- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Crypto Trade
- Windows 11
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romeo23
tag
válasz dcsabesz #6436 üzenetére
Szeva!
Pont ez érdekel engem is. Én az azonnali kérdések topikban tettem fel a kérdést. Azt írták hogy BIOS-frissítést is jó megcsinálni, persze ha van újabb BIOS az adott laphoz, azán A64 ki X2 be, és ha szerencsém van nem kell Win reinstall. Én azt nem tudom, hogy a win xp az magától fel fogja-e ismerni az X2-t és megteszi-e a szükséges lépéseket.[ Szerkesztve ]
Project Torque nickem: PeArp80
-
Romeo23
tag
Mi történik akkor, ha először felteszed a Vista-t, aztán az XP-t, de egy idő után valamilyen okból a Vista-t újra akarod telepíteni, de az XP-t nem. Akkor már az XP-mellé fog felkerülni a Vista. Ebben az esetben mi lesz a boot-menüvel? A válaszokat előre is köszönöm!
-
Romeo23
tag
válasz garfield-r #6358 üzenetére
Ha jól tudom, akkor akkor olyan fájlok vannak abban a mappában, amiknek a rendszer működéséhez van közük. Semmiképpen nem ajánlatos babrálni, tötölni meg pláne nem. Amúgy szerintem nem is lehet az letörölni. Szóval hagyd azt ottan békében
-
Romeo23
tag
válasz csoszrobert #6342 üzenetére
Resetelni kell a BIOS beállításokat. Az alaplapon van neki egy jumper. CMOS Reset Jumper szokott lenni a neve. Három tű, amiből kettőt a jumper összeköt. Alaphelyzetben van rajta a jumper, át kell rakni a másik oldalra, meg azt hiszem párszor az indítógombot megnyomni. Elvileg default-ra állítja a BIOS-t. Ha ez nem segít a BIOS tápellátásáért felelős gombelemet kell kivenni, ja persze előtte teljes áramtalanítás. Ez az alaplapon van egy műanyag foglalatban. Pár másodperc várás, gombelem vissza, áram vissza, gép indít. Törlődnie kell a BIOS beállításoknak, illetve alaphelyzetbe áll vissza. System default-ra.
-
Romeo23
tag
Sziasztok!
XP-vel visszatérő problémám: Telepítés után pár hónap alatt mindíg előjön a probléma. Szóval sok alkalmazás nagyon lassan indul el. Egyre lassabban. FireFox is pl vagy a Total Commander. Néha csak csörög a winyó magának meg villog a led, de olyan öragesen csinálja az alkalmazások megnyitását. A másik gond, hogy a kisméretű fájlok másaolása is belassult. Total Commanderben "csík" végigszalad hogy átmásolta, de aztán ott áll még jópár másodpercig 100%-on, és nem történik semmi.
Szoktam defragolni, vírusok és spam-ek után kutatni. Van küldön meghajtón lomtár és 6Gb-os lapozóhely is. Mit hagyok ki a karbantartásból?
-
Romeo23
tag
Sziasztok!
XP-re feltelepítettem egy gamepadot. Megy is rendesen, csak minden inuláskor új hardvert akar miatta telepíteni, és mindíg nyomkodni kell hogy mégse. Nem lehet XP-ben kikapcsolni azt, hogy induláskor ne keressen új hardvereket?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Ingatlanos topic!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest