Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Equitem
tag
Sziasztok!!
Arra lennék kiváncsi, hogyha én veszek egy gamer routert (dlink dgl 4300 pl.), akkor ahhoz már elég egy mezei dlink adapter (g122), és működik rendesen a router. Itt arra gondolok, hogy elsőbbséget ad-e a játékos adatforgalomnak (nem laggol percenként a cod ), videoletöltésnek, nem kell hozzá speckó adapter 3x drágábban....
Ha valaki tudja légyzsi szóljon hozzá. előre is köszi -
Equitem
tag
A második része így igaz, de alapból (szerintem) nem alkot egy hálózatot a vezetékes és az anélküli rész; azt se tudja egymásról a két gép hogy van a másik.... Persze lehet hogy ez hülyeség, és csak én vagyok a béna, de semmilyen progi vagy egyéb eszköz nem lát a hálózaton más gépet (1 wifis 1 vezetékes van a routeron).
[ Szerkesztve ]
-
Equitem
tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy egy D-Link DI-524-es rouetron hol kell azt beállítani, hogy a vezetékes és -nélküli része egy LAN-ban legyen?? A segítségért előre is thxIstván
Új hozzászólás Aktív témák
- Konfiguráld szabadon DELL Latitude 5480 5490 i5-8350u 5495 FHD vil. HU bill. újszerű!
- Újszerű DELL Latitude 5590 FHD IPS 15.6 gyári magyar billentyű világító i5-8250u Windows 10/11
- 1972 Csepel Hiteka Elkon 5140 mérőműszer . Igazi ritkaság
- Kingston SUV500MS480G mSATA 480GB SSD 42nap működés 1.97TB írt adat
- Lenovo T61 T400-T470s V110-15ISK Asus UX303U HP 6470b 840 G3 bontás:akksi dokkoló töltők stb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest