Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dareee
tag
utp speedtest: [link]
wifi speedtest: [link]
valami wifis progi adatai1: [link]
valami wifis progi adatai1: [link]érdekes, mert délután 2-kor még 300/300-at mértem pl wifin...pedig mindent visszaállítottam a routeren amit kapcsolgattam (csatorna, airtime fairness, MIMO, csatorna szélesség), és újra is indítottam
[ Szerkesztve ]
Lenovo loq 15
-
dareee
tag
sziasztok!
van egy tp link ac1300 archer t4u plus eszköz amivel egy TP-Link Archer C6 AC1200 routerre csatlakozok, windows szerint 780-866,7 Mbps-el, speedtest viszon 300 mbit felé nem megy, és 30 mb/secnél gyorsabban nem tölt le. (utp-n ugye jön az 1 gbit) Huawei hg8147x6 az alap router, de azzal se tudok 300 felé menni, tablet/mobil/notebook-al se. (közvetlenül ha a router mellett állok akkor se)
valamit állítani kell a routeren?[ Szerkesztve ]
Lenovo loq 15
-
dareee
tag
Igen csak sajnos nekem occsó alaplapom van, a vga mellett van rögtön a két foglalat, abból 1et a hűtő el is takar, a másikat éppen hogy nem...
Amúgy most utánna olvastam, és valszeg ez a konnektor netet fogok alkalmazni, sose hallottam róla (powerline adapter), bár előtte felhivom a villany szerelő spancit mennyire ajánlja, mielőtt leégne a ház, vagy a hűtő felcsatlakozik a netre és öntudatra ébredLenovo loq 15
-
dareee
tag
Sziasztok, lehet rossz topic, de talán ide illik.
Szeretnék venni egy TP-Link Archer T4U Plus, AC1300 USB-s wifi adaptert, az ilyenek képesek stabil kapcsolatra, most a labor körülmények között 867 Mbps sebességet nem várom el, de játékra kéne.
A PCI-E kártyák nem tudom mekkora, lehet a videókártya útba lenne, vagy a hűtését zavarná.
Használhatóak ezek az USB adapterek?Lenovo loq 15
-
dareee
tag
én most raktam újra a gépet,de a wifi még mindig csak 10/5 mbitet mér max...utp-n meg jó....
Lenovo loq 15
-
dareee
tag
hi,nekem is az a gondom mint hakosnak.
egszerüen akárhol vagyok a házban nem jön ki a 25 mbit.Szinte mindent próbáltam már a routerrel...ha utp-n kötöm rá kijön a net maximális sebessége.tudom hogy wifin kevesebb lenne,de nekem 5-11 mbit között ugrál csak.wifi beállítások:
SSID Broadcast: Enable
Wireless Mode: 11g Only
Wireless Channel: 2
Extend Range: On
Protected Mode: Off
WMM Mode: On
Turbo Mode: Enablewpa\wpa 2 titkosítás,és maccím filtert használok ezeken kivűl
Lenovo loq 15
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Képregény topik