Hirdetés
- Mozilla Firefox
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Linux haladóknak
- Kriptovaluták és az adózás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vírusirtó topic
- A JavaScriptes Intelligencia (MIjs, AIjs) !
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabod
senior tag
Üdv! Van egy "Kresz egyéni gyakorlóprogram" nevű kis progi, nagyon hasznos, ha jogosítványt akartok csinálni. Eddig havernál néztem, neki XP-je van azon simán elindul. Nekem kölcsönadta, azonban a Vistát nem nagyon szereti. Próbáltam rendszergazaként futtatni, mindenféle kompatibilátási módban, a legújabb frissítések vannak fent, és mégis exe hibával kilép az indítás után. Van valami módja hogy elindítsam anélkül hogy Xp-t fel kellene raknom? Esetleg létezik vmi Xp emulátor progi (lehet hülyeséget írtam) amivel el tudnám indítani?
Előre is köszi. -
szabod
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a problémán hogy felraktam az sp1-es vistát, és néha küld egy üzenetet hogy a regisztráció 0 nap múlva lejár, készítsen bisztonsági másolatot fájlairól vagy valami ilyesmi.
ez hogy lehet mikor a sajátgépben azt írja hogy a windows aktiválva van?
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hővezető paszták
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Mozilla Firefox
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest