Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
válasz Polcrendszer #13149 üzenetére
Amugy mint a felettem levo is irta , toltes kozben nyugodtan hasznalhato , persze ehez az kell hogy megfelelo amper szamu toltore legyen csatlakoztatva , minimum 2 amper...az 1 amperes toltok jo esetben csak szintet tudnak tartani ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Drachoo
senior tag
Miért ne lehetne használni töltés közben? Rádugom, használom és töltődik...
(#13167) Butcher82: Milyen rendszer van rajta? Nem lehet, hogy nem olyan rendszer van rajta, amivel aktiválva lett eredetileg?
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
this is life
Ármester
válasz Polcrendszer #13163 üzenetére
Ha jol emlekszek a csatlakozonal egy ellenalas beforrasztasaval ki lehet kuszobolni a harmadik szalat megtaplalva arammal , de azzal az akksik hovedelmet iktatod ki ... a regi(gyari akksi) elektronikaja nem epitheto at az uj akkumulatorra , arrol leforrasztani a meglevo elektronikat es kicserelni a gyarira ?
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz Polcrendszer #13158 üzenetére
Kerdes hogy a harmadik forrasztasi pont miert van ott ? Lehet hogy mas miatt pl soros vagy parhuzamos kotes is alkalmazhato a cellaknal a szukseges volt szam igenyenek megfeleloen ... szerintem amit linkeltem topikot ott tedd fel a kerdesed , ott tobb az elektro szaki ... az akksi toltoaramkor kapcsolasi rajza meg van neked ? Mert anelkul azert cinkes is lehet a plussz forrasztassal molyolni ...ha jol emlekszek aharom vezetekes termisztoros aramkorhoz mas elektronikat szoktak szerelni , illetve lehet kulon rendelni.
-
sbwolf
aktív tag
válasz Polcrendszer #13157 üzenetére
Esetleg a töltővel, vagy a kábellel van a hiba.
-
hroberto
veterán
válasz Polcrendszer #13157 üzenetére
Én az ötödiket, és nem volt. Akkor most...?
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
this is life
Ármester
válasz Polcrendszer #13148 üzenetére
Itt foglalkoztak a ket vs harom szal bekotes miertjerol es megoldasarol.
-
this is life
Ármester
A regi akksirol a toltesvezerlo elektronikat at kell forrasztani az ujra , kell a 3 szalas bekotes ...2 szal a deleje a harmadik a thermistor vezeteke ...
-
zsocy
őstag
Androidos Samsung tabletnél volt ilyen gondom, töltöportot kellett cserélni, az megoldotta. Amúgy ha leírnád milyen tabról beszélsz lehet könnyebb lenne segíteni. Az én Dellemnél nincs töltésgond, hamar telirakja,bár ennek a töltője ránézésre inkább laptop töltő, usb type c a csatlakozója.
-
hroberto
veterán
Nem az első tabletet használom, de ilyen gondom még nem volt.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Polcrendszer
tag
meg nem tudom ez nálatok mennyire probléma, de nálam a töltés totál szívás. Olvastam h ez máshol is probléma a tableteknél, én pont ezért vettem egy nagy akksit és egy lipo töltôt, mert röhej, hogy nem lehet tölteni a gépet használat közben, sôt folyamatosan fogy, még csak nem is tartja a feszt...ez ellen tenni valamit? Bár már megoldottam volna, ha nem jött volna ez a 2 vezeték-3 vezeték probléma.
A leghosszabb magyar mondat, ami visszafele is u.az :Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában a vadon élo Kis Pálnét nem keresik.
-
Polcrendszer
tag
válasz Polcrendszer #11145 üzenetére
és értem én, hogy kínai tabletnek ne nézd a supportját, de mostmár simán tartok egy drágább gépnél az idő-energia ráfordítást is beleszámolva, ami röhej azt nézve, hogy egy szaros windows telepítésről van szó.
A leghosszabb magyar mondat, ami visszafele is u.az :Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában a vadon élo Kis Pálnét nem keresik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- N-One NPad X1 - 11" kijelző (2K) - Helio G99 - 8 Mag CPU - 8+8GB RAM - 128GB ROM - 4G LTE
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3999
- Apple iPad 6 Gen 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11" 256GB ! M2 chip ! Space Gray ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro M4 2024 11" és 13" - Minden színben - bontatlan, új - 1év Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest