Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rav3n02
senior tag
válasz flash- #16005 üzenetére
Én tegnap egész este ugyanezzel a problémával szenvedtem szó szerint. Aztán reggel újraindítottam a routert, letiltottam/engedélyeztem a wifi adapteremet majd több böngészővel is teszteltem. Firefox továbbra is hozta a hibákat, de opera és chrome rendesen futott..szóval valószínűleg a tűzróka adta meg magát, vírust nem találtam, de rókácska pl egy csomó scriptet nem tudott rendesen lefuttatni mint pl itt a ph-n a belépés, emotikonok stb...
ez most akkor LOL ?
-
mezis
félisten
válasz flash- #16005 üzenetére
Üdv.!
"a sárga felkiáltójel a jelerősség mutatón is megjelenik olyakor olykor(korlátozott hozzáférést ír a kapcsolatra ilyenkor"
Az erős jelből mennyi lehet a zaj ? (Más WiFi eszközök, "ipari melléktermék - mikrohullámú sütő,...". Az asztali PC-d mögé jól eldugtad a antennát (a PC háza mennyire árnyékolja). Próbáltál jobb helyet keresni akár a router antennájának akár a PC antennájának ?
"a böngésző fülön csk annyit ír: Betöltés... és csak 2 perc mulva hozza be az ismert oldalt"
Az elmúl napokban UTP-s kapcsolatnál a Firefox-al jártam hasonlóan, parallel az Opera max sebességgel hozta amit kellett. A Firefox aztán kapcsolat nélküli munka módba tette magát annál a letöltésnél - a többi megnyitott oldalnál nem. Ebből csak a csuki/csiki hozta ki. (A CHIP magazin 250 MByte-os ajánlását töltöttem le, az Opera már rég befejezte, a Firefox meg szenvedett pár kilo bit/ sec-el). Böngészőháború ? Vírus ?
Ilyen estben hasznos segítség egy egysoros batch programocska:
ping 8.8.8.8 -t
Ez a Google nyilvános DNS-e. Mostanában kábelneten nekem 15-20 msec, szolgáltatóm DNS-e ennél kisebb, régen az Externeté ADSL-en 30-40 msec volt.mezis
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest