-
IT café
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Van arra lehetőség, hogy alli-horda között küldjek át pénzt stb?
Mert nekem egy üres slotom van (töröltem egy karaktert) ragnán, és minden karakterem allis, ha viszont csinálok horda oldalon egy karaktert akkor jó lenne ellátni némi cuccal is.Másik kérdés, hogy nem lesz semmi segítsége a többi karitól, értem itt a profession felhúzásához szükséges anyagokat. Amennyiben csinálok egy 100as karaktert akkor van valami lehetőség, hogy 1-375 vagy 1-500 között felhúzzam a profot nagyra, vagy 110es karival repkedjek kezdőterületeken és keressem a copper ore-t?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest