-
IT café
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz Cathfaern #82059 üzenetére
A mapok közötti ugráltatást úgy értettem, hogy Boralusban kiválasztottam az asztalra kattintva egy területet, oda el is utaztam, questelgettem, még maradt jópár ott felvett quest ami nem volt kész erre egy leadott quest után visszavittek (akaratomon kívül ) Boralusba, ott meg akivel beszeélnem kellett ezután elcsónakáztatott egy tök más helyszínre. Mire elkezdtem volna küldizni ezen a helyen, már megint visszavittek Boralusba.
És akkor most menjek vissza azokra ahelyekre ahol még maradt questem, vagy az asztalon lévő másik területre összpontosítsak...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
- Új, bontatlan MEE AUDIO T1CMA bluetooth fejhallgató - 1 hét próbagarival! -
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest