Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz Bazsee71 #13080 üzenetére
Ha lesz egyáltalán...
Én mondjuk azért is válallnám be a másik 6 GB Ramosat, mert most még aránylag jó áron el tudnám adni az asus T100at.
Mipad 3 szerintem ha kifutó lesz akkor se lesz 300$ alatt, elvégre a proci kerül majdnem ennyibe.
Azért az tényleg vicc, hogy a bay trial már mikori proci, ez a celeron meg elvileg egy új fejlesztés és sokkal többet fogyaszt, cache ugyanakkora, órajelben van 0.4 GHz eltérés és kb ennyi.
Az asusban lenne 4 gb ram nem gondolkodnék a cserén... -
margithid
veterán
válasz Bazsee71 #13077 üzenetére
Jól
Ami nekem tetszik az a mipad 3, de azt drágálom, a celeronos 6 GB Ramos meg procierőben nem lenne nagy előrelépés, igaz árérzékeny is vagyok ha lemenne 250$ alá akkor megvenném, főleg ha jó áron el tudnám paszolni a T100at.
Szerintem nagy fejlesztés nem várható passziv hűtésű processzorok terén, főleg nem jó áron.
Snapdragonnal szerelt win10es tabletekre leszek még kiváncsi, meg, hogy fog menni ez az emulálás, de ez még odébb van, ki tudja mikor jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB A9 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil 2
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad 5.gen WiFi / 128GB / Silver (012)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest