- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AliExpress tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux Mint
- Milyen routert?
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Synology NAS
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaparozset
tag
Jobb alsó sarokban megjelenik a vezeték nélküli hálózat ikonja kis pirso X -el! Emlékeim szerint ott csak megtudom nézni az aktuális kapcsolatokat, van valami javítás funkció meg firssítem az eszközöket és nem talál semmit!
Ha tudsz valami spéci bekapcsolást akkor írjad! Eléggé új nekem ez a wifi-s dolog!Sz.F.P.
-
Zaparozset
tag
Hali!
Turtam a topikot, de ilyen problémával nem talákoztam.
Eszközök:
asus 520g wireless b/g
asus p5w dh deluxe wireless g (specifikáció alapján) asztali pc alaplapja
laptop beépített intel wireless b/g
Net még nincs csak bedugtam (220V) a routert nem állítottam semmit egyből vezeték nélkül kerestem rá a két géppel.
Mindkét gépen csak a wireless driver van fenn (semmi segédprogram)!
Asztali (pc) simán megtalálja elsőre nem kell semmit beállítanom és tudok böngészni a routerben.
Ellenben a laptop az ég világon nem talál semmit! Nincs letiltva, el lett már távolítva és úrjatelepítve a driver, de semmi. Még az asztali gépet sem látja (márha egyáltalán azt látnia kéne)
Mit tegyek a laptoppal hogy lássa a routert?
Ha kábellel kötöm össze a routert meg a laptopot semmi gond nincs!
THX!Sz.F.P.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY STR-DB1080 QS 6.1 Házimozi erősítő
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával