- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid87
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem :
vajon miért nem tudok wifizni ott ahol eddig
ment ? router van bnőmnél, két laptopjukon van
net , nekem telon nincs . . pedig látja és még
kapcsolódni is tud , max a jel erősség, de net
nincs .. nemrég még ment. nem változott semmi
a nettel . más wifire tudok csatlakozni . .
szerintetek ??iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
Üdv mindenkinek!
UPC FiberPower 120-hoz keresnék routert, EZT ajánlották nekem. Szerintetek is megfelelő lenne? Csak a Desirémmel használnám a wifit otthon, asztali gépem van. Lényeg hogy olcsó legyen és annyit tudjon hogy wifizzek a telóval.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
srácok, milyen wifi kártyát ajánlanátok gépbe? PCI vagy USB? ipon választékában van jó?
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
nemtom milyen tipusu a kártya, azt hol látni? nincs doboza, se semmi. és td-link, csak elirtam. de elvileg feltettem a hozzá való cuccot, de nem érzékeli hogy van benne kártya...
-
sid87
senior tag
sziasztok
ma asszony gépét újraraktam, és van benne valami d-link wireless kártya. namost ezt nem ismeri fel, eszközkezelőben is kérdőjeles, és ethernet kártyának látja.
meg tudnátok mondani hogy egy ilyen vezetéknélküli cuccot hogy kell működésbe hozni? valami utilityt feltettem, de nem ment...