értem az egészet, de amíg csak az S gép volt meg és mind a kettő fiók rajta volt addig ha be sem léptem a gyerek tudott játszani csak az ő profiljával!
Mára már ez sem igaz! Az X kikapcsolt állapotban volt nem voltam ott bejekentjezve!
Köszönöm fiúk sz eddigi segítséget, hagyjuk a pitába! -
NoMagix
addikt
az áruházi ajánlatoknál is azt látom, hogy "share gold on this xbox" rányomok és bevisz a beállításokhoz, de semmi sem változik utána.
holnap felhívom a magyar support-ot -
NoMagix
addikt
életem első homolása lenne, amikor elkezdtem, nekem 4 lehetőséget írt a fiamnál 5 alkalmat
-
NoMagix
addikt
válasz l.skywalker #177862 üzenetére
párhuzamosan nyomom az angol chat-et
-
NoMagix
addikt
válasz Madoc #177852 üzenetére
igen, az első és úgy csináltam.
#177853) ferkoczy:
túl sok a home!
azt is home-nak nevezzük ami az én gépem? látom a profilomnál is jelzi amikor be vagyok jelentkezve.
Az X az enyém, azon vannak a fizetett szolgáltatások, a régi S, amit eddig közösen használtunk lett a gyereké, az S-nél szeretném elérni, hogy a gyerek is tudjon játszani és akár közösen egyszerre a két géppel FH4-ben autókázzunk.Amikor lejárt a gari az S-ről azt a gépet töröltem az MS fiókomból, most csak az új X van benne.
-
NoMagix
addikt
sziasztok!
Most kérnék valami nyugtatót és egy okos segítséget!
Nem tudom beállítani a home-olást!
Bármit csinálok ugyan az a hibaüzenet fogad, amit már mutattam képen is!
Az X volt kábelen az S wifi-n ezt megcseréltem semmi eredmény, soft reset volt beállításokból reset volt, profilok törlése volt, fiam összes beállítását átkapcsoltam úgy mint az enyémet, de ez sem hozott javulást!
Az X-en csak az én profilom az S-en csak a fiam profilja nem jó, mind a két gépen minden profil nem jó, csak az S-en a két profil az X-en csak az enyém, nem jó!
Akár honnan indítom a home-lást nem jó!
Most már a fiam S gépén el sem tudjuk indítani az FH4-et, vegyük meg, mert nincs live! -
NoMagix
addikt
-
NoMagix
addikt
Sziasztok srácok,
mi lehet a baj, hogy nem tudom beállítani a home-olást?
Most, hogy megvettem az X-et gondoltam beállítom az én gépemet Home-nak és a fiamnak adott S lesz a társ.
Az X-en a beállításokban rányomok a make this my ... de azt írja, hogy nem tudja menteni a beállítást próbáljam meg később!
Néztem neten a Live szolgáltatások mennek, több mint egy év goldom is van!
Van ilyen, hogy ez nem működik?
Az összefoglalót elolvastam.
Felvettem a fiam profilját az én gépemre, de az S-ről törölnöm kellene magam?[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz Chaser #177675 üzenetére
Otthon nálunk is probléma az átlagosnál jobb hallásom!
A cincogás sípolás valamelyik kondenzátor vagy a táp lehet, nálunk is hallani ha áram alatt van az S kikapcsolt állapotban, ezért inkább kikapcsolható elosztóba raktam!
Amikor felpörög a hdd az azért lehet, mert nem a teljes kikapcsolás van beállítva, így a háttérben tud frissítéseket letölteni, illetve gyorsabban bekapcsolódik![ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
-
NoMagix
addikt
-
NoMagix
addikt
Megleptem magam végre egy One X géppel, igaz egy hónapos, de olyan mint az új!
Regisztráltam, de nem adta meg a 24 hónapot, cseteltem angol ügyfélszolgálattal, állítólag megoldják! 😀😀 -
NoMagix
addikt
Oriic most már virítanod kell valamit, vagy jön a sör...
-
NoMagix
addikt
Nekem most simán ment a 300 forintos pass vásárlás! jó vétel volt!
-
NoMagix
addikt
válasz parandroid #175869 üzenetére
melyikkel? van élő online support?
most próbálom a régi külső hdd-t visszaállítani, talán segít valamit...[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz parandroid #175860 üzenetére
nem lehet egy régebbi felhős mentést visszaszerezni?
-
NoMagix
addikt
válasz parandroid #175860 üzenetére
folyamatosan online volt a box,a játék mozgatás után kérdezte melyik mentést szeretném használni, kettő egyforma dátumos és egyforma méretű volt csak egy NEW illetve egy OLD felirat volt rajtuk
-
NoMagix
addikt
Tegnap kérdeztétek milyen lett a hdd csere, illetve hogyan csináltam!
ONE S 500GB csere egy Seagate Pro ST1000LM049 1TB 7200rpm HDD-reA youtubról néztem meg ezt a videót, hogyan kell megformázni az új HDD-t, letöltöttem hozzá a szükséges fájlokat és kicsivel több mint 1 óra alatt a videó nézegetéssel együtt meg volt az egész.
Utána megnéztem egy másik videót hogyan kell szétszerelni a boxot, amit nem könnyű az alján körben lefeszegetni.
Kitakarítás után (alig volt benne por, nem tűnt több mint két évesnek a belseje) beraktam az új HDD-t, és az [xbox supportról] előzőleg letöltött offline helyreállításhoz szükséges fájlt beraktam az usb-be (nálam azonnal elindult az offline frissítés mivel a pendrive már benne volt a gépben), utána ahogy látható is a supporton a gombokat kell nyomogatni, bind és eject egyszerre utána bekapcs, majd pár másodperc alatt kell csipognia a gépnek kettőt, a második után elengedni a bind és eject gombokat és a képen követni az utasításokat.
Ami szerintem fontos, hogy ezek után legyen egy reset!
A külső hdd-ről átmásolt játékok ikonjai nem töltődtek be és úgy indultak a játékok, hogy előtte feldobott egy üzenetet, hogy 1-2 perc múlva indul a játék, ami persze nem volt annyi, de furcsálltam a dolgot ezért döntöttem a teljes reset mellett és utána a store-ból letöltöttem a játékokat.Eredmény, kicsit talán gyorsabban boot-ol a box, illetve az FM7-en látom, hogy gyorsabb lett a pályák betöltése.
Majdnem minden jó lett, egy dolgot kivéve, elveszett az FH4 mentésem és vele a több hónapos eredményeim.
Hiába húzom le a játékot újra és az első indításnál szinkronizál is egy jó darabig, akkor is egy teljesen szűz FH4 fogad!
Más játék pl. FM7 is onnan megy tovább ahol a csere előtt álltam!
A fiam fiókjával tökéletes az FH4 is!
Látszanak a mentések, 3 fájl van az enyém 106.9Mb, a fiam 89Mb és egy 10Mb fenntartott rész
Ha erre lenne valakinek 5lete annak nagyon örülnék![ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Sikeresen kicseréltem az 500GB hdd-t egy 1TB-os 7200 seagate-re, minden rendben van!
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
-
NoMagix
addikt
van itt olyan aki házilag cserélt HDD-t?
kérem, legyen kedves pü-ben megkeresni! -
NoMagix
addikt
válasz Rabbitf_24 #173538 üzenetére
Igen, gond nélkül.
Beregisztrálod a profilodhoz, ott látod majd meddig garis a szerkezet, érvényes lesz itthon is!
Microsoft Magyarországon keresztül.[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz l.skywalker #173207 üzenetére
a jöv. hónapban kezdődik a forgatása, messze van még mire moziban láthatjuk...
-
NoMagix
addikt
válasz szimszonos #171526 üzenetére
keress meg, ha keresel még társat, holnap de. biztos ott leszek
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz Baltazár123 #171300 üzenetére
most délelőtt behúztam mindent a 3-as forzathonból, sőt hogy újból beléptem a játékba kaptam 3 X 125 acsit is!
Viszont most sem a 2 , 3 vagy 4-es forzába nem lehet belépni, csak zene és képek, de onnan nem megy tovább!update: semmibe sem tudok belépni..., net van, gold van
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Az FH4-hez reggel megérkezett egy új frissítés és benne a taxi kiegészítő, gyorsan le is toltam, nagyon jó volt, csak a nyüzüge hangja nem tetszik a kocsihoz, ez van!
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Sikeresen lenyomtam a góliát futamot az FH4-ben egy Abarth 131-sel téli időszakban, az idő 11:58, "verhetetlen"65%-os nehézségi bónusz, elég küzdelmes volt!
(#168141) AMD Power köszi! ja, és visszatekerés nélkül vívtam meg a többiekkel, nem kapcsoltam ki, de lehatároztam, hogy így lesz a jó!
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
(#167998) szimszonos
(#167999) chipeszamikor nálunk a tv foglalt, akkor én úgy játszom a win10-es gépemen, hogy nincs a számítógéphez kötve semmilyen kontroller, az 'S' gépet bekapcsolom, majd a sz.gépen xbox progi ott átirányítás és amikor jelzi, hogy nincs kapcsolatban kontroller ott tovább lépek és simán megy a játék a boxról irányítva
-
NoMagix
addikt
Nekem is meglepően könnyű volt, alapvetően nem szeretem a drifteket, de itt több olyan autó is volt amivel simán lenyomtam elsőre és utána még 5-6 alkalommal, hogy még több pontot gyűjtsek!
Sajnos már a szigetet is kivégeztem, várom a következő újdonságot, addig rajzolgatok és újrajárom a mndenféle zónákat! -
NoMagix
addikt
Milyen poén, pont ma reggel beszéltük a fiammal, milyen jó lenne egy új kiegészítő az FH4-hez, erre most megérkezett!
Jól indul(t) a reggelem!! -
NoMagix
addikt
jófogáson is láttam lemezes verziót olcsóbban
-
NoMagix
addikt
Thanks for downloading FOR HONOR! 737Y9-7G96Q-C7XD6-2HWHG-TGTJZ
-
NoMagix
addikt
válasz l.skywalker #160247 üzenetére
Köszönök mindent, további sok sikert a nagyvilágban!
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
egy ideje azon gondolkodom, hogy veszek még egy konzolt, hogy a gyerekkel tudjak közösen autókázni a forzákban, viszont nem tudom eldönteni, hogy vegyek X-et vagy elég nekem még egy One S, nem tolom minden nap, többnyire 7végén ülünk a gép elé... (tudom, ennél nagyobb bajom sose legyen)
UHD tv vásárlás is tervben van, talán fekete pénteken lesz értelmes lehetőség behúzni egyet abból is.
Jó lenne látni azt a minőségi ugrást a két gép között, hogy alkalmi játékosként is van értelme beruházni a drágább gépre.[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz Xanax88 #156722 üzenetére
igen, manapság a nyelvválasztásnak alapnak kellene lennie
tegnap újratelepítettem az egész játékot, de maradt a demo kiírás a játék mellett, illetve továbbra is hiányzik pár menü feliratozása, csak a nyilak vannak meg....
amúgy a napokban (talán hétfőn) érkezett egy kb. 500 mb frissítés is, de az sem hozott változást a fenti problémához
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz r.levente75 #156720 üzenetére
Csak a feliratok lettek magyarra lefordítva (néha elég borzasztó), Anna és mindenki más angolul beszél ahogy eddig is.
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz szabogabor10 #156399 üzenetére
én töröltem a demót a teljes játék telepítése előtt
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz szabogabor10 #156397 üzenetére
Nálad megjelenik minden rendesen?
rajzolásnál, amikor megnevezném a témát és a keresőszavakat, akkor ott csak nyilak vannak és semmi más,
illetve az xbox főmenüben demo-t ír még mindig, pedig ultimate van a gépen.
Telepítsen újra, vagy várjak egy frissítést?[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz szabogabor10 #156394 üzenetére
FH3-ban is hamarabb érkezett az acsi!
-
NoMagix
addikt
válasz bulikavagyok #156117 üzenetére
Ez igaz teljesen, de engem nem zavart, gyorsan végigszaladtam a kötelező futamokon, majd felfedeztem pár utat, majd este vagy 7végén ráfekszem a témára!
-
NoMagix
addikt
Reggel 5-kor kicsit rápillantottam az FH4-re, muszáj volt menni egy keveset, nekem tetszik!
-
NoMagix
addikt
válasz bulikavagyok #156090 üzenetére
juj de irigyellek..
-
NoMagix
addikt
PH klubban benne vagyok a FH3-ban, az FH4-ben is ott leszek! még a logót is megszerkesztettem hozzá matricában!
Várom a pénteket!
Apropó, nálunk mikortól elérhető, péntek 00.00-tól?[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Megvettem a Mudrunner-t, azt hiszem nem volt rossz vétel és ahogy gondoltam a gyerek rá is cuppant!
Jó a fizikája, nincs baj a grafikával sem, az akciós árát megérte!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest