- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
A wordben hol lehet kicserélni a szótár nyelvét? A saját szótárt átraktam magyarra de még mindig angolul akar ellenőrizni.
mit kellene módosítanom? -
tomistarkapi
tag
Sziasztok.
az lenne a kérdésem, hogy wordben, hogy tudnék egy kétnyelvű könyvet szerkeszteni? ( A4 baloldala magyar, jobb oldala angol szöveg)
előre is köszönöm a választ
-
seberson
csendes tag
Szia! Azt kifelejtettem, hogy a probléma más dokumentumának megnyitásánál áll fenn. Kompatibilitást stb. már végig zongoráztam, de semmi.
Az egyenletre való javaslatod sajnos nem kivitelezhető, mert ezeknek több okból szerkeszthetőnek kell lenniük egyrészt, másrészt pedig 20-on oldalszor 5-10 képlet+behelyettesítés nem biztos, hogy gyorsabb külső progival beszurogatva. Azért köszi! -
spe88
senior tag
válasz
seberson #1795 üzenetére
Én a helyedben vmi egyenlet szerkesztő progit használnék, pl. Mathtype. Kell egy kis idő az elsajátításához, de megéri a befektetést, mert sokkal egyszerűbb, mint a Wordé. Mindent lehet billentyűkombóhoz rendelni stb.
Aztán a kész egyenletet meg beszúrod Wordbe.Nekem egy olyan problémám lenne, hogy egy bekezdésen belül, hogy tudok több stílust használni, anélkül, hogy kijelölném a szöveget?
Gyakorlatilag egy sorban, többféle stílust kéne alkalmaznom... Ha mindig egyenként ki kéne jelölnöm az meglehetősen hosszadalmas és bosszantó, nincs erre vmi egyszerű megoldás?(Vmi hasonló lenne jó, mint bekezdés stílusoknál, nyomok egy entert és egyből az újfajta stílussal ír, amit előzőleg beállítottam a "következő stílus" fülön. Csak hogy nekem egy sorba kell több stlus szóval nem nyomhatok ENTER-t. Kijelölgetés nélkül ez nem megy?)
Köszi
-
spe88
senior tag
Üdv!
Kis segítség kellene. Bár viszonylag értek a Wordhöz, mégis olyan problémával szembesültem, mint még soha!
Többszintű listát definiáltam, 2 szint mélységig, amihez egyenként hozzárendeltem egy-egy címsor stílust, illetve magát a 2. szint számozásánál megjelenik az első szint is. (1.1, 1.2, 2.5, 3.4 stb.)
Minden rendben ment a "tartalomjegyzék" is megjelent a bal oldalon. Elmentettem és mire újra megnyitottam a 2. szintnél a számozás fekete téglalapra módosult és a többszintű lista beállításainál sem tudom mitévő legyek, mert nem reagál semmire.
Printscreen:
http://screenpresso.com/=KmTmdFájl:
https://drive.google.com/file/d/0B98rVp1A60cKMkFlUWlCZW5vNlk/edit?usp=sharingWord 2010-et használok!
Kíváncsi vagyok mitől lehet. Ha ezt a diplomamunkámnál adta volna elő a Word össze is zúztam volna mindent!
Köszi szépen
-
daninet
veterán
meglett
-
gyga
senior tag
Sziasztok.
Word 2010 ha megnyitok egy körlevelet akkor "hiba történt az osztály nincs regisztrálva" feliratot kapok és kéri a csatolt adattáblát amit nem nyit meg..... mi lehet az ok? másik gépen működik ugyanaz a körlevél.
-
ngabor2
nagyúr
word 2007-ben kellene fejlécet szerkesztenem. méghozzá úgy, hogy van egy szöveg, az után pedig oldalszám/oldalak száma.
- ha azt mondom neki, hogy oldalszám beszúrása, akkor a jelenlegi fejlécet nemes egyszerűséggel törli, ami nekem nem jó.
- ha utána beszúrom a korábban ott levő szöveget, akkor meg nem egy sorban lesz a szöveg meg az oldalszám, ami szintén nem jó.
- ráadásul azt se találtam meg, hogy hol lehet beállítani a kívánt formtumot, hogy az összes oldal számát is kiírja.korábbi wordökben ez kb. 3 kattintás volt, de 2007-ben akkora a változás, hogy egyszerűen nem haladok.
a google se segített megoldani ezt a problémát, valami mindig hiányzik.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy egyenlet mellé hogyan tudok beszúrni számozást? Az egyenlet szeretném, ha középen maradna, és jobb oldalon lenne a sorszáma, mint ahogy könyvekben is. De akárhogy próbálom, ha nyomok egy szóközt, vagy írok az egyenlet után bármit, az összemegy kicsit, kisebb lesz a mérete, és még bal felé vándorol is.
-
Sziasztok!
Egy beadandómhoz megírtam az irodalomjegyzéket, felsorolással, számozással. Azonban betűrendbe kéne őket rakni. Erre van valami mód?
Köszi
-
Muton
addikt
heló!
azt hogy tudom megcsinálni, hogy az idéző jel ne lent és fent, hanem fent és fent legyen bizonyos esetekben (pl programkódnál)? -
student
őstag
hali
Hogy lehet beállítani egy dokumentumba hogy pl. 60.oldaltól ne legyen oldalszám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Starcraft 2 Collector's Edition
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest