Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- Bittorrent topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- JavaScript topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz Roland-87 #61811 üzenetére
Rosszul látod, mert igenis van benne valami. pl nálam amíg nem volt wifi kamera a házon a ház legtávolabbi felében is tudtam csatlakozni, most már nem. Persze, ha már csatlakozva van - telefon - akkor megy a wifi, de érdekes felcsatlakozni nem tud.
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
Köszönöm, így már a pc látja addig eljutottam, azonban nem azon akarom használni (mert nyilván oda közvetlen is tudom csatlakoztatni), hanem az erősító a routerre van kötve,
és mobil appról lehet vezérelni. Az erősítőre az USB pen csatlakoztatva látja is.
Most a routerről szeretném használni a pendrive-ot, vagy a medialjátszóról a HDD-t.
Az mobil app a pent nem látja mint eszközt sem.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
Sziasztok. Csatlakoztattam egy pen drive-t USB meghajtóra a routeren. Engedélyeztem, ellenben nem tudom használatba venni sem DLN-an (mobil), sem hálózaton keresztül pl médialejátszó, sem pc -ről. A help azt írja hozzáférés file://192... (ipcím) megadásával.
De ezt hogy hol kell megadni? Mit hol kell még beállítani? A router TL WDR4900 N900.
Köszönve a válaszokat.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
Sziasztok
Mobil net - PC kapcsolathoz milyen wifi USB hálózati adaptert ajánlanátok ... Köszönve.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest