-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
Császtok a probléma a következő:
adva van egy 80 gigás régi winyó ezt leformatáltam egy másik gépen, majd vissza az eredeti helyére és Windows XP telepítő (eredeti)CD je be, és nem indul el a telepítés.
Hibaüzenet: "Hiányzó NTLDR"
Szal egy teljesen üres partíciómentes vinyóról van szó......
Namost mivel a Google jó barátom keresgettem már rajta....így mondom mire jutottam.1) ha jól értelmezem ennek az NTLDR fájlnak a winyón a "gyökérkönyvtárban" kéne rajta lennie.....hmmm. A kérdésem most a Windows gyökérkönyvtáráról van-e szó, vagy alapból minden szűz vinyón ez rajta van?
2) Ezeket a fájlokat valahogy most rákéne varázsolnom a vinyóra. De nekem ez gyanús mert ha csak úgy rámásolom attól az még nem lesz gyökérkönyvtárban.......ez olyan dos-osan hangzik....
3) és ez a legvalószínűbb: Hozzon létre egy rendszer indító lemezt. [link]
Na most erre a rendszer indító lemezre fölmásolom ezt a pár fájlt utána berakom a gépbe.
és utána mi lesz? egy másik meghajtóba a telepítő CD ét vagy....értitek zavar hogy így két CD van, mert bootolni csak egyről tud.
a másik fontos magyarázzátok már el mi van ott a linkben szal hogy csináljunk rendszer indító lemezt..mert nem tűnik olyan egyszerünek. ?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Office 2019 bontatlan dobozos
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- ACKIÓS ÁR!! TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM, GARANCIA Office 16-19-21 ONLINE
- ACKIÓS ÁR!! TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM, GARANCIA, Win 7,8,10,11, Kaspersky, AVAST,Office 16-19-21 ONLINE
- Pc játékok (Captain calw , Gyűrűk ura, Small soldiers , Godfather....)