- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
localhost #2880 üzenetére
No most már megtaláltam én is, hogyan kell alapértelmezettre rakni, de te nem úgy tűnt, hogy erről beszélnél, hanem arról, amit írtam, hogy az egyszerű (egyszeri) átállítással ez nem működik.
És én biztos nem "hurrogtam" itt le senkit, ne vidd túlzásba ezt a dolgot, no de mind1, hagyjuk is.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
nyikszi #2878 üzenetére
Mert az automatikusan A4-es lesz, vagy miért? Ok, azt tudom, hogy a különböző Word verziók közötti különbségek elbarmolhatják a doksi összképét, de manapság már minden valamire való nyomtató "shop-ban" képesek docx-ből is nyomtatni, ami elvileg kizárja az inkompatibilitási hibákat... ?
És továbbra sem értem mi a fr@ncért a "Letter" az alapértelmezett méret, mind a doksi létrehozásánál, mind a nyomtatásánál is a Word-ben? Ok, az Amcsik főleg azt használják, mi meg az A4-est. De csak azért mert Angol nyelven installáltam a Word-öt, még nem kellene ehhez kötnie a rögöt. Létrehozok egy új doksit, átváltom Letter-ről A4-esre, mentem, stb., de a következő új doksinál már megint a Letter az alap beállítás. Van egyáltalán mód rá, hogy átváltsam A4-esre az "alapértelmezettet"?
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A következő a dilemmám: A Word-ben alapértelmezett ugye a "Letter" papír méret, de ugye lehet választani az "A4"-est is. Eddig csak szöveges doksikat csináltam Word-ben, Letter mérettel és kinyomtatás után én nem láttam, hogy bármi gond lenne velük. De most egy inkább grafikus jellegű dolgot készítek (képek, díszítések, meg szöveg is), aminél nagyon fontos, hogy minden pont úgy nézzen ki nyomtatásban, mint ahogy azt megterveztem. Nomost ehhez a Letter, vagy inkább az A4-es méret beállítást használjam? A nyomtató "shop"-okban általában A4-es méretű papírra szoktak nyomtatni, nem? Mert akkor gondlom, hogy nekem is azt kellene beállítani... ???
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Másnál is szokott ilyen lenni?: a szerkesztő módban megnyitott dokumentumban a le-fel scroll-ozás az egérgörgővel néha csak minden második görgetése működik. Nehéz leírni pontosan, de aki tapasztalta az tudja mire gondolok. Tehát görgetnék pl. lefelé, de nem indul be azonnal a görgetés, olyan, mintha "beakadt" volna. Ez elég idegesítő. (Az egérnek és a görgőnek semmi baja, ez tuti a Word miatt van). Az is furcsa, hogy nem mindig jelentkezik, most pl. teljesen jó, azonnal görget minden doksiban. De ha olyanja van, akkor minden megnyitott doksiban, ugyan úgy ilyen akadozva görget. Kerestem a neten megoldást, de pont ilyen panaszra nem találtam. Szóval tudja valaki ilyenkor mi lehet a gond?
THX!
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Az a gondom Word 2019-ben, hogy MINDEN egyes szót aláhúz pirossal, mintha helyesírási hibásak lennének, noha biztosan nem azok. Pedig a File-> Beállítások->Nyelvi ellenőrzés alatt a magyar nyelv van kiválasztva. Ez mitől lehet és hogyan lehet beállítani, hogy jól működjön?
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Egyszerű kérdésem lenne, de sehogy sem sikerült ezt beállítanom:
Két enter-el elválasztott sor közötti hely méretét szeretném csökkenteni (tehát, hogy a két egymás alatt lévő sor közelebb legyen egymáshoz). A Line and Paragraph spacing-ben már mindent próbáltam szinte, de csökkenteni nem tudtam, csak növelni. Hogyan kellene ezt?Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
Nekem egy olyan problémám lenne Word 2013-ban, hogy van egy oldal amit kép formátumban szeretnék valahogy elmenteni. Sniping tool, print screen nem megoldás, mert ha kizoomolok, hogy az egész dokumentum látszódjon, akkor nem lesz elég részletgazdag a kép, ha úgy mentem el. Nekem pedig úgy kéne, hogy legalább egy valós A/4-es méretben ne látszódjanak a pixelek.
Próbáltam már One Note-ba küldeni és ott menteni mint PNG, de az csak egy fokkal jobb és úgy is, hogy vissza küldön docx-ben a Word-be és úgy jobb click-el kép fájlba menteni, de se a JPG se a PNG nem sikerül elég részletesre.
Hogyan lehetne megoldani, hogy rendes, nagy felbontású, részletes képet tudjak a dokumentumról menteni és ne csak egy pixelhalmazt?
Windows 7-et használok.
A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- sziku69: Szólánc.
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- Jelszókezelők
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest